Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Jacob Downly » 10 úno 2013 18:36

Styx: Myslíš, že by si toho všimli? No, tvoji obdivovatelé určitě. +pousměje se+ Třeba na tu tvoji jachtu, mohli by jsme spolu pozorovat hvězdy a celou noc popíjet šampaňské. +napůl to myslí jako návrh+ Líbí se mi tu, je tu živo. Snad se tu i s někým novým seznámím, chtěl bych poznat místní společnost.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 úno 2013 18:37

Vážně? +vezme si od něj cigaretu a nechá si zapálit, načež se zadívá do místnosti+ Je tu nuda, nemyslíš?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 úno 2013 18:39

Victoria píše:+poctivě dupe, bosý chodidla jí pleskají o parkety, vytáčí tam kreace, až to vypadá, že má záchvat padoucnice, a otáčí se tak rychle, že se jí sukně točí v jednom velkým kolem+ Bachuáááá! +vyjekne, když si všimne, že se blížej k číšníkovi, jak jim to ujede tak v jednu chvíli letí skoro rovnoběžně s podlahou, a vyberou to fakt jen zázrakem. Ovšem Jeefes je profesionál, takže včas uskočí a natočí se nenápadně kapsou k nim+ Téda. Ty jsi oslnivej tanečník. +uchichtne se a strčí Jeefesovi pá drobnejch, co má schovaný někde ve výstřihu+

+nakonec tu šílenou otočku vyberou a přitáhne ji k sobě, zasměje se a tančí dál, ale zachvilku se udýchaný svalý do křesla+ Teda, jsem pěkně mrtvej, musím se občerstvit. +mávne na Jeefese a vezme si od něj plnou skleničku a zapálí si+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Magnus Arnar » 10 úno 2013 18:46

+Pánovitě nakráčí do tanečního sálu a poněkud opovržlivě si prohlédne přítomné muže a ženy. Je zvyklý na královské uvítání, ale přece jen, od paní Styx již měl možnost se něčemu naučit. Pohledem těká po sále a hledá vyvolenou ženu.+
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Christian » 10 úno 2013 18:59

JASMINE: Jednou ano. +souhlasí, vytrhne se ze vzpomínek a usměje se na ni+ Je to příběh o dívce, kterou čaroděj zaklel do podoby labutě. Vždycky v určený čas se může nakrátko proměnit zpět v člověka, a právě v tu chvíli ji uvidí princ, a samozřejmě se do ní zamiluje, chce ji vysvobodit a slíbí ji věčnou lásku. Jenomže čaroděj to nenechá jen tak... a víc ti neřeknu, protože bys pak nebyla překvapená. +zasměje se+ Můžu tě ujistit, že to často nedokážou pochopit ani lidé, kteří ty technologie běžně používají. +uculí se a postaví ji zase zpátky na nohy, chviličku se jí zblízka dívá do očí a tiskne ji k sobě a pak trochu nervózně uhne očima+ Řeknu ti tajemství, dobře? +nakloní se k ní s úsměvem + Já taky nějaká ta kouzla ovládám. +řekne šeptem a bedlivě pozoruje, co ona na to, aby jí přinejhorším mohl poupravit paměť+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2013 19:06

Byron píše:+nakonec tu šílenou otočku vyberou a přitáhne ji k sobě, zasměje se a tančí dál, ale zachvilku se udýchaný svalý do křesla+ Teda, jsem pěkně mrtvej, musím se občerstvit. +mávne na Jeefese a vezme si od něj plnou skleničku a zapálí si+

+hupsne mu na klín a hezky se tam uvelebí, je celá uřícená a udýchaná a má pěknou žízeň, tak rovnou vyexuje skleničku, co jí Jeefes nabízí+ Ukaž, dej mi taky. +uzme mu krabičku a chce si z ní vzít cigaretu, ale když tam najde brko, tak změní názor a zapálí si to+ Koukej, co jsem našla. +zazubí se nadšeně a rozhlíží se přitom po sále, co se děje+ Brácha si koukám našel kamarádku. +zamává na Jasmine s Chrisem, když tančí kolem, a jak se otočí, že na ní vidí jenom bratr, tak vyplázne jazyk+ Hele a ten Styxin fotograf taky přišel. +ukazuje mu Jacoba ve stínech+ A koukej, támhle je Wenai! +ukazuje+ Wenaaai! +zavolá na ní přes půl sálu, až se kapelník pohoršeně otočí a signalizuje na ni, ať jde k nim, že mají něco dobrýho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 10 úno 2013 19:10

Wenai: +rozhlédne se kolem sebe+ Nemyslím... zdá se mi, že se tady lidi dobře baví. Pokud se nudíš, třeba by tě zabavil tanec. Smím prosit?
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 úno 2013 19:14

CHRISTIAN: +poslouchá jeho líčení příběhu, pohlcená nadšením a tou představou, zvědavá jak to asi dopadne+ Cože? +zamrká překvapeně, když skončí s vyprávěním před koncem, než se zatváří jako by jí vzal lízátko+ Ale né... jsem strašně zvědavá jak to dopadne... +nedočkavě se zavrtí a zhoupne na špičkách+ Tak to je uklidňující. +zasměje se tiše, než zvážní, kdy se jí tak dívá do oči+ Dobře... +hlesne a nepatrně přikývne. překvapeně zamrká nad takovým zjištěním. jistě věděla, že se zde může setkat s různými lidmi, ale tak nějak jí nenapadlo, že první člověk s kterým se seznámí bude čaroděj+ Oh... takže ty si jeden z těch kouzelníků co mi o nich sestra vyprávěla. +zašeptá zřejmé, očividně v konečném důsledku nadšená. takové zjištění dělá vše mnohem méně komplikovaným+ To je skvělé... tedy chci říct... teď se seznam věcí o kterých bych neměla mluvit výrazně zkrátil. +zářivě se na něj usměje a v popudu nadšení a úlevy ho zlehka a rychle líbne na rty+ Oh... +zarazí se, když si uvědomí co provedla+ ...omlouvám se. +hlesne a provinile sklopí očka+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 10 úno 2013 19:24

Jacob: Zase tolik obdivovatelů tady nemám. Všiml by si toho nejspíš jen můj přítel +zasměje se vesele+ To není špatný nápad, s tou jachtou +zamyslí se nad tím vážně+ Jestli chceš, seznámím tě s někým. Líbí se ti tady nějaká žena, kterou bys chtěl poznat? +v hlase je jasně slyšet doufání, že ne:D+ Nebo někdo jiný?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 úno 2013 19:34

Někoho tam má, divil bych se, kdyby došla. +koukne na Wenai, ale taky na ni zamává+ Ukaž, já ho dopálím. +vezme jí z rukou joint a zapálí ho a spokojeně si potáhne, než jí ho dá+ Sekne jim to spolu. +kouká s úsměvem na Chrise a Jasmine+ Třeba se vezmou. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Večírky