Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 bře 2016 20:11

Ne, to je dobrý, já bych jinak spala celej den. +usměje se a jde zkoumat snídani+ Mnoooo, Maltezius je pěknej bonzák, poradil ti dobře, koukám, samý nezdravý věci. +zasměje se a sedne si a vezme si croasant+ Jíš taky takovýhle věci? +koukne na ni s úculem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 19 bře 2016 21:13

pak bys zase mohla být vzhůru celou noc. +uculí se+ já jím co se naskytne. +pokrčí rameny+ veverky, a tak. +zašklebí se+ ale tohle popravdě vypadá o hodně líp +usměje se a vezme si taky jeden+ jak se ti spalo? +uculí se na ni zkoumavě+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 bře 2016 21:56

No, to často dělávám. +zasměje se a spiklenecky na ni zamrká, než se napije čaje+ Veverky, jo? +nakrčí trochu nos+ Vsadím se, že ty bys chytla i zajíce. +pousměje se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 19 bře 2016 22:49

Vážně? +uculí se+ no jo. +přikývne a zakoulí očima+ není to nic moc, ale někdy není zbytí. +uculí se+ zajíci jsou lepší. +připustí+ ale tohle bych si nechala líbit. +ukousne si kousek slaniny+ co jíš na cestách ty? +pousměje se a pozoruje ji+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 bře 2016 23:02

Jasně, zůstat celou noc vzhůru je zábava. +zaculí se na ni+ Já? No tak růžně. Většinou se dost vybavím jídlem na cestu. +uculuje se na ni+ A pak... chytám ryby. +zazubí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 19 bře 2016 23:13

taky mám ráda, když je ta možnost. +uculí se na ni+ ale ne vždycky se dostanu k řece. +pousměje se+ včera jsi říkala, že bychom mohly společně trénovat. +nadhodí a oči jí zasvítí+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 bře 2016 23:16

To bysme mohly. +zazubí se na ni+ Už ti otrnulo a nebolí tě hlava? +pousměje se+ Zkontroluju ti ránu. +zvedne se a přijde k ní, jemně jí odhrne vlasy a zkoumá ránu a lehce se jí dotýká+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 19 bře 2016 23:51

už je mi dobře, já se hojím rychle. +usměje se na ni+ myslím, že už je to v pořádku. +natočí k ní hlavu tou jizvou+ co tvoje rána? +zeptá se, a když u ní tak stojí, rovnou jí o kousek stáhne kalhoty a podívá se pod obvaz, jemně pohladí kůži okolo rány konečky prstů+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 bře 2016 23:57

Jo, vypadá to moc dobře. +pokyvuje hlavou a prohrábne jí vlasy, koukne, jak jí odtáhla kalhoty a pousměje se+ Myslím, že se to hojí. My se tu kontrolujem, jak dva lazaři. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 20 bře 2016 00:00

nechci, aby se ti to zanítilo. +pousměje se a jemně ji přes tu jizvu pohladí, až na stehna, a zase zpátky skoro pod obliny zadku+ Dám si pozor, abych tě tam při tréninku netrefila. +usměje se na ni nahoru+
Xena

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz