Crale Residence

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Crale Residence

Příspěvekod Amyas Crale » 30 led 2013 14:34

Carol: Dobře, drahá. Užijte si to +políbí ji a taky se zvedne a odejde do ateliéru+

Wenai: +vejde do ateliéru a vyjde k Wenai na terasu+ Dnes ti to ohromně sluší +usměje se na ni rošťácky a taky si zapálí cigaretu+ Připravena na mé nálady?
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 led 2013 14:54

+otočí se a opře se o zábradlí zády, přes jemnou látku košile jí jsou vidět bradavky, protože venku je zima a ona nic pod košilí nemá+ Dík. +usměje se a potáhne si+ A jsi ty připraven na mě? +zept se ho s rošťáckým úsměvem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 30 led 2013 15:31

+očima pořád klouže k jejím ňadrům, rýsujícím se pod látkou+ Jak můžu být na tebe připraven, když mě takhle dráždíš? +přejede jí palcem po jedné bradavce+ Nebudu se moct soustředit na práci, ty provokatérko +usměje se+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 led 2013 15:40

+udusí cigaretu v popelníku a naposledy vyfoukne kouř+ Kdo tady koho dráždí? +nakloní se k němu s úsměvem na rtech+ Moje tělo... +jemně vezme jeho ruku a sklouzne s ní od ňadra dolů, na břicho+ je přece objektem tvého akademického zájmu. +mrkne na něj a vejde dovnitř, kde se usadí na křesle, jako včera+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 30 led 2013 16:15

Bude docela těžké soustředit se na tvé tělo jen jako na objekt mého akademického zájmu +ušklíbne se a taky dokouří a pak si vevnitř připraví vše potřebné. Stojan, plátno, uhly, barvy, asi i malířský plášť+ Tak jdeme na to, krásko +promne si dlaně, jak se na to těší+ Ještě nějaké poslední přání? +uculí se+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 led 2013 16:23

+podívá se na něj+ Udělej mě takovou, jaká jsem. +pousměje se opře se o opěrky křesla a strne v jedné pozici, dívá se trochu za něj, jako by tam ani nebyl a nevyrušuje ho v jeho práci+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 30 led 2013 19:25

+postaví se ke stojanu a načrtne uhlem základní podobu své představy o obrazu. Pracuje soustředěně, s chutí a nadšením, pohledem klouže po jejích ladných křivkách, které pak věrohodně kopíruje na plátno. Zná na jejím těle už snad každý detail, který už nesčetně krát pohladil očima. Během dopoledne má základní skici hotovou. Odloží uhel a protáhne se+ Můžeš se trochu uvolnit, dáme si pauzu +zapálí si cigaretu, postaví se před obraz a kriticky hodnotí svoji práci+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 led 2013 20:04

+vstane a protáhne se a udělá si tam několik protahovacích prostocviků, než bosá přejde k němu a podívá se na obraz+ Hm... +protáhne a taky si zapálí a seduje věc na plátně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 30 led 2013 21:02

Jak se ti to líbí? Ještě můžeme doladit detaily, než začnu malovat barvami +vyzve ji a zazvoní na služebnou, aby jim přinesla nějaké lehké jídlo a pití+ Jsi opravdu vděčný objekt k malování. Jen mě docela rozptyluješ svou senzualitou +usměje se za clonou kouře+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 led 2013 22:59

Mou sensualitou, Tomu se dneska tak říká? +uculí se na něj a něco si na plátně změří pomocí dlaně+ Já myslím... no... něco mi na tom.... +zatváří se pochybovačně, ale pak zavrtí hlavou+ Je to tvůj obraz, já ti věřím.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí