Sklepní prostory - obýváno Bratrstvem

Sídlo Rebeccy

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Sklepní prostory - obýváno Bratrstvem

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 07 zář 2016 12:01

Sklepení hradu už skřítci stihli přebudovat podle Beccyiných plánů, které jim poslala, protože měla v úmyslu nabídnout jim svůj hrad jako útočistě ve Staré zemi.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Re: Sklepní prostory - obýváno Bratrstvem

Příspěvekod Syriana Spinnel » 13 zář 2016 17:33

+Docela se baví tím, jak se motá do té deky, kdyby jenom věděl, kolik lidských těl vidí nahých téměř denně, ale to je teď jedno.+ Hmmmm, a kdy ses krmil naposledy? +Vede ho dolů, do sklepení a sama kouká, jaký změny se tam udály.+ tak vítej v novým domově +otevře poslední dveře a pokyne mu dovnitř.+ Tak i tak +přizná+ totiž nešlo si nevšimnou, i když jsem byla mimo, jak tě ta troška nastartovala.... +líčka jí trochu začínají rudnout. Ale nechystá se mu přece nabídnout usouložení k smrti.+ Chci říct.... +trochu se do toho motá, a je jí jasný, že si ji vychutná.+ Mám pro tebe návrh, +ježiš to zní blbě.+ prostě... chci říct, mohl by ses nakrmit ode mě. +je s tím docela v pohodě. Ve skutečnosti tak jako pot či slina, vždyť krev je jen tekutina, a proto vždycky poteče.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rhage » 14 zář 2016 01:03

No, než jsme sem dorazili. Popravdě jsme ještě nějak nepřemýšleli nad tím, jak to budem řešit. +porkčí rameny, ale faktem je, že by to řešit měli. Když sejdou po schodech dolů, nevěřícně se rozhlídne a pak se široce usměje.+ Tak tohle si teda nechám líbit, úplně jak u nás doma. Hlavně ten kulečník se mu líbí a velká televize+ Jako hostitelka teda Beccy nemá konkurenci. +zazubí se a spokojeně se složí na postel+ No...to je od tebe moc hezký, vážím si takový nabídky...+usměje se na ni mile, ale je vidět, že váhá a vzápětí se dozví i z jakýho důvodu+ Ale nebude to vadit tvýmu chlapovi? +nakloní hlavu na stranu a zkoumavě se jí zadívá do očí. Očividně i z ní "vyňufal", že je tak trochu zadaná+
The secret side of me,
I'll never let you see.
I keep it caged but i can't control it.
So stay away from me,
The beast is ugly.
I feel the rage and i just can't hold it.
Rhage

Příspěvekod Syriana Spinnel » 14 zář 2016 08:35

+Pozvedne obočí, jako chlapci asi neřešíte víc věcí, no nechá si to pro sebe.+ Jop, B je pohostinnost sama, pro přátele by se rozdala +shrne ten milý fakt.+ +Pak na něj upře docela kamený pohled, založí si ruce na prsou a poslouchá.+ A teď konkrétně myslíš kterému? mému vlkovi, nebo manželovi.... +trochu si z něj utahuje.+ Můžeš se ho zeptat, určitě si tuhle prima show nenechá ujít. +pokrčí rameny.+ Hele Rhagi, nenabízím ti tu zakázaný sex +shrne to+ a spát s tebou teda nebudu protože blonďáci mě neberou +ušklíbne se.+ Jdu spát, dobrou noc +mrkne na něj, a jak odchází chodbou, zavolá konečně svému muži, načež zapadne do jeho starýho pokoje.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rhage » 14 zář 2016 18:16

Vlkovi, manželovi? +je očividně lehce zamaten+ Tomu, s kým žiješ? +zkusí to jinak a věnuje jí andílkovský úsměv, nevinnost sama:D+ Ne? Ale to je škoda. +zatváří se, jakoby mu spadly hračky do kanálu, ale oči mu rozpustile jiskří+ Ale no táák, každýho berou blonďáci. +zavlní na ni obočím a ten zářivý úsměv by mohl rozsvíti půlku města; nevypadá, že by ho to nějak ranilo a rozvalí se spokojeně na posteli, deku jen ležerně přehozenou přes klín, svalnatou hruď s hvězdicovitou jizvou vystavenou na odiv+ Tvýho chlapa se zeptám a když nebude proti, rád přijmu tvoji nabídku, vlčice. +zavolá za ní ještě a i když v tý větě není dvojsmyslnýho vůbec nic, něco v jeho hlase, nebo tónu způsobí, že to tak rozhodně zní. Když zmizí, ještě se pro sebe chvilku culí, pak si do sebe hodí další pilulku proti blití a po chvíli konečně usne+
The secret side of me,
I'll never let you see.
So stay away from me,
The beast is ugly.
Rhage

Příspěvekod Butch » 18 zář 2016 18:29

+nechá se skřítkem dovést až dolů do sklepa a chvilku si říká, jestli jsou tam schované rakve a kostlivci. Za jiných okolností by ho zajímal hrad jako takový, ale dneska ne. Musí ale uznat, že je to předělaný hezky a s vkusem, vlastně.... Dobře, je to supr pánský doupě, ale uříz by si jazyk, kdyby to měl té malé pijavici přiznat.+ Díky pane skřítku +udělá mu takový ten policajtskej pozdrav a skřítek zmizí. Projde kolem kulečníku, jen tak ledabyle rozhodí koule po plátně, a nakoukne do prvního pokoje. Nic, pusto prázdno, nakoukne do druhého, kde je to stejný a až ve třetím je živo. Teda skoro.+
Hej Hollywoode, žiješ? +Otevře dveře tak, aby tam šlo do tý temnoty světlo, a na stolek vedle postele mu postaví novou flašku minerálky.+
Butch

Příspěvekod Rhage » 19 zář 2016 01:19

+heh, mrtvoly jsou na druhý straně hradu, v jiný části sklepení:D Tam, kam odvedli skřítci Smraďocha, na kterýho všichni roztomile zapomněli:D+ +povědomý hlas pronikne do jeho uzavřeného světa a světlo prořízne tu příjemnou tmu. Hromada pokrývek se pohne a vynoří se blonďatá hlava, trochu rozespale a dezorientovaní mrkající+ Poldo, přetrh jsi mi krásnej sen, asi tě taky sežeru. +zavrčí a padne zpátky na polštář. Když ale uvidí minerálku, hned po ní hmátne a skoro půlku do sebe obrátí+ Asi jo, žiju. +konstatuje nakonec a opře se pohodlněji+ A co ty? Dobrý? +sjede ho zkoumavým pohledem, ale očividně je ve skvělý formě, ani stopa po hnusným bezdušáckým smradu+
The secret side of me,
I'll never let you see.
So stay away from me,
The beast is ugly.
Rhage

Příspěvekod Butch » 19 zář 2016 09:24

Copak, prznil jsi nevinné panny a dobýval hrady? Hej klídek, domluvil jsem s panem skřítkem snídani, hele všiml sis jich vůbec včera? +zeptá se najednou.+ Málem mě z něho ráno trefil šlak. No já jsem v pohodě, V odvedl sakra dobrou práci. +Vedje do "obýváku" zapne telku a naladí hudební kanál, jako doma.+ Hej Rhagi, přišel jsem včera a něco podstatnýho? +zkoumavě na něj koukne, jak hrabe z brlohu. To už se jim tam na stole začnou objevovat různý pokrmy, pití, ovoce a všecko...+ Hollywoode to musíš vidět, je tak jak z pohádky ubrousku prostři se. +Valí na to docela oči.+
Butch

Příspěvekod Rhage » 19 zář 2016 20:54

Uhádl jsi to úplně přesně. +vyculí se a odloží prázdnou skleničku na stolek+ Jo, tak za snídani bych ti odpustil i vraždu. +pokýve spokojeně hlavou+ No jo, viděl. Přinesl mi blicí kbelíček, chtěl jsem mu dát pusu, ale byl moc rychlej. Což je dobře, protože bych ho nejspíš pozvracel. +ušklíbne se při té vzpomínce. Nad otázkou, jestli o něco přišel se trochu zarazí a přemýšlí, že by tu show zasklil. Když pak zmizí v obýváku, vyhrabe se z pelechu a hodí na sebe nějaký triko a pohodlný tepláky a pobaveně zavrtí hlavou, když se bytem rozezní rap.+ Co zase musím...+zapomene co chtěl říct, jen co vejde za ním a vidí jak se objevuje jídlo+ Hele, víš ty co? Myslím, že se mi tady fakt hodně líbí. +zazubí se a pečlivě dál předstírá, že tu otázku předtím neslyšel+
The secret side of me,
I'll never let you see.
So stay away from me,
The beast is ugly.
Rhage

Příspěvekod Butch » 27 zář 2016 09:07

+Musí si na to sednout, protože prostě... jsou to kouzla sakra! ty přece neexistujou, ještě by mu mohli tvrdit že jednorožci nejsou jenom vycpaný plyšový hračky pro malý holčičky!+ No jako.... +přejede si dlaněmi po klopách saka, na uklidnění.+ jo, přiznávám, že to má svý vý.... +zavrní mu mobil v kapse, tak ho vytáhne a přečte si smsku ve stejný chvíli jako Rhage.+ Zdá se, že některý zvyky si lidi přenášej ať jdou kamkoliv, hromadným snídaním se asi nevyhnem ani tady +Zvedne se, uhladí si kalhoty a vyrazí do jídelny.+
Butch

Zpět na Altamirano Hall