Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Styx Lupin » 21 led 2017 19:51

+ale on je zase chlap a jako vlk je zvyklý běhat po lese a taky má o třicet čísel delší nohy, takže má výhodu :D + Už jsem v pořádku +usměje se na Remuse a skutečně se cítí líp, jen je trochu unavená. Podá mu ruku, aby ji vytáhl na nohy, ale podepírání odmítne. Dojdou domů a převléknou se do suchého+ Tak kdopak byl poslední? Kdo bude vařit? +vyzvídá Styx+ Přece sáňky +odpoví Vanessa se smíchem a mrkne na Remuse+ Tak to bychom se moc nenajedli +uculí se Styx a pak Vanessu jako hosta a Remuse jako chlapa, kterého přece nenechá vařit, odežene z kuchyně+ Běžte si povídat do obýváku, já uvařím +a když zůstane sama v kuchyni, pustí se do práce+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 22 led 2017 04:16

+taky díky tomu nezaostane :D+ Dobře. +usměje se+ možná jsme to opravdu trochu přehnali. +usměje se a doma zatopí v krbu, aby se pěkně ohřáli+ Nechceš pomoct aspoň něco krájet? +zkouší to přece jen, ale když je vyžene, jen si s úsměvem povzdychne a vezme vanessu do obýváku, aby jí ukázal nějaké fotky a suvenýry z Číny a povyprávěl jí o jejich zážitcích+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 22 led 2017 12:35

S: +pilně připravuje oběd, i když se jí z těch kuchyňských výparů opět dělá lehce nevolno. Ale protože to už měla předpřipraveno, brzy má hotovo. Nakoukne do obýváku a usměje se+ Snad jsem vás nenechala dlouho hladovět. Pojďte jíst +pozve je do jídelny, kde už je slavnostně prostřeno+ Máme roastbeef. Doufám, že vám bude chutnat. Dobrou chuť +i když na to vůbec nemá chuť, jí jako obvykle, aby si Remus ničeho nevšiml a nedělal si zbytečné starosti. Roastbeef je krásně propečený, uprostřed jemně růžový, přesně jak to má Remus rád+
https://images.ricardocuisine.com/servi ... ground.jpg

V: +prohlíží si fotky z Číny a poslouchá Remusovo vyprávění a občas zahýká jako oslík údivem, kde všude byli+ Úplně jsme se do toho zabrali +usměje se na sestru a pak se všichni odeberou do jídelny+ Roastbeef? Tak ten opravdu můžu +uculí se a s chutí začne jíst+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 23 led 2017 04:28

+Styx je podezřelááá :D A Remus a Vanessa se do toho tak zaberou, že se trochu leknou, když na ně zavolá. Odloží fotky a odeberou se do kuchyně+ Tady to ale voní. +usměje se a roastbeef nakrájí na plátky jak se sluší+ A ještě lépe to vypadá. +uculí se mlsně a pustí se do jídla, ale po očku Styx pozoruje, jestli dost jí, aby nabrala sílu+ Vážně ti doporučuji se tam někdy vypravit. +koukne na Vanessu a naváže na jejich předchozí rozhovor+ Čína skutečně stojí za to. +usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 23 led 2017 21:31

+ :pii :D Teď v lednu je to přesně rok, co jí Marcus oznámil, že je těhotná, tak aby to Styx nenosila dvacet měsíců jako slonice, tak jsem se rozhodla, že už je načase pokračovat v dočasně přerušeném těhotenství. Rok jim na vyblbnutí musí stačit :P. Tedy... pokud Remus souhlasí?+

S: Chtěla jsem ti udělat tvoje oblíbené jídlo, lásko +usměje se na Remuse a jak postřehne, že ji nenápadně sleduje, snaživě kouše, až ji bolí čelist:D+ A kvůli Vanesse jsem nechtěla dělat tradiční vepřové +je ráda, že si jí moc nevšímají a konverzují mezi sebou a ona může trochu šidit:)+

V: Díky, Styx, je to skvělé +pochválí jí to a pak pokračuje s Remusem v povídání+ Tím zajímavým vyprávěním jsi ve mně probudil zvědavost. Asi tam pojedu letos na dovolenou +uculí se a pochutnává si na jídle+ A kam se chystáte letos vy?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 24 led 2017 03:56

+Jasně že souhlasí :D mně to bylo jasný, ale tak Remus může ještě chvilku tápat.:D+
+povzbudivě se na ni usměje, je mu jasné, že toho asi sní trochu míň, ale uklidní ho když vidí, že má chuť k jídlu+ To je od tebe milé. +usměje se a chutná mu moc, jednou si přidá a jen se směje jak Romulus sedí u stolu a dychtivě kouká, jestli jim něco neupadne+ Určitě to zkus, můžeme ti pak dát i pár tipů na ubytování. +uculí se na Vanessu+ Letos? Vlastně... jsme se o tom ještě nebavili. +usměje se na Styx tázavě, jestli má plány+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 24 led 2017 15:57

S: +oplatí Remusovi úsměv a využije chvilky, když Vanesse povídá o ubytování a šoupne Romulusovi pod ubrusem kus masa+ Cože? +podívá se na ně, jakoby přistižená+ Ne, zatím nic neplánujeme. Nás vždycky něco nečekaného napadne a během pár dní se sbalíme a vyrazíme +uculí se a odloží talíř+ Dáte si moučník? +přinese jim pudink se šlehačkou a karamelem+

V: To bys byl hodný. Třeba v tom klášteře by se mi podle fotek taky líbilo +uculí se, sestry se prostě nezapřou. Trochu podezřívavě koukne na Styx, vycítí, že není ve své kůži, ale neptá se+ Tak to jsem zvědavá, kam vás to letos zavane. Například Amazonie je hodně zajímavá, co se týče přírody +ušklíbne se, ale jen žertuje+ Jé, karamel miluji +zaloví lžičkou do pudinku+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 25 led 2017 21:21

+přimhouří oči, jak sebou přistiženě škubne, ale nedobírá si jí před návštěvou+ Je spousta míst, kde jsme ještě nebyli, nepochybuji, že si něco zajímavého najdeme. +přikývne s úsměvem a ujídá lžičkou pudink+ Tam není zas tak snadné se dostat. +uculí se+ Ale opravdu to stálo za to, přijali nás jako vážené hosty. Vlastně jsou v Číně všichni opravdu milí. +usměje se+ Jen si musíme dát pozor na spadlé vrtulníky. +pousměje se na Vanessu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 25 led 2017 22:43

Vrtulníkem už nikdy. Zásadně přemístění nebo přenášedlo +poznamená se smíchem Vanessa, dnes už na to vzpomíná s humorem. Když všichni dojí, Styx hodí nádobí do myčky a odeberou se do obýváku, kde si do pozdního odpoledne povídají u čaje o všem možném. Když se začne stmívat, Vanessa se začne pomalu zvedat k odchodu+ Je mi s vámi moc fajn, ale už budu muset jít +řekne omluvně+ Můžeš u nás přespat, místa je tu dost +nabídne jí Styx ochotně+ Díky, ale opravdu musím. Večer se mám sejít s Enzem v Damašku +vysvětlí s úculem+ Aha, tak to tě nebudeme zdržovat +usměje se Styx a obejme sestru na rozloučenou+ Zase někdy přijď, u nás jsi vždycky vítána +Vanessa ji taky pevně obejme a políbí a pak se polibkem rozloučí i s Remusem+ Díky oběma za skvělý den +usměje se na ně a pak se nechá vyprovodit až ke dveřím, kde se ještě rozloučí se zvěří, tajuplně mrkne na Styx a venku se přemístí do teplých krajin+

Bylo to super, viď? +usměje se Styx na Remuse, když osamí+ Akorát mi dělá starosti ta její nová známost +zatváří se trochu ustaraně+ Miláčku, nevadilo by ti, kdyby sis vzal k večeři ten roasfbeef od oběda? Nějak se mi nechce nic připravovat, jsem nějaká unavená. Asi si půjdu na chvilku lehnout +políbí ho na bradu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 26 led 2017 18:41

Tak to tedy ano. +uculí se taky a souhlasně přikývne, ať Vanessa klidně zůstane přes noc+ Jak chceš. +usměje se na švagrovou, nechá se políbit na tvář a vyprovodí ji ven+ Stejně je to zvláštní, není to ani pár let, co bych ji zcela vážně nejradši zabil. +zasměje se, teď už o tom žertuje+ Jsem rád, že si na nás udělala čas. +usměje se+
Ona se o sebe postará, je to velká holka. +usměje se na ni+ A určitě ví, že kdyby potřebovala, může nás požádat o pomoc. +ujistí ji s úsměvem+ Mně daleko víc dělá starosti ta tvoje slabost. +pohladí ji po boku ustaraně+ Samozřejmě, s tím se vůbec nestresuj. +přikývne+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri