Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 27 srp 2014 22:16

+pomalu se do ní noří, dokud si v ní nepřipadá úplně ztracenej, přijde mu to tak krásný a úplně správný. Jak roste to parádní napětí v jeho krvi, zrychlujou se taky jeho boky, až zatne čelisti a rychle si ji bere, nemůže se nabažit jejího těla, trochu se napřímí a dívá se jí do očí, tiskne jí bok, a když ucítí sevření jejího orgasmu, vybuchne za pár chvilek taky, a nekolika prudkými přírazy do ní vyvrcholí a má pocit jakoby vylezl na everest+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 srp 2014 22:22

+obejme ho, přitiskne k sobě a prudce oddechuje, za zavřenýma očima má ještě zbytky ohňostroje a trochu se usměje, povolí sevření a vydýchává se+ To bylo nádherný, Locke. +zašeptá mu do vlasů a ležíí jen tak, u něj a je jí hezky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 srp 2014 22:32

+hlavu má úplně vyčištěnou a prázdnou, jako kdyby mu s tím orgasmem uletěl taky vršek lebky, a s ním všecky zbytečný pitomosti, a zůstala tam jenom ona a vůně jejích vlasů. Pomalu se zklidňuje a horce jí oddychuje do kůže, a pak z ní trochu sklouzne do strany, aby ji mohl objímat a tulit k sobě+ Jo. +souhlasí s tím, a musí se usmívat jak pako, velice dobře uspokojený pako+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 srp 2014 22:37

Moc hezká oslava narozenin. +pousměje se a hladí ho po kůži, tulí k sobě a tak vůbec+ Děkuju ti. +usměje se na něj a už si plánuje, jak sní zbytek toho dortu úplně celej a sama a jen se trošku uculuje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 srp 2014 22:46

No, můžeme takhle slavit častějc, ne jen když máš narozeniny. +zazubí se vesele, a kreslí jí do kůže na břiše ornamenty+ Chceš mi sníst zbytek dortu ze zad? +zvedne obočí, když vidí, jak po něm pokukuje+ Musíš se posilnit, že jo. +uculuje se, že to je úplně jasný+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 srp 2014 22:50

Ze zad? +uculí se+ A čím se pak utřeš? +zahihňá se+ Ne, já si ho sním v klidu doma v knihovně nad nějakou pěknou knížkou. +uculí se na něj a pohladí ho po tváři+ Posilnit? Ještě něco plánuješ, Lamoro? +culí se na něj a hladí ho po těle+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 srp 2014 22:57

No tebou samozřejmě. +zazubí se, a políbí ji na rameno+ A nebude už ztvrdlej? +zajímá se+ já bych se i obětoval, aby se nezkazil. +nadhodí nenápadně+ S tebou se nedá moc plánovat, ty mě vždycky úplně otočíš na hlavu. +pousměje se, a vtiskne jí polibek, hladí ji jemně po stehně a je mu úplně klidně a pokojně a je to překvapivě boží+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 srp 2014 23:03

No tak jo, to bysme s ním měli pohnout hned. +usměje se na něj a dá mu do ruky lžičku, sama si taky jednu vezme, lehne si na břicho a začne ujídat dort, ani ho nekrájí, to je stejně zbytečný+ Na hlavu? +pousměje se+ Jak to myslíš? Ale di ty, kecko. +pousměje se a dá si dort+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 srp 2014 23:12

+jenom se zazubí a vezme si lžičku, a ze strany aby to neviděla s ní vylizuje čokoládovej krém a dělá tam pěknej kráter+ No, tak jak to říkám. +pousměje se+ že jsem z tebe úplně hotovej, to už přece víš, ne? +usměje se, ale tak nějak něžně, natáhne se, aby jí zastrčil vlasy za ucho, a pramínek promne v prstech+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 srp 2014 23:22

A nevyjídej jenom ten krém! +plácne ho po ruce, aby toho nechal+ Musíš jíst všechno, dort není žádnej holubník, ale nesmírně vážná věc. +vyvalí na něj oči aby to jako nebral na lehkou váhu+ Jo, ale líbí se mi to od tebe slyšet. Moc. A ty se mi taky líbíš. +pousměje se a nakloní se k němu, aby ho políbila+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí