South Provence and Ténebreuse Manor

Moderátor: Victoria

Re: South Provence and Ténebreuse Manor

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2017 21:12

+Chris na ně vděčně kývne a usměje se, i když pod očima má tmavé kruhy+ Já jsem v klidu. Já jsem totálně zenová. +zamumlá, a už ji to ani nevytáčí, spíš toho má prostě plný zuby+ Nechte ho být. +odvětí dámě+ Christian má dost starostí s pohřbem a pozůstalostí, tak mu dejte pokoj aspoň s těmahle kravinama. Očividně máš problém se mnou, takže jestli mi máš co říct, řekni mi to, a laskavě si nech tyhle pasivně agresivní sračky na Chrise. +odloží talířek s jednohubkama, a jen na ni kouká+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 21:15

+stiskne jenom rty k sobě a koukne na tu dámu+ Kočko... +zašeptá a pohladí ji po paži+ Já klidně půjdu. Mě to nevadí. +zašeptá, ale drží ji pořád a nehne se od ní ani o kousek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2017 21:21

+stiskne mu ruku, aby věděl, že ho nikam nepustí, nikdy, že půjdou všude spolu+ Ne, víte co? +koukne tam na ni+ mě tohleto nebaví. Nechci hrát nějaký zákulisní hry. +nadechne se, aby řekla ještě něco, a pak tu pusu zase zavře+
Ty... +ušklíbne se dáma posměšně koutkem+ nechápu, kde bereš tu drzost se tu vůbec ukázat. Krvezrádci jsou ještě horší verbež než šmejdi. +zasyčí na ni+ Ale ono na tebe dojde. +pousměje se spokojeně+
Tak jo. +pokrčí prostě rameny, otočí se k ní zády, a už si jí nevšímá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 21:24

+on se od ní nehne ani na krok a je úplně u ní a drží ji za ruku, jenom na dámu hledí a kdyby uměl kouzlit, tak by ji uřkl zcela jistě+ Seš nejlepší, Vicky a miluju tě. +špitne k ní a taky se otočí zády k té dámě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2017 21:27

+koukne na něj a uculí se, a v tom dámě jaksi omylem vyklouzne z ruky pohár s vínem, jaksi obloukem, a ohodí je oba dva zezadu, jen to s nima škubne. Vicky zalapá po dechu, záda á promočený, vlasy mokrý jako myš, a po kůži jí stéká červený víno jako krev. Pomalu vydechne, zase se nadechne, a vidí poněkud rudě, hodně rudě, a než o tom stihne přemýšlet, má v ruce hůlku, prudce se otočí, a špičku hůlky jí zaboří pod krk, na jazyku slova kletby+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 21:35

+že je politej je mu spíš k smíchu, protože to nezažil prvně+ Vici! +vyjekne, když se otočí a honem ji odní odtáhne+ Nech toho, to za to nestojí! +táhne ji od ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2017 21:39

+prudce oddychuje a snaží se ovládnout, i když nejradši by se na ni vrhla a vyškrábala jí oči, ale hůlka se jí netřese, míří na ni pevně a přímo, a trochu ji vyděsí, jak rychle se jí vybaví všechny ty hnusný kouzla, co zná od Jadea. A jako by na to čekali, v tu ránu se objeví hromada dalších hůlek, každý má jednu v ruce a někam míří, lidi v černém, co míří na ně, Chris, co zase míří na ostatní, a nevraživost by se dala krájet+ Myslíš, že nestojí? +řekne tak lhostejně+ Ani za to uspokojení?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 21:42

Nech toho, prosím tě. +prosí ji, a je docela vylekanej+ Co by si bez nás Sophie počala, mysli na ni. +řeknejí a kouká na ni úpěnlivě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2017 21:47

Oni nás nezabijou... jsou to totiž jenom srabi. +pousměje se+ Představ si ten skandál. +přimhouří oči, spolkne to kouzlo, a pomalu hůlku spustí, místo kletby s ní mávne, a vysuší ho, i sebe+ Jenom červi v blátě. +pokrčí rameny, a na chvilku se usmívá skoro stejně krutě, jako oni, ale pak zastrčí hůlku a vezme si skleničku, a napětí opadne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 21:56

Prosím tě, kočko. +zašeptá takovým svázaným hlasem a má, co dělat, aby se mu nepodlomili kolena, když se Vicky otočí, tak málem omdlí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner