Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Styx Lupin » 02 úno 2017 22:03

Aha, takže to bys měl umět věštit z čísel. To tě musím někdy vyzkoušet +uculí se na něj pobaveně+ Jo, je mi líp než včera, odpočinek mi pomohl +uklidní ho s úsměvem a dneska kupodivu jí u snídaně za dva. Po snídani všichni vyrazí na dlouhou procházku do lesa a aby tady neskejsli až do jara, tak to vezmeme trošku hopem:). Poslední den roku si ještě pořádně užijí kouzelnou zimu a sníh kolem srubu a večer se vydají dolů do vesnice do útulné hospůdky, kde Remuse místní dobře znají a zůstanou až do půlnočního ohňostroje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 04 úno 2017 00:10

+Remus už má dneska konečně po zkouškách :D+
Dost jsem toho zapomněl, ale rozhodně je v tom trochu větší systém než v jasnovidectví. +zasměje se+ Věřím, že opravdové vědmy existují... ale s takovými věštbami si není radno moc zahrávat. +pousměje se, večer se pořádně navlečou do tlustých kabátů a sejdou dolů. Pobaví se s místními, a ohňostroj tam mají menší, ale rozhodně působivý+ Šťastný nový rok, Karkulko. +usměje se na ni, když jí vtiskne první novoroční polibek+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 04 úno 2017 14:02

(tak že Remusovi gratuluji!:D)
+celý večer se skvěle baví s vesničany, i když Styx nepije žádný alkohol, z nějakého důvodu na něj dnes nemá vůbec chuť. O půlnoci vyjdou ven a koukají na ohňostroj+ Honem si něco přej, co se ti má letos splnit +usměje se na něj a když si rozmyslí svoje přání, dá mu první novoroční pusu+ Šťastný Nový rok, Vlčku +po oslavách se vydají pěšky srubu a druhý den ráno se přemístí do rozžhavené Austrálie+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 04 úno 2017 17:48

(díky díky :D)

+vesničané je rádi vidí a trochu je popichují ohledně toho, že mají nejvyšší čas na rodinu a smějí se s nimi. Svoje přání má rozmyšlené dávno, a vychutná si s ní noční cestu do srubu tichou, zasněženou krajinou. Ráno jí pomůže zabalit jim věci, poshánět zvěř, a přemístí se spolu domů+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 26 úno 2017 01:45

Remus píše:Jenom pár, zůstaly mi po mámě. +usměje se+ Ale jsou většinou jen obyčejné, maminka neměla kouzelnický fotoaparát. Pak mám spíš hodně fotek z Bradavic, Sirius a James měli vždycky po ruce foťák. +uculí se+ Ano. +přikývne a usměje se+ Kdybych neviděl portréty tvých rodičů, asi bych nesouhlasil, ale... pro tebe je to jediná možnost, jak s nimi být aspoň trochu v kontaktu. a to by měly mít i naše děti. +usměje se na ni přesvědčeně+ Do rodinné obrazárny... +rozesměje se+ to by se rodiče asi divili, kam až se jejich vlčí dítě dostane. +uculí se na ni+ Nemáš? +usměje se, a někam je tedy přemístí, do luxusní restaurace kdovíkde :)+
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/arc ... 12892k.jpg

+zasměje se+ No vidíš, a ještě nikdy jsi mi je neukázal. Některý večer si sedneme ke starým fotkám a zavzpomínáme na naše dětství +uculí se, je na ně moc zvědavá+ Co je na tom divného? Patříš přece do naší rodiny a budeš otcem potomků našich rodů +usměje se, jí to přijde úplně přirozené+
+když se přemístí do restaurace, obsluha je úslužně odvede k jejich stolu pro dva, zapálí svíčku a decentně se vzdálí. Styx si sedne na židli, kterou jí Remus podrží+ Je to tady nádherné +rozhlíží se obdivně kolem sebe a i když je zvyklá na luxus, tohle ji vážně dostane+ Určitě tady budou i skvěle vařit, protože mám hrozný hlad +pošeptá mu tiše a nahlédne do jídelního lístku, který jim přinesl ochotný číšník+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 26 úno 2017 05:06

