Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Victoria » 26 lis 2015 19:09

tak jo. +uchichtne se taky+ můžeš mi říkat sprosťárny ve španělštině. +uculí se na něj+ kdyby byla zombie apokalypsa a mě pokousali zombíci, zastřelil bys mě? +koukne na něj vážně, a tulí se k jeho teplý kůži, pač pěkně voní+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 lis 2015 19:20

No to teda budu. +uculí se na ni a zavlní obočím+ Cože...? +koukne na ni a vykulí oči a chvíli přemýšlí+ Ne, myslím, že ne. +zavrtí hlavou+ Nechal ych se taky pokousat a pak bysme spolu jedli mozky celýho světa. +zazubí se na ni vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 lis 2015 19:27

oh. +uculí se na něj+ to by bylo pěkný. +uchichtne se mu do kůže, a trochu ho hladí nosem a rty a konečky prstů+ ty, byrone... nebude ti vadit, když budu na prcka někdy mluvit francouzsky? +usměje se+ já bych chtěla, aby to taky uměl.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 lis 2015 19:34

Ale to bude super, ne? +koukne na ni+ Když na něj já budu mluvit anglicky a ty na něj francouzskym tak bude umět dva jazyka a pak už se s n´tím nebude trápit. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 lis 2015 19:40

já na něj nebudu mluvit pořád francouzsky, když budem spolu i s tebou, tak budu mluvit normálně. +usměje se+ to spíš jen občas, víš, chtěla bych mu zpívat písničky, co zpívala máma mně, a tak. +uculí se+ aby mi rozuměl. nebo rozuměla. +usměje se, a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 lis 2015 19:43

Ale můžu tě poslouchat, když mu nebo jí budeš zpívat písničky, že jo? +zeptá se jí a trochu se na ni usmívá a hladí ji po tváři+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 lis 2015 19:47

no abys pak neutek a nerozved se. +uculí se+ protože nezpívám moc dobře. +uchichtne se+ no, ale můžeš, že jo. +přikývne+ stejně to budeš asi dělat hlavně ty, hrát prckovi ukolébavky. +pousměje se, a už si to představuje, a je z toho celá naměkko, tak mu dá pusu do dlaně+ ono už teďka slyší hudbu i tam vevnitř, tuhle mi začal zvonit mobil a prcek mě kopnul. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 lis 2015 20:00

No to budu, ale budeme se střídat, a tak. +uculí se na ni a děsně se jí culí do vlasů, protože je z toho taky pěkně naměkko+ Vážně? A myslíš, že bych mu mohl něco zahrát? Teď třeba? Nebo chceš balit do španělska?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 lis 2015 20:04

tak jo. +uculí se děsně moc, aby to neviděl, a trochu mu dá pusu na krk+ nee, do španělska potřebujem jenom plavky a kreditku, a krém na strie. +uculí se trochu, a koukne na něj+ já bych chtěla, abys mu zahrál. a mně. to je boží. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 lis 2015 21:22

Jo tak to budeme mit sbaleny za chvilicku. +Uculi se na ni a pak neodola a usmeje se a prikyvne+ Tak jo to vis ze vam zahraju. +Prikyvne a natahne si trenky a vstane a donese si kytaru a sedne si pred Vicky na zem a zacne hrat tako ou neznou melodii+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London