Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2017 22:41

ten je nejhezčí. +uculí se na něj+ hmm... na nějaký mexiko? třeba? mají tam i burrita pro děti, nejsou tolik kořeněný. +usměje se, pohladí ho po ruce a jde s nima do města+ Páni, dneska je fakt krásně. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2017 22:50

Dle tvého přání, má královno. +usměje se na ni a vezme ji do mexický restaurace, na zahrádku, aby byly venku, když je hezky+ Ty seš krásná, abys věděla. +pousměje se na ni+

Obrázek
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2017 23:02

Mám to tady ráda, je to tu děsně pěkný. +usměje se a posadí se s ním k jednomu stolku, aby byla sophie ve stínu+ Jo? +uculí se+ Ty děsně kecáš, ani sem se nenamalovala. +pousměje se, ale tak pěkně ji to zahřeje+ Já si dám burrito s jemně pálivou salsou a vedle nachosky s guacamole, a jedno dětský burrito s nepálivou, a jestli ho můžete nakrájet na kousky, aby si je mohla rovnou sázet do pusy. +objedná si+ Dáme si pivko? +usměje se na něj, a je jí pěkně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2017 23:09

+přinesou jim tam dětskou židličku, že jo, aby měla Sophie kde sedět a Byron se usměje+ Náhodou seš, mě je jedno, jestli seš namalovaná, nebo ne. +uculí se na ni+ Jasný, dvě piva, prosím. +kývne na číšníka aten si to všechno zapíše a donese ji to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2017 00:03

+Sophie se mrcasí v židličce a ožužlává nachosku, a ještě poprosí o trochu vody pro robina, a opře se tam do židle+ jo? +usměje se, a je moc ráda, zvedne svoje pivo, a ťukne si s ním+ Mně je náhodou taky jedno, jestli seš namalovanej. +zazubí se na něj+ Co budem dělat s tou alex, až přijede? +koukne na něj přes pulitr+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 dub 2017 21:08

No jo, ale líbí se ti to, že jo? +ucul íse na ni+ Já to na tobě poznám, náhodou. +chichotá se, když se napije piva+ Nooo s tou Alex... +zamyslí se+ NO, já bych nedělal nic spešl, nebo co? Chceš ji vzít někam do hospody?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2017 21:45

To si piš, že se mi to líbí. +zazubí se na něj děsně moc a taky se napije+ no, s tou je dycky všecko extra... zašklebí se tak trpce+ ona moc do hospody nechodí. spíš na víno někam do nóbl podniků... +pokrčí rameny+ ale říkám ti, že jestli ji vojedeš, až tady bude, tak se rozvedu, beze srandy. +uculí se trochu, ale srandu si dělá jen tak napůl+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 dub 2017 21:57

+koukne na ni, trochu tak jako uraženě, jestli si to o něm fakt myslí+ To teda jako nemyslíš vážně, že ne, kočko? +koukne na ni a položí pivo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2017 22:02

No já doufám, že se toho bát nemusím. +pousměje se a koukne na něj, jestli je naštvanej+ To nic, promiň. +natáhne se přes stůl a pohladí ho po ruce, jestli se nechá+ Já se nechci hádat. Dyť víš, že... akorát si na tebe projektuju svoje vlastní nedostatky sebevědomí. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 dub 2017 22:05

Já bych se s nikým nikdy nevyspal. +koukne na ni, tak trochu smutně a chytne její ruku+ Kočko, já tě přece miluju. +zašeptá a vymrká si slzy z očí a usměje se na ni+ A budu tu pro tebe vždycky. Napořád. +políbí ji na prsty+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London