od Payne » 06 zář 2016 22:33
No jo, máš určitě pravdu. +povzdechne si a ze všech sil chce věřit, že to všechno bude přesně tak, jak řekl+ No, co jsem tak slyšela, tak už hodně, hodně dlouho. +pousměje se+ Když jsem Syr viděla poprvé, ležela u Beccy v bytě na gauči, celá od krve a pár minut na to tam ležel ten největší a nejkrásnější vlk, jakýho jsem kdy viděla. +trochu se usmívá, jak se ztratila ve vzpomínkách a opět si moc neuvědomuje, jaký interní informace vkládá do košíku, který je zavěšený na Jadově pravý ruce:D. Pak se najednou ozve zaškrábání na dveře, nespokojený zavrčení, klika jde pomalu, ale cílevědomně dolů a vzápětí se mezi dveřmi objeví bílý, vlčí čenich.+ Day asi slyšela, že ji nepovažuju za nejkrásnějšího vlka. +zasměje se+ Už jste se seznámili? +mrkne na Deana, jak se tváří+ Day, to je Dean, můj kluk, tak něj buď hodná. Deane, to je Day, Beccyina vlčice. +představí je skoro obřadně. Day opatrně dojde k Deanovi, důkladně ho očichá a nakonec mu spokojeně položí hlavu do klína a upře na něj ty úžasné, temně jantarové oči+ Vypadá to, že se jí líbíš. +směje se a pohladí Day za ušima. Terapie vlkem spolu s trochou tulení evidentně funguje:D+
I'm not a victim. I'm a survivor.