South Provence and Ténebreuse Manor

Moderátor: Victoria

Re: South Provence and Ténebreuse Manor

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2017 23:46

doufám. +pousměje se, a když ji konečně políbí, tak tiše vydechne, pač to je tak nějak očistný, a zůstane u něj a trochu tu pusu protáhne+ ty seš hrozně vzácnej člověk. +pošeptá mu do rtů a zavře oči, protože je jí u něj pěkně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 23:51

+usměje se do jejich polibku, ale jenom krátce, protože ji musí dlouho líbat a krásně+ Ty jsi úžasná, víš to? +usměje se na ni a hladí ji po tváři+ Já jsem tu pro tebe a vždycky budu. Protože ty jsi stejně nejlepší. +usměje se a ještě ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2017 23:54

ale prosím tě. +pousměje se, sklopí oči, a prstama si hraje s knoflíčkama jeho košile, tváře má trochu zčervenalý, ale je to spíš jeho blízkostí, než horkem+ černá košile ti děsně sluší. +pošeptá mu tak nesouvisle, nosem sklouzne po jeho a líbá ho, dlouze a pěkně a pak trochu naléhavě, a dovolí si se mu rozpustit v polibcích+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 23:58

Je to pravda. +přikývne+ A my dva jsme navždycky. ++zašeptá jí do rtů a líbá ji+ Budu ji nosit častějc. +slíbí jí+ Tobě to taky dneska sluší, vypadáš strašně sexy... +koukne na ni, jestli si nemyslí, že je divnej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2017 00:01

navždycky. +zopakuje po něm tiše a vlíbá mu to do rtů+ nee, nos ji jenom občas. aby to bylo sváteční. +uculí se na něj, zasměje se, tiše+ myslíš? i v těch konzervativních šatech? +uculí se, sjede mu rty na krk a ve šňůře polibků ho tam laská, a prsty mu nenápadně rozepíná jeden knoflíček za druhým+ víš co mě napadlo jako první, když ho uložili do hrobu? +pošeptá mu horce do kůže na klíční kosti, a doufá, že si nemyslí, že je divná ona+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2017 00:06

Ty ti právě děsně seknou a ty z ich děláš sexy šaty. +uculí se na ni a hladí ji po stehně a nenááápadně nahoru a stahuje jí šaty víš a víš+ Co sis pomyslela? +koukne na ni tázavě a koutky mu zacukají+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2017 00:11

jo? +uculí se+ já se budu snažit. +zamrká na něj a pod sukní může nahmatat lem od punčoch, krajku, a pak kůži, a pak už nic+ no... že tě chci, tam. že tě chci na jeho hrobě, na jeho kostech, chci bejt tvoje šest stop nad ním a chci věřit, že to ví, že to cítí, tu děsnou svatokrádež, a obrací se v rakvi. +zrudne trochu+ chci se mstít, strašně moc. a pak mu ten hrob možná trochu počůrat. +zamumlá+ Jestli se chceš okamžitě rozvíst, tak jednou mrkni. +uculí se a trochu se stydí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2017 00:14

+děsně vykulí oči, aby vůbec nemrkal a pohladí ten lem punčoch a v klíně mu trochu zacuká+ Tohle všechno, jo? +pousměje se+ Tak to sme si asi fakt souzený, protože mě napadlo to samý, kočko+. usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2017 00:17

tak to kecáš. +rozesměje se, ale dost jí odlehne, a jak leží u něj, cítí, jak mu v klíně zaškube, a když rozepne všechny knoflíčky, pokračuje páskem+ jednou to uděláme. +pošeptá mu, vklouzne mu rukama pod košili a hladí ho na holý kůži, vsaje do rtů kůži na jeho krku a okousne ji, a probouzí v něm touhu, miluje to, cítit jak se pomalu rozjíždí, jak se vzrušuje, lapá každej jeho vzdech+ je to špatný, chtít se mstít? +pošeptá mu+ mrtvejm?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2017 00:24

No to já teda jako vůbec nekecám. +uculí se na ni+ Úplně mě to napadlo. +mrkne na ni a prsty okrouží její dokonalej zadek, šaty já vyhrne až někam k pasu a tiše zavzdycá, může cítit, že už mu napůl stojí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner