od Dean » 23 bře 2016 02:03
+usměje se na ni, když souhlasí, a napadne ho, vlastně poprvé, co má asi tak za sebou ona+ A ty? +zeptá se tak tiše, že to skoro není slyšet+ Dostalas možnost? +zadívá se na ni a myslí na pomstu, co to bylo za svini, která jí ublížila, a jestli za to dostatečně zaplatila+ možná trošku jo. +zaculí se taky+ ale ne tak velkej, abych na něj šel sám. +zavrtí hlavou+ Jo, taky si to myslím. +souhlasí s ní+ Ale já půjdu taky. +prohlásí naprosto rozhodnutě+ Fakt? +zazubí se a uši mu lehce zčervenaj+ No... doufám, že ne jen na ni. +podotkne celej vyculenej, a nejradši by si jednu vrazil, vážně, pokouší se s ní flirtovat? uh. naprosto patetický. rozhodně. zčervená ještě asi tak o dva odstíny+ Byl to... +kousne se do rtu, a zvážní+ hrozně divnej pocit. +zamumlá, a pokouší se nějak vyjádřit tu rostoucí chladnou zuřivost, co mu tam v tý uličce zaplnila každej pór těla, tu absolutně zvířecí touhu rozjebat toho hajzla na kaši, která ho málem ovládla+ Líbilo se mi to. +zvedne k ní oči, a hledá v těch jejích opovržení, znechucení+ Nikdy jsem to necítil takhle silně. +dodá tiše; kdyby ho někdo slyšel, mohl by si klidně myslet, že jí vyznává lásku, a svým hodně ujetým způsobem to tak je+ Kdybys tam nebyla... +přizná víc tím, co neřekne, sklopí zase oči na stůl+ zabil bych ho a nebylo by mi to líto. +řekne bezvýrazně její ruce, vlastně ani neví, proč jí to všechno přiznává, kor v těch pitoreskních kulisách pastelový cukrárny. Ale ví, že s každým slovem co ze sebe dostane, se mu trochu uleví+