Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Byron » 01 říj 2014 16:44

Hm? +kouká na ni trochu zmateně a nechápavě a snaží se ji pochopit a pak se mu rozšíří oči+ Jako svázat? +koukne na ni+ To jsem myslím nikdy nedělal, nikdy jako... já asi nevim jak. Ale já se to naučím. +uculí se na ni+ KOuklnu se na naučný filmy+ Ale na padesát čehokoliv se dívat nebudu ,to fakt ne. To nechceš, že ne? Prosím tě. Nebudeš mi říkat Greyi, že ne? +ujišťuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2014 16:57

Ježiš, já nemyslím svázat do kozelce nebo něco děsnýho. +vykulí oči+ to bych byla asi trochu vyděšená. +zazubí se+ třeba jenom... ruce, nebo tak. +pokrčí rozpčitě rameny+ Nebo jestli ti to je nepříjemný, tak nemusíš. +dodá honem, aby si nemyslel+ ty seš blbej. +zazubí se, a plácne ho po boku+ Já nechci, abys ze sebe dělal někoho jinýho nebo tak. +pousměje se+ Jenom prostě to. nejsem úplně z cukru. +poškrábe se ve vlasech+ šance jsou, že když mě semtam zašukáš do koberce, nebudu protestovat. +zazubí se, a schová se pod peřinu, protože má pocit, že jí asi shoří obličej+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2014 17:00

Ne, ne, ne, ne, ne, ne. +zavrtí hlavou rychle+ Já si to nastuduju a nějak tě svážu. Jako ruce. +uculí se na ni+ Ne do kozelce. +pousměje se+ Jsem blbej? +uculí se a udělá obzvlášť retardovanej obličej, ale pak to nevydrží a rozesměje se+ Tak já si to někdy zkontroluju jestli nejseš z cukru, nebo... chceš teď? +koukne na ni se zvednutým koutkem a kouká jak mizí pod peřinou a jenom se zubí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2014 17:14

Jo, úplně celou radši ne, to by bylo nepříjemný. +pousměje se+ Děsně. +přikývne vážně+ A proto tě taky miluju, žejo. +zazubí se na něj+ Asi ne, teďka mám dost. +zahuhňá pod peřinou, a jenom ho lehce ochmatává, když už tam je+ Mrzí mě tvoje kytara. +vykoukne potom+ koupím ti novou. +slíbí mu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2014 17:33

+jen se čulík jak je tak schovaná pod perinou a trochu ji tam nakukuje a ochmatava ji. Protože může a protože je to boží+ Však já tetaky miluju. +uculi se a myslí to fakt vážně+ Jo? +pousmeje se a koukne na ní+ Tak spolu výběrem nějakou krutoprisnou a já ti pak na ní budu hrát. +uculi se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2014 20:19

Tak jo. +usměje se+ Mně se to děsně líbí, když hraješ. +vykoukne na něj zpod peřiny+ a mám od tebe slíbenou věnovanou písničku. +zazubí se+ Ale teďka bysme měli vypadnout Angie z postele než se vrátí a zjistí to. +uculí se na něj+ a taky tady uklidit nebo něco, abysme si to u ní vyžehlili. udělat večeři, nebo tak.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2014 20:27

Však tu písničku ti ještě zahraju a venuju to se neboj. +pousmeje se a pak vážně prikyvne+ No jo to sem dost nezvládá tak já uklidim. A pomuzu ti uvařít. Nebo i uvaříme na co máš chuť? +koukne na ní trochu nešťastné a poškrábe se ve vlasech a vyleze z postele aby ji mohl ustlat+ Myslíš že bude moc naštvaná?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2014 21:05

Myslím, že bude moc naštvaná. +přikývne, a obleče se, než začne stlát peřiny+ Ale nevyhodí nás, a navíc mi dluží za posledně, když jsem za ní zaplatila kauci. Chytli je při sprejování. +uculí se+ ona se nevydrží zlobit moc dlouho. +pousměje se+ a navíc za to můžem oba. +pokrčí rameny+ víš co... +koukne na něj zamyšleně+ ty skoč dolu do obchodu, a já zatím vydrhnu koupelnu. Uděláme třeba... já nevim, jahodovej cheesecake? +koukne na něj, jestli mu to chutná+ a třeba lasagne. máš ráda lasagne? +usměje se+ a kup nějakou kytku. +uculí se ještě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 říj 2014 05:22

Jo? Sakra. +zatvářil se provinile a poškrábe se ve vlasech+ Tak to sem zaslonil. +zhodnotí to+ Tak jo. +prikyvuje že souhlasí s jejím plánem+ Jdeme do toho. Já nakoupíme na koláč i ty lasane. Lasane jsou fajn. +pousmeje se a dá ji pusu+ Ty ses taky fajn. Jakou kytku mám koupit? Konopí? +navrhne s uculem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 říj 2014 11:05

Ale prd, ja to taky těžce nezvládla. +zavrti hlavou, a ptehodi postel nějakou dekou+ tak jo. Chces napsat lísteček? +koukne na něj, a jde do kuchyně začít trochu sklízet. Bude to dobry. +slíbí mu, pohladi ho po boku a hezky ho polibi, aby nebyl smutnej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner