od Rebecca Altamirano » 06 dub 2016 22:26
+povytáhne obočí nad tím jeho tónem a výrazem a pocit, že je něco fakt špatně ještě zesílí.+ Omluvila jsem se, ne? +ofenzivně si založí ruce na hrudi, fakt nemá ráda, když se někdo snaží vyvolat v ní pocit vinny. A ještě hůř snáší, když se mu to daří; sleduje ten jeho výraz a něco málo z toho dešifruje, odmítá si ale připustit, co by to mohlo znamenat a tak to prostě ignoruje+ Nezapoměla. Řekla jsem, že se pro ně vrátím. +zavrtí hlavou, když jí podá její zbraně a má chuť praštit hlavou do zdi. Co se to sakra děje?! Nakonec usoudí, že řešit to na prahu jejího bytu a s extrémně zvědavou puberťačkou za zády - velmi zřetelně cítila její pohled v zádech, jak je pozorovala přes skleněné stěny z obýváku - opravdu není dobrý nápad. Potěšilo ji, že nezachytila od Payne žádný pach strachu. Nebojí se ho. Zajímavé.+ Fajn. Tak můžeš počkat tady. +trhne rameny a otočí se. Dveře nechá otevřené, ani ona není takový hulvát, aby mu zase zabouchla před nosem:D+
+dojde do obýváku, kde Payne sedí v křesle a usilovně předstírá, že si čte časopis. Vzhůru nohama+
B: Vím, že jsi nás pozorovala a poslouchala a držíš to obráceně. +upozorní jí suše+
P: +spustí časopis do klína a věnuje jí dokonale nevinný úsměv+ Nemůžeš mi to vyčítat. Něco takovýho se fakt nevidí každý den. +je jí očividně úplně fuk, jestli ji V uslyší+
B: +potlačí chuť zaskřípat zuby; proč musí mít rozpustilou náladu zrovna teď. Krucihiml+ Musím jít teď na pár hodin pryč, ale vrátím se, co nejdřív, dobře? Klidně zavolej Andy, jestli nechce přijít a přespat tady. +nabídne jí v náhlém vnuknutí a hned jí to přijde jako super nápad. Aspoň by tu nebyla sama+
P: Už jsem ti řekla, že mi to nevadí. Ale Andy zavolám, je to super nápad. +zazubí se vesele a už loví mobil.+ Jo a spěchat domů nemusíš, slibuju, že to tady neobrátíme vzhůru nohama a do školy taky půjdeme. +slíbí pružně, zatímco cvaká smsku+
B: Tak dobře. Ale kdyby se něco...+tentokrát je to Payne, která ji zarazí jediným pohledem+
P: Neboj se, budeme v pohodě. +ujistí ji vážně, výraz až příliš dospělý+ Prostě běž, pracuj a...+zalétne krátkým pohledem do chodby a jeden koutek se jí maličko zvedne, skoro jakoby se snad usmála+ ...bav se. +dopoví a v očích jí ďábelsky zablýskne+
B: +protočí oči, protože tohle opravdu nehodlá komentovat a tak se prostě otočí a zamíří zpátky ke dveřím+
P: Myslím, že je na tebe naštvanej. +ozve se, když už je skoro na chodbě+ A myslím, že právem. Měla ses ozvat...+spočine na ní dokonale rodičovským pohledem.+
B: +otočí se a jenom nevěřícně otevře pusu, aby ji patřičně usadila, ale hned ji zase zavře, protože si uvědomí, že má pravdu. Krucinál. Nesnáší, když maj lidi kolem ní pravdu ohledně jejích vlastních chyb.+ Běž si dodělat úkoly, ano? +učiní zoufalý pokus o poslední rodičovské slovo, strhne z věšáku svoji bundu, projde kolem V. na chodbu a zavře dveře. Zhluboka se nadechne a zadívá se mu do očí.+ Fakt mě to mrzí. Měla jsem se ozvat. Prostě nejsem zvyklá na to, že by o mě někdo mohl mít strach. +pokrčí lehce rameny; není to stížnost, ale prostý fakt a když to říká, vypadá že to opravdu myslí vážně; promluvila jí do duše čtrnáctiletá holka, super:D+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time