Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Locke Lamora » 10 dub 2014 00:11

Ale sám zas nikoho neobklíčíš. +zazubí se+ Tak to máš docela blbý, když zmizely všechny zvířata, co? +přikývne chápavě+ Myslíš, že za tu můžou skřeti? Nebo... něco horšího? +koukne po něm+ Pořád ne. +uculí se vesele a trošku nemravně na ni mrkne+ Kůstka naštěstí nevyžaduje neustálou konverzaci. Ale umí parádně vyprávět. +usměje se+ A potkal jsi už takhle někoho zajímavýho? +zajímá se, a vyhne se cestou velkýmu šutru+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 dub 2014 23:33

+zazubí se na ně+ Lovec stopuje, neobkličuje. +poplácá se po svým luku+ Já... vážně doufám, že za to můžou skřeti. Ano si nechci představovat, co horšího by to mohlo být. I když mám pro strach uděláno, o žádný velký problémy nestojím. Jestli mi rozumíš. +koukne na něj, pak na Wenai a vědoucně se usměje+ Jasný... +pokývá hlavou+ Je mi to jasný. +usměje se pod vousy+ Nic moc... Nic co by stálo vážně za zmínku. Povídaček spousta, znáte to. +zazubí se na ně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 dub 2014 23:48

To je pravda. +pousměje se+ U nás doma jsem... trochu něco jako lovec. Svým způsobem. Chce to trochu jemnější přístup. +zazubí se+ No jestli za to můžou skřeti, tak je jich tu asi někde fakt hodně. +zamračí se+ No.. slyšeli jsme historky o dracích. Ti fakt existujou? +koukne na něj zkoumavě+ Jo. My taky nestojíme o potíže. +uculí se, a podá mu svůj měch s vodou, aby se rozdělili o vodu+ Jo, ale víš co se říká, o povídačkách. Na každým šprochu, a tak. +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 dub 2014 21:47

Skřetů bylo vždycky hodně, ale na tak velkých územích jako teď. +povzdechne si a Wenai na něj koukne+ A kde třeba jsou? +zeptá se hraničáře, kterej na ni trochu udiveně koukne, že umí mluvit+ Na východě a na severu. Dostse rojí v horách na východě a zasahují pořád níž a níž. +odpoví jí nakonec+ No draci... +pousměje se+ Staré babky jimi rády straší děti a vymýšlejí si, co jenom můžou, ale draci vážně existují. I když nejsou až tak strašliví jako v těch povídačkách. Říká se, že na západě jeden žije, ale já jsem ho nikdy neviděl. Díky. +vezme si od Lockeho vodu, napije se a pak ji zase podá Wenai+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 dub 2014 22:11

+poslouchá co ti dva říkají, a přikyvuje+ A nevíš proč to tak je? +koukne po hraničářovi+ Taky jsme lecos slyšeli. O skřetech. +koukne zamračeně jak se cesta vine za obzor+ Že je jich čím dál víc a tak. Že si dovolujou, a už i vyplenili pár vesnic, troufaj si. +dodá+ Fakt? A tos nikdy nechtěl, vidět draka? +uculí se a vezme si měch zpátky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 dub 2014 22:30

Asi se přemnožili. +odhadne to+ V minulosti se to už stalo. Vždycky nějaký vládce sebral armádu a udělali s nimi krátkej proces, ale jak to bude teď. Kdo ví... +zauvažuje o tom a je z toho trošu nešťastnej+ Draka... no chtěl. Ale nechtěl bych, aby mě sežral, takže si to rád odpustím. +zasměje se vesele a mrkne na Wenai+ Tebe by sežral hnedka.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 dub 2014 22:44

Páni... fuj. +zašklebí se, když si představí jak se asi skřeti přemnožujou a množej+ Teď už tu žádný vládci nejsou? +koukne na něj zaujatě+ No to by ses musel schovat, aby tě neviděl. +uculí se+ Ale třeba žerou jenom ovce. +pokrčí rameny+ Nesežral, já bych ho nenechal. +mrkne na Wenai taky+ Děsně neohroženě se bych tě vydal zachránit, a vůbec. +vypne prsa+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 dub 2014 23:00

+Wenai se usměje na Lockeho+ Ty seš zachránce. +zahihňá se potichoučku a radši se rozhlíží všude možně+
Daleko na západě je vládce, až v přístavu, ale tam nikoho skřeti tady nepálí. A za horama je pár trpaslíků, ale ty jsou nějak mimo. Staraj se o svý a ostatní jsou jim u prdele. +shrne to+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 dub 2014 23:20

Jo, já bych si pro tebe vždycky přišel, abys věděla. +uculí se na ni, a zašilhá na ni+ No, třeba ani nevědí, že tu s nima jsou potíže. +pokrčí rameny+ Třeba byste k nim měli vypravit nějaký posly nebo tak. +navrhne a vyhne se s koněm díře na cestě+ Viděl jsi někdy moře? +napadne ho, když se baví o přístavu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 dub 2014 21:29

Já pro tebe taky. +mrkne na něj Wenai a taky objede nějakej bordel+
Neviděl. +zavrtí trochu smutně hlavou+ Je to strašně daleko a lidi z tohohle kraje toho moc nenacestují. Mám pocit, že já jsem toho z naší vesnice viděl nejvíc. Ostatní byli maximálně za humny. +koukne na slunko, který už je pěkně nad mina a pohladí si kručící žaludek+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí