Kuchyně a jídelna

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Kuchyně a jídelna

Příspěvekod Gabriel » 04 dub 2016 00:57

+nechá ji říct, co potřebuje a pak si ji přitáhne blíž a zadívá se jí do očí+ Taky z toho nemám radost, ale máš pravdu, je to nezbytné. A dost možná budu muset pár hrdel rozervat i já. +povzdechne si rezignovaně+ Dobře, to mi stačí. +přikývne po chvíli, ale je vidět, že do klidu má daleko; ví ale, že nic jiného po ní ani chtít nemůže+ Soukromé hodiny? Docela určitě. +zablýskne mu divoce v očích a přitiskne ji k sobě+ Můžete nás přenést do naší ložnice, mocná čarodějko? +usměje se jedním koutkem+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 dub 2016 08:16

Dobře +přikývne jenom, ráda, že ji od toho ani neodrazuje a ani to dál nerozebírá. Docela jí vadí, jak jsou oba tlačení do něčeho, co nechcou, ale co už.+ Hmmm už se nemůžu dočkat. +vyculí se a očka jí září a pak ještě víc.+ Ty si to užíváš skoro stejně jako já co? +zasměje se.+ Jak si přeješ můj alfo. +Pevně mu stiskne tlapky a lup, jsou v ložnici.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 22 dub 2016 14:11

Syriana Spinnel píše:Když to řekneš takhle... +trochu se zardí, páč teď už to vůbec srandovně nezní.+ Že jo! musím začít používat krém proti vráskám, a tady +ukáže si na hlavu,+ jsem si onehdá našla šedivý vlas, víš jak je to děsivé? +Vypískne jak ji zlechtá.+ Ty jeden vlku, to není sranda +řehní se.+ to bylo děsně podlý! +zamračí se na něj, ale koutky jí cukají.+ Jasně jasně, jdeme na to. +druhou tlapkou se ho chytne a jde vedle něj dolů a doufá, že tam nebudou uplně všeci.+

No jo, jsi hotová stařešina. Asi si budu muset opatřit nějakou mladou milenku. +nadhodí s kamennou tváří, ale v očích mu pobaveně zablýskne. Když ho může zlobit ona, on rozhodně nezůstane pozadu:D+ Já myslí, že to je přímo k popukání. +zazubí se na ni a vejdou do jídelny, oba ještě rozesmátí. Nijak přeplněno tam není, je tam všehovšudy deset lidí i s nimi, včetně Davea a Willa. Jakmile je uvidí, všichni znehybní a vzápětí nakloní hlavy k pravému rameni a odhalí linie hrdla, v méně formální verzi pozdravu.+ Jen pokračujte v činnosti, zbyla tady na nás nějaká snídaně? +cukne koutky, po těch dnech, kdy musel hlídat každý svůj pohyb a výraz si vysloveně užívá, že už se nemusí přetvařovat a ostatní členové smečky jsou na tom zjevně podobně, protože se hned uvolní a s úsměvem jim přistrčí několik talířů, na které během chvilky naservírovali nejlepší kousky+ No páni, díky. +poděkuje jim s úsměvem a mrkne na Syr.+ Dobrou chuť, družko. +šptine k ní tiše a postrčí k ní talíř s míchanými vajíčky, slaninu a hrníček kávy+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 23 dub 2016 19:23

+Přimhouří oči, děsně nebezpečně a tiše zavrčí.+ Zkus to, a dopadne jako ta minulá +prohlásí temně a možná to zní jako slib.+ Neboj se vlčku, +řekne přemile.+ Však já ti to vrátím i s úroky +culí se a v povznesené náladě vejdou dovnitř. Kde není nijak moc lidí, ale stačí to. Na to zdravení si snad nikdy nezvykne. Nikdy neví, co má jako pak dělat, říct jim něco, nebo udělat nějaké gesto, je to prostě divné. A je ráda, že to G vyřeší za ni.+ Dobré ráno! +pozdraví je všechny zvesela a sedne si vedle Gabriela, kde se už chystá jedna dobrota vedle druhé.+ No pane jo, to si dám líbit, děkuju. +zazubí se ještě víc.+ Dobrou chuť, popřeje nejdřív všem a pak se podívá co jí to nachystal. Mmmmm nejoblíbenější... +děkuju +otře se stehnem pod stolem o jeho.+ Dobrou chuť, druhu +a zas se tak zakření, páč je to fakt divné oslovení a s chutí, obrovskou chutí, se pustí do snídaně.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 23 dub 2016 23:04

Mhmm, jsi fakt k nakousnutí, když žárlíš, víš to? +mroukne tlumeně a v očích mu zablýskne+ O tom nepochybuju. +cukne pobaveně koutky; neujde mu, že je z pozdravu trochu nesvá, ale je si jistý, že si brzo zvykne. Vesele se na ni zazubí, když ho osloví stejně a musí uznat, že to fakt zní vtipně.+ Wille, dohlídneš tady na to, pár hodin? +otočí se na svého Betu, když dosnídá+ Chci Syr ukázat naše uzemí. Do večera budeme zpátky. +zadívá se na něj+ Jasně, žádný problém. Mezinárodní konflikt už nehrozí, takže pohoda. +zasměje se+ To je fakt, nějak si na to pořád nemůžu zvyknout. +potřese s úsměvem hlavou a koukne na Syr, jestli už dojedla+ Půjdeme? +oči mu přelije vlčí žlutá, jak je i jeho vlk natěšený na to, až bude zase volný+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 24 dub 2016 19:25

Riskuješ, kocoure +cvakne na něj čelistmi, ale koutky rtů jí cukají v zadržovaném úsměvu.+ Jasně, kdyby se zas někdo zkoušel sem nasra... ehm nakvartýrovat, udělám s ním krátký proces +vyzubí se temně, děsivě. Protože, kdyby se jim zas chtěl někdo míchat do toho jejich domácího žvýkání, pekelně by ji to naštvalo.+ Jasně jasně, můžem +vstává a ještě v rychlosti dohrkne kafe, celá nedočkavá, až se jejich milounké bestie spolu proběhnou.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 12 srp 2016 11:01

Syriana Spinnel píše:Tu kaši máš odměnou za tu otrokyni +mrkne na něj ještě než zmizí z ložnice do kuchyně. Zrovna otáčí první várku slaniny, když se tam objeví Dave.+
D: Alfo +pozdraví ji jak se patří+ můžu taky dostat nášup, mám hlad jak vlk
S: +Protočí oči, ještě si nezvykla.+ Ježiš vy chlapi, teda vlčí chlapi jste všichni stejní. +Ale na pánvicu přihodí další hromadu plátků+.
D: No ještě že to pán a vládce neslyšel +začne rozbouchávat plato vajec. Jop, celé plato.+
S: Pán a vládce se nejspíš ještě povaluje v pelechu, ale +míchá ty vejce vařechou co spíš vypadá jak lopata na povidla.+ Chtěla jsem se tě zeptat než odjedem jak to vypadá s Marykou?
D: +S hlasitým křach vyhodí tu kupu skořápek.+ V kolik odjíždíte? +snaží se odvést hovor někam jinam.+
S: +Otočí se od sporáku a dlouze pátravě, a trochu alfovsky se na něj podívá.+ Davide +zavrčí.+ moc dobře to víš, odpověz mi na otázku.
D: No, +malinko, jen malilinko se ošije.+ Nechtěl jsem tě tím zatěžovat, když vím, že máte jet pryč... +Prohrábne si vlasy.+ Vypadá to, že to nezvládne. To že Anton umřel ji dost vzalo a vypadá to že buď porodí předčasně, nebo potratí, nebo umře. To že se nemůže proměnit to dost komplikuje +pokrčí rameny, je chlap, co víc by k tomu měl dodat. Když tomu nerozumí.+
S: +Na chvili si na to musí sednout, pak ale zas vyskočí k míchanici a nandá ji na talíře.+ Stavím se za ní než odjedeme
D: Jsi laskavá alfo, ale to nemusíš máš spoustu...
S: řekla jsem, a jez, ať máš dost sil abyste to tu s Willem zvládli.... A přestěhujte ji sem, do hlavní budovy, je tu vrtulník.... a tak.
D: Jak si přeješ, ale jestli ti můžu dát malou radu, jako dobrý přítel +sedne si ke stolu a opatrně na ni koukne jestli se neurazila...+ neber si to tak, jestli si budeš brát každý jednotlivý problém tak k srdci, tak tě smečka za chvilku semele a vyplivne. Nevydržíš to dlouho...
S: +koukne na něj a zvedne zvědavě obočí. Zrovna ve chvíli, kdy vejde G přimhouří oči do úzkých štěrbinek.+ Od toho jsem sakra alfa, abych řešila každý jednotlivý problém, který nastane ne? Jestli to ta... +na chvilku se zarazí a spolkne slovo, které měla na jazyku.+ jestli to tak do teď nebylo aspoň vím, proč tu bylo tolik rozporů.... Takže díky, ale až budu příště chtít radu, řeknu mu, +kývne na svého muže.+ Nebo napíšu do Brava. +Umyje si ruce a přejde ke Gabrielovi.+ Ještě musím něco zařídit, nech si chutnat, za chvilku jsem zpátky. +Políbí ho letmo a vyběhne se podívat na Maryku.+

+zarazí se, když vejde a vidí Syr v téměř výhružné póze proti Davidovi, který se tváří dost rozpačitě a nejistě. Se zájmem je pozoruje, ale nezasahuje. Jen když na něj Syr kývne, zazubí se na ně a je na ni fakt pyšnej+ Jistě lásko, počkám tady a pohlídám, aby na tebe něco zbylo. +nechá se políbit a než zmizí, mrkne na ni. Pak mu úsměv ale pomalu zmizí z tváře a podívá se na Davea+
G: Co to bylo? +očividně čeká vysvětlení a mezitím se pustí do vrchovatého talíře snídaně+
D: Jen jsem chtěl Syr poradit…+začne se hájit, ale je hned utnut tvrdým pohledem+
G: Kdyby radu potřebovala, řekla by si o ni. A kromě toho, starat se o smečku je její práce. A podle všeho k ní má lepší předpoklady, než většina z alf před ní. +ještě chvilku ho propaluje pohledem, než se znovu začne věnovat jídlu+
D: +frustrovaně si povzdechne a potřese hlavou+ Máš pravdu, neměl jsem se do toho tak motat. Ale ona hrozně klame tělem. +postěžuje se+ Jak to děláš, že nemáš potřebu ji ochraňovat před celým světem? +upře na něj poněkud zoufalý pohled+
G: +zarazí se a zadívá se na něj+ Ale mám. Přímo děsivou. Ale musím se krotit, protože jinak bych ji tím udusil. A zahnal od sebe. Jsme vlci, Davide a měl bys vědět stejně dobře, jako všichni ostatní, že svoboda je pro nás důležitá. A i když je Syr vlkem jen chvíli, měla toho s nimi společnýho spoustu už dávno před tím, než se jím stala i fyzicky. +pousměje se+ Věř mi, bude z ní skvělá alfa. +dodá s absolutní jistotou v hlase+ A jez, než se přiřítí Will a všechno sežere. +pobídne ho se smíchem v hlase a sám dojí svoji porci.+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 12 srp 2016 13:29

+Vrátí se za necelou půl hodinku, na čele takovou tu ustaranou vrásku a zkouslý ret. Jak ale vejde dovnitř a vidí je tam, jak si pěkně hoví, musí se zakřenit.+ Kouzelný +zazubí se a v tom kolem ní proběhne Will a vrhne se na poslední zbytky slaniny.+
W: Alfo, Alfo +huhle s plnou pusou...+
S: +Jenom vrtí hlavou a jde si vzít do ledničky rajče+
W: Gabrieli, už jsem ti říkal že tvoje žena skvěle vaří?
D: +horečně přikyvuje, aby si vyžehlil ten ranní průšvih.+
S: kuš, sednout, +Ožene se po něm, aby si kecl vedle Dava. Odhodlaná jim dát kázání. Připadá si jak kdyby měla opustit vlastní děti... i když tomu tak trochu je.+

+Sedne si Gabrielovi na klín a přitom chroupe rajče a ujídá mu z talíře zbytek vajíček.+ Wille, Dave ti pak řekne detaily ohledně Maryky. Doufám, že nám nenecháte zbořit barák a kdyby se něco dělo... +upře dlouhý pohled na Davea+ cokoliv, tak nám zavoláte hm? +Pak se ale uculí.+ Jsem přesvědčená že to zvládnete a my si užij boží dovču +pohladí G po stehně, už se moc těší, ale taky mu musí říct docela důležitou věc, jakmile budou sami.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 12 srp 2016 17:42

+zvedne hlavu, když Syr vejde a obejme ji kolem pasu, když se mu usadí na klín+ Možná ses zmínil. +zazubí se na Willa, vlastně to není první snídaně, kterou jim uvařila a jen se zájmem sleduje, jak přirozeně do role alfy zapadla+
D+W: +souhlasně přikyvují a Dave na závěr zasalutuje+ Rozkaz, pane! Ano, pane! +zašaškuje a v očích mu zablýskne+ Buďte bez obav, bude to v klidu. A vy se pořádně zrekreujte. +mrkne na ně a pak šťouchne do Willa ulpí na něm významným pohledem+ My půjdem, máme ještě práci…díky za snídani, Syr. +usměje se ještě, Will do sebe hodí posledních pár soust, mrkne na Syr a oba zmizí+

Hmm, máš je docela vycepovaný a to jsi tady jak dlouho? Nemám se obávat sesazení? +rýpne do ní s pobaveným úšklebkem+ Jsi skvělá. +pošeptá jí a líbne ji na ucho+ Takže o čem chceš mluvit? I takový pařez jako já si všiml, že máš něco na srdci. +zadívá se jí zkoumavě do očí+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 12 srp 2016 21:08

+No kecala by, kdyby ji to nepotěšilo, že.+ Tak ale to už stačí +zavrčí, ale rty má v úsměvu, na ty Davovi opičky.+ Jsem myslela že šéfujem špičkové smečce a zatím to vypadá na parádní cirkus. +teď zní skoro trpitelsky, ale koutky ji prozradí.+ Rádo se stalo +vyprovodí je pohledem.+

To víš s mojí tělesnou konstrukcí si na mě nikdo netroufne +zazubí se.+ Jsem prostě ztělesněná autorita +teď už se opravdu pochechtává.+ Díky tobě +Odhrne talíře dál a sedne si na stůl, aby mu koukala do očí. Chvilku si hryzá ret a neví jak to říct, tak to vyklopí rovnou.+ Asi budem mít dítě... teda jako... ne naše +dodá rychle. PAk se v tom začne dusit.+ Slíbila jsem Maryce, že se postaráme o její nenarozeně, když to nezvládne. A no víš... doktorka říkala, že bude štěstí když to zvládne to malé. Já vím, že jsem se s tebou měla nejdřív poradit... +tak nějak neví, co víc dodat.+ Zlobíš se? +teď má hlásek jak malá holka co rozbila děsně drahej porcelán.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti