Chatovací okýnko na FB:D

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Chatovací okýnko na FB:D

Příspěvekod Dean » 18 bře 2016 02:46

+od Jade se do svýho pokoje spíš odplouží, a má chuť se jít utopit do odtoku, ale když uvidí notifikaci zpráv, srdce mu i z toho prachu poskočí, a hned ji rozklikne+ No tak super :) odepíše honem, a musí se uculit, jak z toho vypadá nadšená. pak se na chvilku zarazí, a dopíše+ a ví že jdeš se mnou? pak to "se mnou" smaže a přepíše na "s náma". nebo se mám schovávat v příkopu?
Dean

Příspěvekod Payne » 18 bře 2016 03:00

+začíná být už mírně nervózní z toho, že neodepisuje a tak z nedostatku bohulibé činnosti okouzleně zírá na svoji novou dýku a na netu si gůglí různé další zbraně:D Pak se ozve oznámení příchozí zprávy a přímo bleskově se přecvakne do správnýho okýnka+
Jo, ví to.:) +odepíše a pak doplní+ A vzhledem k tomu, co jsem řekla, mě to udivuje čím dál víc... +přidá toho smajlíka se svatozáří a odešle:D+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Dean » 18 bře 2016 19:34

wow... +odepíše+ Jade mě nezabil, tak to možná i dopadne. +připíše, a musí se uculit, úplně ji vidí, jak se tváří jakože nic a svatozář+ Cos řekla? +zajímá se+ty dva sou vůbec divný. +přidá vlastní postřeh :D+
Dean

Příspěvekod Payne » 18 bře 2016 19:51

+culí se na monitor jako retard a odepíše+ V tom případě má u mě malý bezvýznamný plus:) +vážně napsala, že je ráda, že je v pořádku? určitě ne:D+ No, zeptala se mě, jestli vážně chci jít na koncert s klukem, co se mě pokusil zabít...její slova. No a moje pusa byla zas jednou rychlejší než mozek a řekla jsem, žes nepřišel zabít mě... +přidá dalšího andílka a odešle+
A jo, jsou divný :D... +dodá ještě po chvíli+
Payne

Příspěvekod Dean » 18 bře 2016 20:13

+zamrká, vážně napsala, že je ráda, že je v pořádku? blboost. a pak se rozculí jako cvok+ No ještě nejsem za vodou. :D +napíše a přidá smajlíka, aby si nemyslela, že si z toho něco dělá+ No... tak nekecalas. +napíše a pousměje se+ Jako vážně, to je jako kdyby se anakonda kámošila s myškou +dopíše+ Teda... spíš anakonda s anakondou. Nějaký děsný tropický druhy, co se navzájem požíraj. +uchechtne se pro sebe+
Dean

Příspěvekod Payne » 18 bře 2016 20:30

+zamračí se a rychle odepíše+ Ale ten koncert ti nemůže zatrhnout, že ne?! Protože nevím, jestli bych jinak šla...+odešle to dřív, než jí dojde, jak to asi zní. Úplně se vyděsí a honem píše dál+ Chci tím říct, že bych tam nikoho neznala a nerada chodím na místa, kde je moc lidí. +aby si jako nezačal myslet kdovíco:D+ Jo, nekecala...nejspíš si to taky uvědomila:) Tak to jsi celkem vystihl :D +sama se tomu přirovnání musí smát+ Ale doufám, že jim to příměří vydrží. +dodá pak trochu vážněji+ Protože v opačným případě přijde jeden z nás o mentora...nebo my oba. +na to, že je spolu viděla jenom jednou, je to celkem strašidelný postřeh:D+
Payne

Příspěvekod Dean » 18 bře 2016 20:50

+kdyby se culil ještě o trochu víc, nejspíš by se mu odklopila hlava dozadu :D+ Nemůže, to je můj volnej čas.:) +napíše, a pousměje se+ Kluci jsou v pohodě, uvidíš. +dopíše+ Stejně je to hustý... moje vlastní mám by mě nejspíš ve tvý situaci nepustila +odentruje, chvilku váhá nad klávesnicí, a pak přidá+ Fakt jsem ti nechtěl ublížit. +ano, potřebuje se omluvit znova+ Jade by ji sejmul. +odpoví s jistotou, možná si ho mááááličko idealizuje :D+ bez urážky, upíři jsou tak trochu jeho specialita. +aneb můj táta by nakopal tvýho tátu 101 :D+
Dean

Příspěvekod Payne » 18 bře 2016 21:07

Fajn:) +opravdu se jí úplně maličko uleví:D+ Není moje máma a ani se tak nechová. +objasní trochu ten zvláštní vztah, co mezi sebou mají+ A ví, že se o sebe do značný míry umím postarat... +ušklíbne se, zase ta chvíle, kdy ji jeho chování leze mírně na nervy:D+ Vždyť jsi mi neublížl.... +odešle to a pak se škodolibě ušklíbne a připíše+ To spíš já tobě...máš bouli? +a přidá smajlíka s vypláznutým jazykem:D+ No nepovídej, vážně? +úplně z toho ten sarkasmus kape:D+ Její taky... +dodá záhadně; je si celkem jistá, že si myslí, že je Becca nějaká běžná, řadová krvesajka. Kdyby ne, tak by po ní nešel sám a dřevěným kolíkem, že:D B. jí ale o sobě vyprávěla hodně; však taky otravovala dostatečně dlouho a vytrvale, než konečně povolila:D+
Payne

Příspěvekod Dean » 18 bře 2016 21:28

A jste nějak příbuzný? +zajímá se, třeba je to prapratetička nebo něco :D+ jo, o tom nepochybuju... ten kuchyňskej nůž si s sebou tentokrát neber. ;) +odepíše s úšklebkem+ Jo mám. Ale to ty taky :P +uculí se pro sebe+ Ale fakt, on je... +začne psát, a pak to zase smaže. Tak nějak se mu nechce psát si s ní zrovna o těch dvou+ Nicméně ta poznámka ho zaujme+ Chceš říct, že je lovkyně? +vykulí oči na monitor+
Dean

Příspěvekod Payne » 18 bře 2016 21:44

Ne, nejsme. +napíše jen stručně; víc to zatím asi probírat nechce+ To už nemusím. Dnes jsem dostala novýho mazlíka. +pochlubí se pyšně; asi jak by se normální holka chlubila novou kabelkou:D+Mám jen modřinu :P +rýpne si+ Jo. Víc než sto let zabíjela vlastní rasu. A nejen tu. Vím o vašem světě dost. Démoni, zombie, zlí čarodějové...všechny ty věci, který dnes lidi považují za pohádky jsou skutečný. +odešle to a přemýšlí, jestli by si to spíš neměla nechat pro sebe. Ale děsně jí žere, jak Beccu shazuje a podceňuje.+ A celou tu dobu byla sama. Žádná organizace, která by ji kryla, žádný parťáci, co ti v poslední chvíli zachrání krk... +jasně, že ví, že má i pár mocných přátel, co jí ze sraček párkrát vytáhli, ale může trochu přehánět:D+ Možná bys ji neměl tolik podceňovat... +odešle to a je sama se sebou spokojená:D+
Payne

PředchozíDalší

Zpět na Byt Beccy v Dublinu