Chatovací okýnko na FB:D

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Chatovací okýnko na FB:D

Příspěvekod Payne » 17 bře 2016 21:17

Obrázek

Internetová korespondence Payne a Deana (čtení jen na vlastní nebezpečí :D )
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Re: Chatovací okýnko na FB:D

Příspěvekod Dean » 17 bře 2016 23:06

+otevřenej facebook mu zahlásí, že má nový oznámení, rozklikne to, a vidí, že se jí líbí jeho událost. Uculí se jako pako, to určitě znamená, že se na něj nezlobí tak moc, takže se odhodlá, otevře chat s jejím jménem, a napíše zprávu, pak ji dvakrát smaže a přeformuluje, nakonec skončí u Čau, taky razíš na NW? bez smajlíka, odešle, a hypnotizuje monitor, dokud se neobjeví Zobrazeno+
Dean

Příspěvekod Payne » 17 bře 2016 23:22

+chvilku na tu zprávu kouká a jen se trochu blbě usmívá, než odepíše+
Čau. Ráda bych, ale B. by mě asi samotnou nepustila. +chvilku ještě váhá a pak to odešle a okamžitě jí to přijde totálně pitomý. Praští čelem o stůl, až zasykne bolestí, protože samozřejmě tam má pořád moncla z té večerní čelovky:D+ Jau. +zavrčí, ale hlavu nezvedne+
Payne

Příspěvekod Dean » 17 bře 2016 23:43

+hypnotizuje ty tři tečky, co se objeví, když píše, a pak se uculí. Nacvaká A to tě jako zastaví? ;) a odešle, pak vytřeští oči, a honem to žehlí, aby si nemyslela, že je úchyl. my jdem s kámošema, třeba tě pustí s náma. dopíše. Vem třeba Andy... +připíše ještě, a okamžitě toho lituje, super, teď si bude myslet, že ji stalkuje+
Dean

Příspěvekod Payne » 17 bře 2016 23:55

+zajede si rukama do vlasů a opře se lokty o stůl. Otevře jedno oko a přečte si co napsal. První věta ji popíchne a zamračí se. Další ji trochu zchladí a poslední donutí zvednout překvapeně obočí+
Zastaví mě, když nebudu mít prachy na lístek. Nebo myslíš, že bych jí měla okrást? +těžko říct, jak se jí to povedlo, ale i napsané to zní přesně tak kousavě, jakoby mu to přímo řekla:D+
Andy nebude doma... +dopíše po chvíli a vzápětí přidá+ ...tak takhle jsi nás našel? Budu jí muset říct, ať mě na svých fotkách neoznačuje. Díky za varování. +odešle to, opře se do židle a se založenýma rukam a se na monitor mračí+
Payne

Příspěvekod Dean » 18 bře 2016 00:13

+s každou další větou v něm roste pocit hlubokýho zmaru+ moh bych ti lístek sehnat... můžeš mi to splácet postupně. +nadhodí, a snaží se u toho aspoň tvářit děsně ležérně+ jo, podle loga školy na jejích fotkách. +přizná barvu, ostatně nevidí důvod proč ne+ Promiň +dopíše ještě, ví že už by měl jít za Jadem, ale strašlivě se mu tam nechce, tak ještě okouní a pokukuje po jejích fotkách v galérce+
Dean

Příspěvekod Payne » 18 bře 2016 00:24

+zírá na těch pár vět a cítí hrozný zmatek. Na jednu stranu se jí líbí, přijde jí milej a je si jistá, že ta omluva je upřímná, na druhou ji ale i strašně štve. Povzdechne si+
Nejdřív se zeptám doma. Cesta nejmenšího odporu:) Jdu teď stejně za ní do Guns. Večer ti dám vědět. +odešle to a pak ještě váhá s prsty nad klávesnicí+ Takže jsi byl u školy a sledoval mě až domů... měla jsem pocit, že mě někdo pozoruje, ale myslela jsem, že jsem jen paranoidní. +zase odentruje a pak ještě přidá+ Nevšimla jsem si tě. Jsi dobrej.
Payne

Příspěvekod Dean » 18 bře 2016 00:36

+přečte si to a trochu se uculí+ fajn, ozvi se... o ten lístek je zájem. +dopíše, aby si nemyslela, že jo+ jo. +odepíše na to, a připadá si děsně pitomě+ máš dobrý instinkty. +odentruje, a pak mu ego vylítne asi tak k jupiteru, možná se dokonce fakt i nafoukne+ stopování je základní výcvik. +odepíše skromně, a koukne na hodinky+ už musím padat, zatím. +rozloučí se, zaklapne notebook, a jde si dočistit ty zuby+
Dean

Příspěvekod Payne » 18 bře 2016 00:45

+protočí oči, protože mezi řádky neomylně vyčte, jak moc mu vyskočilo ego a rozhodne se ho zase trochu propíchnout+ Už se to nestane, neboj. Taky musím. Jdu trénovat instinkty... +zase to zní kousavě:D Jako správná ženská dokáže všechno ve vteřině obrátit proti němu:D+ Měj se.
Payne

Příspěvekod Payne » 18 bře 2016 01:46

+odvznáší se z obýváku do svého pokoje, s mezipřistáním v kuchyni, kde se chopí notebooku. Snese se na postel a se šťastným úsměvem na tváři okamžitě naloguje facebook, aby odepsala+
PUSTÍ MĚ! +nedokáže si ten caps lock odpustit, přestože už dávno ví, co to znamená:D+ Sice trvá na tom, že mě odveze i převeze, ale můžu jít :) +odešle to a žuchne sebou do peřin, na obličeji stále ten maniakálně šťastný výtlem+
Payne

Další

Zpět na Byt Beccy v Dublinu