Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 18 srp 2014 14:27

+usměje se na ni a vleze si k ní do postele+ Takže máš chuť na pizzu? Tak to asi nebude tak zle. +usměje se a obejme ji kolem ramen+ Hlavně, že už ti je líp. +usměje se na ni a zapne v televizi želvy ninja+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2014 17:44

+usměje se a a trochu se k němu stulí, a ještě u něj chvilku odpočívá+ Oni mi tam dali nějaký očkování, a asi mi to nějak nesedlo. +pokrčí rameny ahřeje se o něj, pač spala celá odkopaná a vymrzla tam+ Ty jseš děsně hodnej kluk. +pousměje se na něj hezky+ Já ani nevim, jak je možný, že seš můj. +uculí se trochu a dá mu děsně pěknou pusu, aby věděl, že ho má ráda+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 srp 2014 17:47

Očkování! +vyděsí se naoko+ To jsou padouši. +pohladí ji a stiskne+ Ale už je to dobrý. To je dobře. A proti čemu to bylo, +koukne na ni tázavě+ To já jsem hodnej jenom na tebe, abys věděla. Protože ty seš speciální bytost. Všechny ostatní bych úplně zmasil, to je přece jasný. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2014 18:02

Jo, bylo to nejhorší. +přikývne statečně a přitulí se k němu+ Tak jsem si koupila spoustu věcí jako bolestný. +zazubí se+ Jo? +uculí se+ Tak to já si připadám moc speciálně. +usměje se na něj+ A jak to šlo s Jessem? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 srp 2014 18:06

Jo? A co sis koupila? Třeba nějaký pěkný punčochy? +oči mu jenom svítí, jak se tak uculuje a dá jí pusu+ To jsem rád. +pořád si ji tak u sebe drží a má tendeci ji ochmatávat, ne sprostě, jenom aby věděl, že tam je+ Myslím, že skvěle. +přikývne a pak se trochu zarazí+ No... řek mi, že po mě nic nechce. +řekne pomalu+ Ale byl bych rád, kdyby to byl jako... můj brácha, chápeš. Já vím, že ho ještě moc neznám. Ale tak... No... +zavrtí se trochu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2014 18:09

Sladkosti, a děsnou kupu knih, a nějaký barevný laky na nehty. +uculí se+ nó, tymožná taky, dvoje nebo troje. +uculuje se vesele, atrochu ho taky ohlazuje+ Jo? To jsem ráda. +usměje se a fakt je+ No, třeba to myslel jako... aby sis nemyslel, že tě chce využívat. +pokrčí rameny+ musí na tebe děsně žárlit. +poznamená+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 srp 2014 18:13

A půjčíš mi ty paky na nehty? +zeptá se jí nadšeně+ A nalakuješ mi nehty? +koukne na ni prosebně+ Jó? +culí se šťastně+ A uděláš mi někdy přehlídku. Stačí když budeš mít na sobě ty punčochy. No a možná nějaký triko. +vymýšlí si tak pěkně+ No, to já si nemyslím. +řekne a přemýšlí nad tím+ No jo, ale já za to přece nemůžu! +koukne na ni nešťastně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2014 18:29

Jasně, mám neonově zelenou na nohy. +zazubí se vesele+ Jo? Chceš přehlídku? +uculí se a přimhouří oči+ Já vím, že za to nemůžeš. +pohladí ho, a stiskne mu ruku+ Ale máš všecko, co on nemá, a musí si říkat proč zrovna ty a ne on. +obejme ho pořádně, aby z toho nebyl smutnej+ To se srovná, uvidíš. Hlavně že si rozumíte. +usměje se a políbí ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 srp 2014 18:34

Tak ta mi bude určitě děsně slušet. +uculí se na ni+ No jo, tak to si říkám taky. +přikývne+ Moh sem teď bejt úplně někde jinde. A ne s tebou. +vykulí na ni oči, ale pak zavrtí hlavou+ Ne, s tebou bych určitě byl tak jako tak. +pousměje se a taky ji obejme+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2014 18:43

Tobě děsně sluší všechno. +usměje se trochu+ Jsem ráda, že seš zrovna tady. +pousměje se, a dá mu pusu+ Ale já bych si tě určitě vždycky našla. +pohladí ho po břiše s úsměvem, pak ho políbí, a vyleze z postele+ Tak co chceš vidět první? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house