To mě vůbec nepřekvapuje. Naučil mě pít +culí se.+ Myslíš? +chystá se k němu přitulit a trochu víc intimně si pohovořit, když se zas ozve mobil+. vážně, přísahám, že někdy mám chuť ten přístroj rozcupovat na kousíčky. +Povzdychne si, a když pak ale vidí kdo volá, tak se netváří tak trpitelsky.+
S: Haló? Vicky, čau, co se děje?
V:Jak to jde, už je ti líp?S: Jasně, citím se skvěle. A ty jsi v pohodě?
V: Tak super! Jasný, spravil to pořádně dlouhej spánek. Takže žádný nečekaný výpadky paměti? Já jen volám... co děláte o víkendu? +se trochu vytáááčí no +S: Ani nevíš, jak jsem ráda, že to slyším, dělala jsem si starosti. Hmm, no víš, teď jsme vstávali, ale zatím dobrý. +je slyšet že se usmívá.+ Hmm... o víkendu? +koukne na G...+ myslím že nic nemáme. Potřebuješ něco Vicky?
V:To nemusíš, myslím, že jsme to zmákly. +uculí se pyšně+ Noo, totiž jde o to, že asi tak za měsíc budeme mít s byronem čtyři roky od seznámení, a chtěli jsme to trochu oslavit. +okusuje si ret+ Ale nechci nechávat Sophii celou noc s Payne, je to taky ještě děcko. +pousměje se+S: Ještě jednou ti moc díky. +řekne to po miliontisící a pak chvilku tiše poslouchá.+ Páni, už čtyři roky? To musíte oslavit! +Probírá se Gabrielovými vlasy na svém břiše.+ Jasně, to chápu. No, my ji moc rádi pohlídáme, pokud teda Byron nebude proti. Bude to supr.+Zní nadšeně.+
V: Byron není proti ani náhodou, taky se těší na dlouhej spánek a... ehm, pozdní vstávání a takový věci. +uculí se+ Doufám, že by to Gabrielovi nevadilo, ona je hodná, teďka jí ani zuby nerostou. +usměje se+ Fakt byste chtěli? To by bylo děsně supr! +nadchne se+S: Tak v tom případě není co řešit. Vy si užijete volno a flákání a my si budem hrát.+ Gabrielovi? +koukne na něj...+ ehm, kdybys věděla jak se teď tváří, ani by ses neptala. Ten úsměv mě asi oslepí, věř mi. +Poslouchá jak je z toho happy.+ Jasně že jo, kdy vás máme očekávat?
V: ježiš tak to bych byla moc ráda, díky! +culí se že je to slyšet+ No tak v pátek? Kdykoliv se ti to hodí, hodinu už přizpůsobíme. +signalizuje na Byrona zvednutý palce+S: +Musí se smát.+ Nemáš zač, prosim tě. Jasný v pátek, kdykoliv se ti to hodí, budu doma celý den, vlastně všichni tu budem. Přemístíš se? pošlu ti smskou naši přesnou polohu, ať nebloudíš po rumusnkých lesích. Bude to super.
V: Tak já ti ještě napíšu přesnej čas, až se s Byronem dohodnem na programu. Jo, no vidíš, to by bylo super. +zazubí se+ Díky moc! Vytrheš mi trn z paty. Tak zatím, kočko. +usměje se+S: Určitě! Tak jo, mějte se vy dva! +típne telefon a položí ho na stoleček a zas sklouzne do postele....
No zlato, zdá se že máme na víkend program, nevadí ti to?