Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Remus » 08 dub 2017 21:15

Já myslím, že nějakou tou změnou procházíme skoro pořád. +uculí se+ A teď tou největší. +pousměje se+ Ano? +usměje se a oplácí jí polibek+ A já tebe. +přikývne+ Mně ani tak ne, ale tobě by mohla. +zasměje se, vezme tašku a u recepce se nenápadně zastaví u recepce a vymění si s recepční pár slov+ Myslíš, že můžeš? +usměje se+ Myslím, kvůli té změně tlaku, a tak. +napadne ho, vytáhne fotoaparát a udělá jim pár fotek+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 08 dub 2017 23:01

Studená voda mi nevadí, ještě pořád je tady dost teplo, i když už začíná podzim. A otužování je zdravé +uculí se+ Myslím, že změna tlaku mi nemůže uškodit. Horší to bude s tou mojí fóbií. Právě proto se chci zkusit potápět, abych se s tím poprala +poznamená odhodlaně+ Víš co... mohl bys mi každý měsíc udělat jednu fotku, abychom měli památku na to, jak mi rostlo břicho +napadne ji a rovnou mu zapózuje před objektivem+ Kde konkrétně to vlastně jsme? +zajímá se, aby měla představu, východní pobřeží je široký pojem:)+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 09 dub 2017 02:25

Tady je prý vcelku teplo i v zimě. +usměje se+ Jak chceš. +přikývne+ Jen si nejsem jistý, jestli je právě teď ta nejlepší chvíle pro to překonávat fobii, měla bys být v klidu. +uculí se na ni+ Ale to musíš vědět nejlépe sama. +pousměje se+ To by mohlo být hezké, pak budeš mít celou koláž. +zasměje se a vyfotí pár fotek+ Ale budeš si muset každý měsíc vzít tyhle plavky. +usměje se+ vlastně docela na severu východního pobřeží, vysoko nad Brisbane... tenhle prales je součástí národního parku Mount Lewis. +usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 09 dub 2017 11:45

+vykulí oči+ Až takhle vysoko na severu Queenslandu? Tak to vysvětluje, proč je tady takové horko +zasměje se+ Hm, to máš asi pravdu... ten psychický šok by se mohl přenést i na děti +teď už pochopitelně ví, že budou dvě:)+ Necháme ten můj boj s fóbií na později, teď chci být v naprosté pohodě +souhlasí s ním+ A ty myslíš, že se za pár měsíců ještě vejdu do téhle podprsenky? +rozesměje se+ Už teď mi je trochu malá, jak mi rostou prsa... koukej +vyprsí se před ním+ Ale trochu se osvěžit v moři bychom se mohli...
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 10 dub 2017 21:36

Je tu opravdu vedro. +otře si pot z čela, od práce na zahradě má opálenou kůži do hněda, ale jen tam, kam mu dosahují pracovní kalhoty, musí trochu vyrovnat barvu :D+ Budeš mít ještě spoustu času se s tím poprat. +slíbí jí s úsměvem+ O to zajímavější ty fotky budou... +uculí se a oči mu vesele blýsknou, okoukne to opravdu důkladně+ Pojď, ať se mi tu neuvaříš. +usměje se, vezme ji za ruku a odvede ji do vln, voda je studená, ale jak jsou rozpálení, je to příjemné+ Vlastně... trochu mě napadlo, že bychom se mohli potápět, ale potom, co jsme se dověděli u Marcuse, jsem naše plány změnil... +pousměje se záhadně a udělá pár temp ve slané vodě+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 10 dub 2017 22:43

+však klidně může pracovat na zahradě jenom v plavkách - kvůli rovnoměrnému opálení pochopitelně :D - rády se se Styx pokocháme :Love + Aychom vůbec mohli ty fotky pak ukazovat našim potomkům +zasměje se a ťapká s ním bosky po horkém písku k vodě+ Uááá! +vyjekne, když se ponoří do studených vln, ale za chvilku si zvykne a plave, ale jenom blízko u břehu+ Jaké plány jsi změnil? +doufám, že jsem něco nepřekazila :D + Copak to na mně chystáš? +cákne na něj se smíchem trochu vody, už ho zná jako vlastní boty+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 10 dub 2017 23:58

+on se doopálí u moře a pak se uvidí :D+ myslím, že nějaké reprezentativní do alba určitě vybereme. +uculí se, a plave podél ní, kdyby dostala ze studené vody křeč+ domluvil jsem nám původně potápění podél korálového útesu. +usměje se+ Ale příroda mi trochu změnila plány... nechci nic riskovat, těhotenství s dvojčaty je rizikové samo o sobě... +vzpomene si, co říkal Markus+ Takže nás čeká něco maličko jiného. +uculí se na ni+ Z achvilku by pro nás měl přijet člun.
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 11 dub 2017 11:19

A ty zbylé fotky si schováš na památku do trezoru? +zachichotá se pobaveně, malinko si z něj utahuje+ Moc ráda bych viděla ten podmořský svět, musí to být fantastický zážitek +heh, neměl jí to rozmlouvat :D+ Ale máš pravdu, nebudeme to riskovat. Vždyť se sem můžeme někdy zase vrátit +bere to sportovně+ Člun? +zvedne překvapeně obočí a rty jí zvlní široký úsměv+ Půjdeme na ryby?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 11 dub 2017 13:34

někam hodně hluboko. +zasměje se+ Myslím, že nějaké ryby tam taky budou. +uculí se, a ještě chvilku s ní plave, když se v dálce ozve motor člunu a za chvilku u nich na pláži zastaví mladý Australan s prostornou loďkou. Remus na něj mávne, že už jdou, a doběhne jim na pláž pro věci, natáhne si košili a přinese jí šaty, aby si je hodila přes plavky+ Musíme ale poodjet kus od břehu... +uculí se a pomůže jí do loďky, usadí se naproti ní, a mladík znovu nastartuje motor, odveze je hladce přes klidné moře až za bojky, a jak se vzdalují břehu, ve vodě před nimi se objeví cosi černého. Nejdřív to nejde úplně rozlišit, ale za chvilku je jasné, že je to malá ponorka, která na ně čeká u hladiny s otevřeným vstupem+ O podmořský svět nepřijdeš. +mrkne na ni Remus+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 11 dub 2017 17:24

+doplave ke břehu a hodí na sebe šaty, kývne s úsměvem na mladíka a opatrně si vleze do člunu+ Výlet po moři? +uculí se na Remuse, ale trochu pochybuje, v takovém malém člunu by se s ní neodvážil na širé moře. Tak se jen drží okraje loďky, nastavuje tvář slunečním paprskům a sleduje průzračnou vodu. Po chvíli zahlédne před nimi pod hladinou toho černého obra a trochu se vyděsí+ Velryba! +když se ale přiblíží k tomu na pár metrů, pozná, že to není žádný kytovec+ Co to je? +vykulí oči překvapením+ Tohle jsem ještě nikdy na vlastní oči neviděla +žasne a podá Remusovi ruku a s jeho pomocí vyleze z člunu na palubu ponorky a trošku se i bojí:)+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri