od Syriana Spinnel » 18 srp 2015 16:23
Ale vždyť já jsem tě nechtěla zabít, ani nas... naštvat, jen prostě... +třepne rukama+ nefunguje to, a osobně teda ne že bych to vzdávala nebo tak, ale mám docela dost obavu, že to hned tak brzy fungovat ani nebude, ale doufám, že se mýlím. Hůlku? a +zamračí se+ nevíš kde bych ji sehnala? Mno, dostala jsem nabídku od Jadea, že by se mohl na to moje nekouzlení podívat, a případně s tím něco udělat. +Vysvětlí jí to pomalu a snaží se to podat zlehka, aby ji to nenastartovalo.+ Ale klid! +když vidí že to nefunguje, a nastartovaná teda je.+ Neplácli jsme si, řekla jsem mu, že si to musím nechat projít hlavou, což se snažím, fakt. Taky bych to chtěla probrat s vlkem a znát jeho názor +poklepává si skleničkou na rty+ Hezké dětičky, že? +Řekne s náznakem úsměvu, ale hořkost z těch slov uplně kape+ Je jedno... kdo mi to řekl, nebo neřekl... problém spíš je, že... +tváří se poněkud zkroušeně+ bych měla cítit... něco. Ale prostě tady +poklepe si na srdce+ tady je pusto prázdno. Jak říkám, život je děvka. A jako bonus, mám k těm dětem i manžela, hezké že? Nejradši bych se vrátila do Rumunska +Povzdechne si+ ale asi by to nebylo nejlepší, zase zmizet, že? Bojím se toho, že jim ublížím. +Zadívá se na fotky+ I když se necítím jako jejich matka... jsou to děti, a těm by ubližovat nikdo neměl, ať už fyzicky, či psychicky. Je to prostě na hovno +Shrne to moudře+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me