Jsou docela obyčejné. +usměje se+ Nejspíš jsem nechtěl, abys viděla, jak jsem měl jako dítě křivé nohy. +zasměje se+ To ano, jen... budu v sídle v obrazárně. +uculí se trochu+ Já, kluk z Cornwallského městečka. +mávne rukou pobaveně, a obsluha v restauraci je naprosto profesionální a usměvavá+ To doufám, ještě jsem tu nebyl. +usměje se+ Na co máš chuť? Vlastně ani nevím, co teď všechno nesmíš... +nahlédne do lístku a prolítne ho očima+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 26 úno 2017 11:32

Nic, co se týká tebe, není pro mne obyčejné +ujistí ho s úsměvem+ Hm, kdybych viděla, jaké jsi měl jako dítě křivé nohy, možná bych se s tebou i rozešla +dobírá si ho s tichým smíchem, ví, že Remus žertuje, však ona taky+ Ano, ty kluk z cornwalského městečka budeš v naší rodinné obrazárně, protože tam patříš. Protože jsi můj manžel, kterého nesmírně miluji a otec našich budoucích dětí +pohladí ho jemně po ruce+ Taky nevím, co teď můžu a co ne +zatváří se trochu bezradně+ Nutně si musíme pořídit nějaké ty knihy, ať víme. Předpokládám, že tím, co jím, vlastně krmím i naše dítě, takže bych si měla dát to, co bude dobré pro něj +uvažuje nad jídelníčkem+ Asi se dám na kvalitní a zdravou stravu +uculí se a vybírá z menu a když k jejich stolu přistoupí číšník, má už vybráno+ Já si dám kuře obalované v kokosu s jogurtovým kuskusem a se zeleninou. A k pití stoprocentní jablečnou šťávu +objedná si+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 26 úno 2017 17:50

Však ještě budeš litovat, až budeš sledovat naše dítě jak šmajdá. +uculí se na ni pobaveně+ já vím, že ano. +pousměje se+ Ale rodiče by asi byli překvapení. +zasměje se+ Já myslím... že nesmíš syrové maso. +vydoluje odněkud z mysli zasutou informaci+ Ale víc opravdu nevím. Zajdu do knihkupectví hned zítra. +slíbí jí+ Zjistíme si všechno, co bude potřeba. Ale pro dítě je určitě nejlepší hlavně spokojená matka. +usměje se na ni+ Dám si srnčí na víně a pečené brambory, a vodu, prosím. +objedná si+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 26 úno 2017 18:20

Ty jsi ale… jak to mluvíš o našem dítěti? +plácne ho se smíchem po ruce+ Fuj, syrové maso nejím ani jako lvice +zaksichtí se+ Já jsem naprosto spokojená. Takže pokud to má vliv na plod v prenatálním období, budeme mít i spokojené dítě +usměje se a opravdu se tváří navýsost spokojeně+ Hm, máš chuť na zvěřinu, Vlčku? +uculí se na Remuse, vlastně ji to vůbec nepřekvapuje+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 26 úno 2017 20:29

Doufám, že po nás zdědí jen samé pozitivní a správné vlastnosti. +uculí se na ni+ tak v tom případě nám snad nic nehrozí, jsem si jistý, že tady ti kuře propečou správně. +usměje se spokojeně+ Já myslím, že to určitě vliv má, když se projevuje stres a nervozita, tak se musí projevit i spokojenost. Takže se budeme snažit, aby jsi byla jen a pouze šťastná. +mrkne na ni+ I když mám trochu podezření, že se budeš v kanceláři docela nudit. +zasměje se+ Docela ano, doufám, že ho nepřepečou... +pousměje se+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri