Chatovací okýnko na FB:D

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Chatovací okýnko na FB:D

Příspěvekod Dean » 20 bře 2016 22:15

+trochu ho zarazí, že mu o B píše takový docela soukromý věci, ale rozhodne se to brát pozitivně, jako znamená že mu věří+ Aha:) +napíše na to+ Tak třeba ve středu?:) +což je pozítří, aby měli oba den na vyšilování:D+ Tak to by se ti tohle mohlo líbit, seženu lístky. +odepíše jakože ležérně, ale děsně moc se u toho culí. rychle najede na stránku multikina a koukne na časy+ Třeba v 17:30? +navrhne, přijde mu to jako docela rozumnej čas na to, aby ji Becca pustila ven. pak zaváhá, a připíše+ Moh bych ti ukázat tu složku.
Dean

Příspěvekod Payne » 20 bře 2016 22:37

+přesně tak by to brát měl a radši vůbec nezkoušet, jakkoliv to proti B. někdy použít:D+ Jo, to by šlo. +odepíše, když si v rychlosti projede seznam svých aktivit a plánů na blízkou budoucnost+ Vyhovuje:) +dopíše pak na ten čas a z poslední věty jí zas trochu bodnou výčitky svědomí+ Opravdu? A nemůžeš z toho mít průšvih? +očividně si uvědomuje, že vynášet ven takovýhle věci asi není úplně v pořádku. Velice zřetelně si vybavý pronikavý pohled jeho "šéfa" a trochu jí zatrne v zátylku+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Dean » 20 bře 2016 22:59

Super:) +odepíše a uculí se od ucha k uchu, protože souhlasila! že! s ním! půjde! na rande! :D. Pak se zarazí a napadne ho, jestli to taky vidí jako rande, jestli ho vůbec vidí podobně, jako on ji, a pak už padá ve spirále Pubertálních Pochyb rovnou do propasti Hrůzy :D+ Jo, to můžu:) +odepíše+ Ale stihnu ji vrátit včas, bude to jen na chvilku... +trochu se uculí, že o něj má starost. napíše devět čísel, a odešle jí je+ to je mý číslo, kdybysme se ve středu nemohli najít. +připíše+
Dean

Příspěvekod Payne » 20 bře 2016 23:07

Tak dobře:) Ale kdyby něco, tak řeknu, že jsem tě k tomu donutila :P +odešle to a pak se lekne, že to přehnala a proklíná techniku, že to nejde smazat:D Pošle mu svoje číslo spolu se smajlíkem a dopíše+ Ale určitě se najdeme:) +a okamžitě lituje znovu, že dřív mačká enter, než si to po sobě přečte:D+
Payne

Příspěvekod Dean » 20 bře 2016 23:20

to Jadea určitě utěší:D +odepíše a hnedka si její číslo uloží do mobilu a občas na něj chodí koukat, aby se ujistil, že ho má uložený správně+ Já myslím, že tě najdu;) +odepíše, než se stihne zastavit+ Tak se sejdeme před kinem? Řekni jí, že tě domů přemístím:) +dopíše ještě, nechce, aby je zase becca vyrušia v nejdůležitější chvíli :D. ještě chvilku si píšou, a pak jdou spát :D+
Dean

Příspěvekod Payne » 21 bře 2016 00:41

Určitě :D +musí se taky smát, je jí jasný, že to by mu fakt nepomohlo+ To je mi jasný, že najdeš. :P +odepíše zas trochu rýpavě; zjišťuje, že ji to docela baví:D+ Dobře. Víš, nějak mám pocit, že možná nebude až tolik zaujatá proti tomu, abysme se vídali:) +napíše a usmívá se. Když za nějakou dobou, když se rozloučej, koukne kolik je zase hodin, úplně se lekne. A to jde zase zítra do školy, ach jo. Honem se jde umýt a zapluje do pelechu+
Payne

Příspěvekod Payne » 24 bře 2016 11:38

+druhý den odpoledne se odhodlá mu napsat, i když nad tím stráví skoro tři hodiny, než těch pár vět vymyslí+ Ahoj, Deane. Já...se chci jenom zeptat, jak se máš? A jestli...+kouše se zevnitř do rtu, až po chvíli ucítí krev, ale nevnímá to+ ...jsi na mě naštvaný? Jestli jsem udělala něco...blbě. Tak se omlouvám:( +po další půlhodině váhání to konečně odešle+
Payne

Příspěvekod Dean » 24 bře 2016 15:56

+na její zprávu odpověď nepřijde, a ani se neobjeví malá hláška "zobrazeno", vlastně to vůbec vypadá, jako by Dean za celou dobu na Facebooku vůbec nebyl, a ani neolajkuje video, který mu kdosi vložil na zeď+
Dean

Předchozí

Zpět na Byt Beccy v Dublinu