od Butch » 15 zář 2016 08:56
+Kriste pane Ježíše, to byl ale šíleně psycho sen. Posadí se na posteli a cítí se, jak kdyby ho převálcoval tank. Zamrká a koukne kolem sebe.+ Ne, nebyl to sen +ne, to by přece nebyl v hradu.+ Ježíši! +vyskočí málem půl metru do vejšky, když se vedle postele objeví malé ušaté stvoření, s křišťálovýma očima jak baňky na vánočním stromečku.+
Dobrý den pane +Ukloní se mu to.+ Budete jíst pane, můžu pro vás něco udělat pane? +zeptá se to pisklavým hláskem.+
Ehm... +přejede prsty ze zvyku po křížku na krku.+ ještě spím? +zamračí se a je z toho perplex.+
Nééé pane, vy nespíte. Tady pane, pro vás +předá mu vypraný, vyžehlený oblek i s košilí a naleštěné polobotky.+
No tak to.... +Butch vyvalí oči.+ děkuju ti ať jsi cokoliv, už jsem se s ním rozloučil. +vezme si milovaný oblek od Armaniho a hned se začne oblíkat.+
Já jsem domácí skřítek pane, +znovu se mu ukloní+. Rád pracuju pro paní.
+už oblečený se opláchne v takovém tom starožitném umyvadle na stoličce - no vážně.+ ah tak, mohl bys mi říct, kde najdu zbytek osazenstva?
+skřítek zamrká dlouhými řasami a zakýve hlavou až mu uši létají.+ Jistě pane, slečna Payne je ve svém pokoji, paní Syriana s panem Gabrielem v apartmá ve druhém patře. Pan s blond vlasy je v suterénu ve vašem apartmá a paní Rebecca s mužem ve své ložnici.... +vyjmenuje mu to jak kolovrátek a celý září, jak může být nápomocný.+
+Aha +přejede si dlaní po obličeji.+ takže pane skřítku, mohl bys mě odvést do +chvilku přemýšlí kam, do ložnice za nima určitě nepoleze, na zrzku a toho kdo ví koho zvědavej není....+ mohl bys mě odvést za Rhagem? to je ten blonďák.+
Jistě pane, jistě, pojďte.... +vyvede ho z pokoje a provede až dolů do suterénu.+