Ložnice Beccy

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Ložnice Beccy

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 bře 2016 19:37

Obrázek
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Re: Ložnice Beccy

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 17 bře 2016 14:19

+zamíří rovnou do své ložnice a je až znepokojivě unavená. Vychovávat puberťáka, navíc s lehce sociopatickými a psychopatickými sklony, je těžší, než si myslela. Sedne si ke stolku a v rychlosti si vyčistí stále mírně krvácející ránu na ruce+ Krucinál, kolik procent stříbra v tom měl?! +zamračí se, když se rána zavírá opravdu velmi pomalu a neochotně; nakonec musí přidat ještě jedno léčivý zaklínadlo, aby si nenasvinila krví v posteli; převlékne se do bílého tílka a kalhotek a padne do postele, vyždímaná jako houba+ Tohle ještě bude zajímavý...+dovolí si malé proroctví a po chvíli konečně usne+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 26 bře 2016 01:07

+od Jadea se přemístí přímo k sobě a rozhodne se nechat to všechno na ráno, nechce Payne teď budit, i když má v podstatě dobrý zprávy. No..jak pro koho. Povzdechne si a vypudí z hlavy obraz Deana, zírajícího prázdným pohledem do zdi. Svlékne se, nahá vleze do postele a za chvíli usne.+

+probudí se asi v devět ráno a slyší, že Payne už chodí po kuchyni. Má to ale doma ranní ptáče. S povzdechem se vyhrabe z postele, oblékne se a jde za ní+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 18 dub 2016 15:52

+objeví se doma (a řekněme, že Paynino mstitelský rande teprve proběhne v budoucnu:D ), na sobě tričko s dlouhým rukávem a těch pár upomínek na krku zamaskovala kouzly. Z lednice si vezme amonovou specialitku a s potlačeným syknutím se složí v obýváku na gauč. Snaží se nemyslet na důvod toho všeho, ale nakonec si přizná, že selhala. Musí to někomu říct. Ideálně Syr. Vezme si svůj náhradní mobil a pošle jí smsku:+

"Ahoj kámoško, neměla bys čas na menší pokec? Asi potřebuju zpovědníka a rozhřešení. Jsem u sebe v bytě. B."

+odešle to a v tu chvíli klapnou dveře, jak se Payne vrátila ze školy. Ach bože. Nejraději by se před ní schovala pod postel.+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 18 dub 2016 19:59

+B. dojde odpověď obratem a ty první tři slova jsou naplněním obav, zvědavosti i potřeby vyrazit ihned.+

Co se děje??? Za dvě hodiny jsem tam. S.
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 čer 2016 17:13

Vishous píše:Samozřejmě že my jsme normální +pokyvuje vážně hlavou a přivře oči.+ Nesnáším když tohle děláš +vycení zuby na ten zarytý palec do žeber.+ Dostaneš na prdel. +Jo to byl slib.+ No tak v tom s tebou musím výjimečně souhlasit, asi bys pozvedla formu šílenství na novou úroveň. +Trochu vykulí oči.+ Tak ty se musíš rozmyslet jo? +V hlase mu zaznívá smích, ale tvář má vážnou.+ Vůbec nechápu, jak jsem mohl takhle skončit, jsem sakra polobůh, měla bys mě prosit abych tě navštívil na tvém loži. +Drapne ji za ručku a druhou rukou vytočí Rhagovo číslo+

Hollywoode to jsem já, jsme u Beccy v bytě, drží nás tu slunko, se západem budem v hotelu. Vishous

+Rychle to vyřídí než dojdou do ložnice a už ho pálí na jazyku poznámka, že mu určitě budou čouhat nohy z postele, když ji spolkne.+ Uhm, tak vždycky můžu spát napříč že jo +ušklíbne se.+

Nepovídej. To je dobrý vědět...+přivře oči vyzývavě a nevypadá, že by od toho snad do budoucna chtěla upustit:D+ Ach, tvoje nevýslovná skromnost mě zcela odzbrojila. +protočí oči a koutky jí pobaveně cukají+ I když prosit samozřejmě klidně můžu...+dodá když za nimi zavře dveře, opře se o ně a sjede ho významným pohledem+ Žádný napříč. Na zemi. +zavrtí neústupně hlavou a v očích jí zablýskne+ A nebo můžu postel prostě zvětšit kouzlem, ať je Vaše poloBožšstvo spokojený. +navrhne s pobavným úšklebkem+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 20 čer 2016 14:11

Ts, ještě bys zaplatila za to, abych ti pěkně naklepal... polštář +zahýbe na ni obočím a stáhne si triko.+ Na zemi spát nebudu +řekne naprosto neústupně,+ toho už jsem si užil až až +zavrčí na ni.+ No to budu velmi ale velmi spokojený +přimhouří oči, jednou dlouhou tlapou ji chytne za zápěstí a přitáhne k sobě. Obejme ji kolem pasu a zvedne do svý výšky.+ Ahoj Leellan +broukne jí do rtů než ji tvrdě políbí.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 čer 2016 21:41

To rozhodně, klidně můžeš začít. +mávne k posteli, jakože může klidně naklepávat, jak je libo a koutky jí pobaveně cuknou+ Nebudeš? No tak dobře, že jsi to ty, tak nemusíš. +slituje se nad ním, ovšem z čistě sobeckých důvodů, které jsou víc než zřejmé z pohledu, kterým mu sklouzne po těle, když shodí triko+ Dobře...protože já chci, abys byl spokojený. +ujistí ho, a to jeho oslovení jí na rtech vyvolá lehký úsměv; přitiskne se k němu, obtočí mu nohy kolem pasu a prsty mu zaplete do vlasů; opětuje jeho tvrdý, naléhavý polibek stejně vášnivě, tiskne se k jeho horkému, svalnatému tělu a cítí, jak se jí tělem šíří spalující touha; tlumeně zavrní a škádlivě ho kousne do rtu+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 24 čer 2016 08:37

Ts jsem polobůh a ne nějakej doggen moje milá. +s tvrdě semklou čelistí se na ni zadívá. Je zvyklý, že si z něho utahujou bratři, no na tuhle malou potvoru si teprv zvyknout bude muset.+ Ach jak jsi laskává moje malá potvoro. +Pak se mu v očích mihne něco, co tam bývalo kdysi dávno, dřív, když si ještě užíval svoje malé extempores v bytě v Commodore. Možná to je tou větou, tak známou větou, znějící z Beccyiných rtů. V hlavě se jí rozehraje několikero scénářů, co by s ní rád udělal, ale potlačí to, tohle jednou pro vždy uzavřel, i když něco z toho se mu možná odrazí v pohledu.+ Sprcha +zavrčí jí do rtů, protože z ní cítí tu spoustu krve a mrtvol. A nemilosrdně ji táhne ke dveřím, které doufá, že jsou od zmíněné místnosti. Zároveň z ní stahuje oblečení. Což se docela jednoduše udělá, když rukou zvednete 300 kilo, taková drobná upírka je proti tomu nic a tak má po chvilce na sobě jenom krajkové černé kalhotky +
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 07 črc 2016 22:28

Ano, to jsem. Jsem ráda, že sis toho povšiml. +přikývne velebně a opravdu hodně ji baví ho zlobit, zvlášť když je to tak snadné:D. Když se mu dívá do tváře a do těch neskutečných očí, které ji nejspíš nikdy nepřestanou fascinovat, neomylně tam to všechno vidí. Oči jí přelije jantar, srdce se rozbuší rychleji a dech prohloubí v reakci na to, co se mu v očích odrazilo, přestože to bylo pryč tak rychle, až skoro pochybovala, že to opravdu viděla. Je si ale jistá, že to tam bylo, že je takový a potřebuje to. Stejně jako ona. A stejně jako ona se nejspíš rozhodl to ignorovat. To ale rozhodně hodlá změnit...časem. Rty jí zvlní vyzývavý úsměv a začne před ním pomalu ustupovat, vědoma si toho, že za sebou má jenom prostorný, prosklený sprchový kout. Zastaví se uvnitř, kouzlem pustí vodu a zakloní hlavu, aby dostala vlasy z očí. Pak na něj znovu pohlédne spod řas a oběma rukama si sjede přes ňadra, tiše vzdychne, když zavadí o již vztyčené hroty bradavek. Udělá krok dozadu, čím vystoupí zpod proudu vody, opře se o chladné kachličky a pomalu sjede jednou rukou níž, přes břicho a vklouzne za lem kalhotek, stále ho upřeně pozorujíc skrz vodní clonu+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Další

Zpět na Byt Beccy v Dublinu