Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Remus » 23 dub 2016 20:49

K tomu ale budu potřebovat instruktorku. +uculí se na ni+ Mohli bychom třeba naložit i stan, a vyrazit někam na delší dobu. +navrhne s úsměvem+ Naposled? +zasměje se+ To zní nějak definitivně... +mrkne na ni+ Ale to bychom určitě mohli... +přikývne+ A kam bys chtěla vyrazit? Někam, kde jsme ještě nebyli... Taky už máš vybráno dopředu? +škádlí ji trochu, ale směje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 23 dub 2016 21:52

Tak pokud ti budu stačit já... nebo chceš radši nějakou neokoukanou mladou instruktorku autoškoly? +taky ho trošičku škádlí+ Hm, to bychom mohli, to je dobrý nápad vyjít si někam do přírody pod stan. Naposledy jsme myslím spali ve stanu za polárním kruhem, a to se nedalo moc chodit na procházky po okolí +zasměje se+
Žádné definitivně +vrtí energicky hlavou+ Ale až se jednou rozhodneme založit rodinu, tak už se hodně dlouho na nějakou dobrodružnou výpravu nedostaneme. V těhotenství rozhodně riskovat nebudu a až přijdou děti, nebudeme je moct na tak dlouho opustit +vysvětlí mu, jak to myslela+
Vážně? +překvapí ji to mile, když Remus souhlasí+ Dneska je snad večer splněných přání? +rozesměje se vesele a musí ho zase políbit+ Nene, tohle výjimečně nemám vybráno dopředu +kroutí se smíchem hlavou+ Vůbec jsem totiž nepočítala s tím, že bys s tím souhlasil. Kromě toho, všechny cíle našich výprav jsi vždycky vybíral ty. Ale klidně se toho můžu tentokrát ujmout já... jen bych ti nerada brala tu možnost vymýšlet a chystat plány +mrkne na něj+ Jo, kde jsme ještě nebyli. A kde je to hodně zajímavé.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 24 dub 2016 16:53

Myslím, že to spolu určitě zvládneme. +uculí se na ni+ Koupili bychom si nějaký pořádný, abychom se v něm netlačili, a mohli bychom spát a bydlet rovnou v přírodě... a doufat, že nás nepřepadne nějaká divoká zvěř. +zasměje se+ To uvidíme, třeba budeme moct jezdit po světě i s dětmi, až budou větší... +usměje se+ Už to tak vypadá. +směje se taky a polibek jí oplatí+ Můžeme se domluvit společně, a já to pak naplánuji. +pohladí ji po lýtku+ A kam bys ráda? Někam do tepla? Do zimy? +zajímá se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 24 dub 2016 17:50

Jo, pořídíme si takový, jaký měli Weasleyovi na mistrovství světa ve famfrpálu. Tam se vejdeme i s Niou +uculí se+ S přepadáváním divoké zvěře už máme přece zkušenosti, ne? +mrkne na něj, jak si vzpomene na ty slony, nosorožce, lvy, krokodýly a všechno možné, co je kdy na výpravách honilo+ Až budou větší, tak určitě budeme jezdit všichni společně. Chtěla bych, aby naše děti poznaly svět a různé kultury +souhlasí s ním+
Hm... tak to abych rychle využila, když jsi dnes tak štědrý na plnění přání +zachichotá se a sedne si mu na stehna a nohy omotá kolem jeho boků, ale ne nějak sexuálně, zatím, ještě si chce s ním chvíli povídat :), ale chce mu být taky blízko+ To bude nejlepší, doma to vybereme spolu +odloží prázdnou skleničku a vezme do ruky měkkou houbičku a začne mu s ní jemně roztírat sprcháč po klíčních kostech a dolů na hruď+ Já vážně nevím +přemýšlí, kde ještě spolu nebyli a už toho není moc :)+ Do zimy ani ne... nemám ráda, když se kvůli oblečení sotva hýbu... jako při těch zimních radovánkách na Aljašce. Bylo to sice super, ale Grónsko a podobně teď radši ne +zasměje se+

(jen pro orientaci tady je mapka, kde všude už spolu byli:))
viewtopic.php?f=41&t=2107&p=37631#p37631
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 24 dub 2016 20:56

Tam se vejdeme s celým obývákem. +zasměje se+ Já myslím, že příroda si vždycky najde způsob jak nás překvapit... +poznamená s úsměvem+ Souhlasím... ohromně je to do života obohatí. +přikývne+ Já jsem přece štědrý pořád... +směje se a položí jí dlaně na boky+ Chladné oblasti jsou lepší na krátkodobé výlety. +připustí+ A nebo alespoň v létě, kdy to tam není tak hrozné. +uculí se+ Tak třeba... někam do střední Ameriky? Někam na staré mayské a aztécké památky? +nadhodí a zamyšleně ji hladí po mokré kůži+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 24 dub 2016 22:05

Až budou trochu větší, tak každý rok vyrazíme s nimi na celé prázdniny někam do světa. Ale na to si ještě nějakou dobu počkáme +pokrčí rameny+ No to je vlastně pravda +s tou jeho štědrostí+ Ty mi plníš přání celý život +usměje se na něj hezky+
Hm, to nezní vůbec špatně... Staří Mayové i Aztékové zanechali úžasné, tajemné památky... to by se nám oběma hodně líbilo +souhlasí s ním okamžitě, jak mají podobné zájmy+ Ještě mě napadlo jet na Dálný východ... do Číny a Japonska... anebo se plavit lodí po Nilu z Asuánu až do Káhiry po starověkých památkách +aby taky něco navrhla+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 25 dub 2016 10:28

Až to přijde, tak se nějak přizpůsobíme. +usměje se souhlasně+ Rád tě vidím šťastnou. +odvětí prostě s úsměvem+ To mě jen tak namátkou napadlo... Machu Picchu a podobně. +přikývne+ Ale to zní taky dobře... památky staré Číny jsou naprosto úžasné. +souhlasí ihned, a o Číně by možná i něco věděl :D+ Na druhou stranu Egypt je teď relativně bezpečný, a hrozí, že už moc dlouho nebude. +zamyslí se nad tím+ Možná bychom měli zvážit i staré perské civilizace, dokud ty památky stojí. +pousměje se tak trochu smutně+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 25 dub 2016 20:34

Já jsem šťastná, když jsem s tebou +pohladí ho s úsměvem po tváři+ Hm, všechno to vypadá hodně lákavě... asi to vezmeme jedno po druhém. Uděláme si pořadník +uculí se - jo klidně Čína ;) ... a někdy příště ho zase Styx provede Egyptem :D+ Miláčku, nechám to na tobě. Ty jsi vždycky rozhodoval, kam se vypravíme a pokaždé jsi vybral moc zajímavě. Jak tě znám, určitě zase nadšeně prosedíš večery nad mapami a cestopisy +mrkne na něj vesele+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 25 dub 2016 22:16

Je pravda, že ve střední Americe teď asi bude docela vedro. +připustí s úsměvem+ Tak do Egypta můžeme vyrazit třeba až bude sychravo a lezavo, abychom se zahřáli. +navrhne+ Pečlivá příprava je důležitá! +brání se se smíchem jejímu popichování+ Tak dobře, podívám se na Čínu. Máš něco, co bys tam určitě chtěla vidět? +zeptá se pro začátek, aby měl odkud začít+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 26 dub 2016 20:52

Skvělé, dohodnuto. Hned po návratu domů začneme připravovat výpravu +přikyvuje nadšeně na tu Čínu+ To je svatá pravda. Proto tě nebudu rušit při plánování podrobné trasy a programu. Už máš v tom praxi +uculí se+ A já se postarám o zbytek +zabalit kufry a všechny věci, co si vezmou sebou, a možná taky ten weasleyovský stan?:)+ No já toho o Číně moc nevím... znám jenom Velkou čínskou zeď +zasměje se+ Jo a ještě Terakotovou armádu... a taky jsem slyšela o buddhistickém klášteře Šaolin, kde se bojovní mniši zabývají studiem bojového umění. Tam bych se hrozně ráda podívala, to by bylo něco pro mne +zasvítí jí oči+ A Hongkong!
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri