Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Victoria » 16 úno 2013 15:05

+prská kapustičky, co jí trefí do obličeje, a než Phillipa zmizí za dveřma, uštědří jí zásah do temene a má z toho poněkud škodolibou radost+ Pomoc! Oheň! Vražda! Vstávat! +křičí a málem sletí pozadu ze svojí židle, když jí Byron podle zbaví ochrany, a aspoň na něj setřese kapustu, co jí uvízla ve vlasech+ Panebože. +směje se trochu udýchaně, posadí se zpátky a trochu podezíravě si je prohlíží, jestli ještě nebudou něco házet, ale očka jí nadšeně svítí+ Ta už se asi nevrátí, co? +mávne směrem k Phillipině místu a utře si ruce do ubrusu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 úno 2013 15:17

Doufám, že ne. +zasměje se a posadí se+ Maltezie tady tu zdravou věc odnes a dones nám dezert, jo? +usměje se na něj+ Doufám, že ste si to všichni užili. +směje se udýchaně+ Musím říct, že to vážně stálo za to. teďka jsi zasvěcená kapustičkovým soubojem a máš povolení ho kdykoliv rozpoutat, když na stole uvidíš kapustičky.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 úno 2013 15:20

+chytne Vici za pas a celou okapustovanou ji políbí+ Jsi celá zelená. +směje se+ Vražda! Oheň! Vstávat! +směje se+ Já tě unesu, budeš moje válečná kořist. +posadí ji ale na židli+ Počítám, že za tohle si tě ještě podá, ale neboj, máš naši plnou podporu a kdykoliv tě budem bránit jakoukoliv zeleninou, která bude zrovna v dosahu.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 úno 2013 15:32

Dezert! A bude s čokoládou? +ujišťuje se nadšeně+ Budu si této výsady cenit. +pokýve vážně hlavou s rukou na srdci a pak se zazubí+ No a kdo za to může? +uculí se na něj a taky ho políbí+ Mě? Proč mě? Já jsem nevinná a vůbec jsem si nezačala! +brání se nevinně+ Jo, jestli na mě bude zlá, strčím jí mrkev do ucha. +zazubí se a začne si vytahovat kapustu z výstřihu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 úno 2013 15:51

Jistě, že bude s čokoládou a taky s trochou čokolády navrch. +usměje se a to už jim Maltezius servíruje čokoládový pudink s čokoládovou zmrzlinou a nahoře je nastrouhaná bílá čokoláda+ Nechte si chutnat. +vezme si lžičku a ponočí se do své misky a zachvilku má celou pusu od čokolády a jen chrochtá blahem+ Je vynikající. Fakt jo.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 úno 2013 15:55

No už jsem si říkal, že je to dneska nějak moc zdravé stravy na tebe. +usměje se a koukne na Vici+ To, že jsi nevinná ti teda nesežeru. +vezme si pudink a už po první lžičce je mu jasný, že do něj něco dala, ale jen se uculuje a jí dál+ Ale zelená seš moc hezky. +uculí se ještě na Vici+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 úno 2013 16:07

To je přesně to správný množství čokolády na průměrnej dezert. +přikývne spokojeně, zaboří si lžičku, ochutná a na chviličku se jí po obličeji rozlije blaženej výraz, pak se maličko zarazí a podezíravě na ně koukne, čichne k pudinku, pobaveně zavrtí hlavou a dlabe, až se jí dělají boule za ušima+ No to protože jsi mě zkazil. +vyplázne na něj jazyk od čokolády+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 16 úno 2013 16:14

+vezme si pudink a nic netušíc ho začne jíst+ Je nějaký divný... takový... navinulý... jsi si jistá, že je to v pořádku? +koukne tázavě na Wenai, ale stejně už má půlku pudinku v sobě, pak se koukne na Vici, Byrona a dojde mu to+ Co v tom je? No to si ze mě děláš... +poněkud vyděšeně se přikryje pusu rukou+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 úno 2013 16:16

Jo! +zazubí se na Viktora+ Konečně se mi to povedlo, po všech těch letech! Jsem tě zhulila. Byrone. +mávne na něj+ Náš vítězný tanec. +se smíchem začnou tančit výtězný tanec z Červenýho trpaslíka+ Umba umba já! Umba umba já! +pak si plácnou+ Díky vám dvěma se mi to povedlo. Fakt jo. Teď už s tím nic nenadělá. +směje se, jak cvok na cvoklejch práškách taky proto, že už to na ni začíná působit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 16 úno 2013 16:24

Je to úplně naprosto v pořádku. +kývne na Viktora s vážnou tváří a v klidu vylizuje misku jako kočka, ale jak mu to dojde, tak se rozhihňá na celý kolo+ Háhá, a seš zhulenej, zhulenej! +posmívá se mu a přijde jí to nehorázně srandovní+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré