Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 04 led 2017 22:50

Pomóóóc! Pomóóóc! Já mám sníh za krkem! Já umřu! +ječí jak na lesy a směje se a hází sníh na ostatní děti, jenže ty jsou v jasné přesile, i když on dělá co může+ Zachraň mě Vici! +směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 led 2017 23:01

neee, můj princ na bílým koni! vy mi ho vraždíte! +směje se, popadne Vanessku kolem pasu a šupne ji do závěje, a hned za ní Briana a Mikaela lechtá a zachraňuje ho, ovšem pak padne za oběť zákeřný sněhový kouli a už je taky ve sněhu+ všichni budete mít k obědu kapustu! +směje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 led 2017 23:24

Já jsem úplně zavražděnej! +směje se a motá se ze sněhu a cpe děckám za bundy sníh, pak vyskočí a začne je honit+ Kapustu na váááás. +směje se a kouluje se s nima+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 led 2017 23:34

neee, muži, ach já nešťastná. +směje se a jde zachrátni sophii aby ji omylem nezkoulovali, a ta úplně křičí smíchy, jak se jí líbí když mordujou tátu, tak ji vicky nechá nabrat trochu sněhu do packy a odnese ji k byronovi, aby mu ji mohla vysypat na hlavu+ a pojedem vláček? +zazubí se na ně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 led 2017 00:04

+jak je tam v obležení, tak ještě se přidá Sophie a on na ni koukne tak úplně zhrzeně+ Ty taky dcero moje? +zasměje se a hodí na ni trochu sněhu taky, tak z legrace+ Joooo. Dostaň je ode mě! +směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 led 2017 00:18

+sophie se směje jako blázen, ale jak se jí sníh dostane na kůži a studí tak se jí to vůbec nelíbí, dokud jí to honem neotřou+ tak na kopeeeec! a za sebe, každej si zahákněte kolem pasu šňůru toho druhýho! my jeden s malou poslední abyste nespadli na nás. +uculí se a běží do kopce a tam děcka porovná+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 led 2017 01:00

No jo, studí to co, beruško. +uculí se a běží s nima nahoru a tam to nějak spojí a rozesadí děcka a sám si sedne někam dopředu+ Připravit! Pozóóóór! Jedém! +směje se a odstartuje to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 led 2017 01:07

jooo! +křičí, a děcka taky ječej, a jedou jako blázni, dole se vyklopí na jednu hromadu, a všichni se smějou a rozmotávaj. blbnou tam ještě asi hodinu, a pak už sou všichni zmrzlý a promáčený, takže jim otře nosy+ a na oběd! každej svoje boby, a kdo bude první u tvrze vyhrál. +uculí se, popadne polštářek sophii a běží taky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 led 2017 01:21

+je na hromadě jako první, protože on nemůže nikde chybět a taky je u všech blbin, co tam spolu dělají a ukazuje jim, jak dělat andělíčky a udělaj i pár sněhuláků a vůbec, než jdou všichni na oběd+ To byla sranda. +přiběhne za Vici se Sophií a tváře má celý červený+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 led 2017 01:31

+udělají celou školku andělíčků, a pak postaví epický sousoší sněhuláků za každýho z tvrze jeden, aby tam byli všichni pospolu, a blbnou jak cvoci, a pak vyrazej na ten oběd+ koukej piškote, přiběh za náma hlavní výtržník. +uculí se a dá mu pusu+ tak co, nebylo by tak špatný mít víc dětí, co? +usměje se+ všichni do svejch domovů a převlíct dosucha! všem vám osahám ponožky! +zazubí se když vejdou do haly+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz