Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 02 bře 2018 23:11

Nooo ten starej je lepší že jo. + Zazubi se na ni+ No to je o tom že Blade runneri loví uprchli roboty. Protože lidi roboty dělaj aby jim sloužili a aby za ně zabíjeli a jim se to přestalo líbit tak zdrhli a tady ten je teď musí najít a zneškodnit. A je n to takovej test. A pak je tam taková robotka co neví že je robotka ale on se do ní zamiluje ale musí zneškodnit ty roboty co po nich jdou. +Osvětlí ji to ve stručnosti+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 bře 2018 23:21

oo je tam láska! +zasměje se+ zneškodnil bys mě, kdybych byla robotka? +uculí se na něj, a zavrtá se k němu víc, aby se ohřála, a sleduje co se tam děje na obrazovce a docela ji to baví, a jenom občas mu dá pusu na krk, nebo ho pohladí po koleni, nebo po prstech, tak ze zvyku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 bře 2018 23:26

No jo on je to taky romantického film ze jo. +usměje se a dá jí pusu+ No to teda nezneskodnil. Zamiloval bych se do tebe a pak bych s tebou utekl na nějaký bezpečný opuštěný místo abyste mohli bejt spolu. +Koukne na ni protože už nad tím přemýšlel+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 bře 2018 23:39

já myslela že to je akčňák. +uculí se a tak dojatě na něj koukne, že hnedka ví odpověď+ to je děsně pěkný. +usměje se hrozně moc, natáhne ruku a konečk prstů ho pohladí po tváři a políbí ho, tak něžně a pěkně, a ohřeje si ruce pod jeho trikem o kůži+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 bře 2018 23:45

No to taky ale musíš se dívat na to hluboký poselství ne že se tam co chvíli střílí. +Zasměje se a pak se na ni usměje a hladí ji po ramenou a po břiše a je mu hezky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 bře 2018 00:07

pardon já tě nemít, tak bych byla úplně ztracená a netušila nic +zasměje se, koukne na něj, a přijde jí děsně pěknej, jak se usmívá, natáhne se k němu a pohladí ho rty po rtech+ polib mě ještě. +pošeptá mu, a připadá si děsně a úplně jeho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 bře 2018 00:14

+sklopí k ni oči a usměje se+ Jasně kočko. +Přikývne a skloní se k ní lehce si ji přitáhne k polibku takovými dlouhymu a neznymu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 bře 2018 00:25

+musí se usmát a chvíli ho jen tak líbá, něžně a vroucně, a pak trochu naléhavějc, až se jí zatají dech+ ty seš jak teplo, a zrovna teďka sem tě plná až po prsty u nohou. +zasměje se+ kdybys věděl jak strašně moc tě miluju. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 bře 2018 00:33

Jo? Tak k teplu mě snad ještě nikdy nikdo neprirovnal. +Zasměje se ale ještě ji políbí aby ji bylo pěkné teplo+ Asi tak moc jako já tebe bych si tak skromné tipnul. +Usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 bře 2018 14:26

nesměj se mejm citovejm výlevům. +zazubí se a polechtá ho na břiše+ strašně moc. +pousměje se, trochu se k němu přitiskne, pač má nějakou mazlivou náladu a nejradši by mu vlezla pod triko jako kočka a hřála se tam, a trochu ho ještě líbá, ale jen tak aby nepřišli o film, a pak se mu uvelebí na hrudi a trochu se jí zavíraj oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London