Okolí Winter house, pláž

Moderátor: Victoria

Re: Okolí domu

Příspěvekod Byron » 08 dub 2014 21:41

+kouká kolem, ale vidí prdlajz+ Já taky žádnou nevidím. +chytne ji pod vodou za ruku a trochu ji stistkne+ Mě už taky, takhle malá. +ukáže jí mezi dvěma prsty+ Tak pojď poplaveme zpátky, radši už. Ještě tu bude nějakej kraken a oslintá mi nohy. +oklepe se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 dub 2014 22:01

+chytne se ho za ruku a je ráda, i když se naprosto rozhodně ani trochu nebojí+ Nebo nějaký medúzy. +zamračí se+ Když tě žahne medúza, tak se to pak musí počůrat. +vykulí na něj oči, a plave pomalu zpátky, aby si šetřili síly. Občas zkusí stoupnout na zem, a když pod nohama zase ucítí písek, zase jí rychle otrne, potopí se a pod vodou ho zatahá za nohu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 dub 2014 23:23

+plave na břeh, jako střela, aby ho nestáhl ten kraken a má pocit, že se za nima už už vynořuje a představuje si to, když ho ona najednou chytne za nohu. Tudíž začne řvát jako na lesy+ Kraken! Kraken! Už je tady! Vici! Vici! +plácá rukama kolem sebe a tahá ji z vody+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 dub 2014 23:40

Vrr, já jsem strašnej kraken. +zazubí se na něj a hupsne mu na záda, omotá mu paže kolem hrudi a trochu ho kousne do krku, ale jenom trošku, aby ho to moc nebolelo+ Volíznu ti nohy. +uculuje se, ale pak ho teda pustí, vyhrabe se na pláž a pobíhá tam dokola, aby uschla a nenabalila se na ní půlka pláže, přičemž se vydatně zahřívá pivem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 dub 2014 00:04

+vyleze s ní na pláž a dojde k ohni, na kterej přiloží a rozhoří, aby se tam usušil, tak se tak různě natáčí a naklání, ale dává si velkýho bacha, aby si náhodou něco nepřipálil a taky si k tomu vezme pivo na pomoc, nebo dvě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 dub 2014 00:20

+hřeje si zrovna zadek u ohně, a pivo jí dělá hezky teplo zevnitř, tak si k tomu zapálí a očumuje Byrona jak se kroutí u plamenů, a když už je dost suchá aby se na ni nepřilepila půlka pláže, vezme si přes sebe ten velkej svetr co ho má až pod zadek a usadí se na deku+ Hele. postavíme si z písku pevnost. nebo aspoň hradby. +rzazubí se na něj a začne dělat okolo deky monumentální val+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 dub 2014 21:30

+natáhne si kraťasy a triko s dlouhým rukávem, když už je suchej. koukne na ni, trošku zmateně a když ji vidí, jak si to tam staví, tak to pochopí a tvář se mu rozjasní+ To jako že budeme spát v pevnosti! +vydechne nadšeně+ To je úžasnej nápad. +vyjekne a taky hned začne dělat valy a hradby+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 dub 2014 21:51

+pozoruje ho když se oblíká, a pak tam spolu staví majestátní hradby, zahrne do toho oplocení i jejich jámu s ohněm, a postaví fakticky fajnovou polopevnost, a pak se usadí zpátky k ohni, přitáhne si kolena k bradě a natáhne k němu ruku, aby si sedl taky. Rozdělá jim ještě dvě piva, když dokouří, hodí špačka do ohně, a zamyšleně kouká do plamenů, hlavu opřenou o jeho rameno+ Hm... +zamumlá si pro sebe, a přejede mu nosem po rameni+ Voníš jak moře. +uculí se pro sebe+ mám ráda, jak voníš. +poznamená jen tak pro sebe+ Jako pivo... a cigára, a sůl... a Byron. +zazubí se, zatímco mu klouže špičkou nosu nahoru po krku a pod ucho+ Mám ráda tebe. +pousměje se mu potichoučku do kůže, a vtiskne mu jemnou pusu na čelist+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 dub 2014 22:41

+když ukončí svůj architektonický počin, tak si to ještě všechno pořádně obhlídne, spokojeně přikývne a pak si k ní sedne, dá si cigáro a pivo a usměje se na ni+ Copak je? +koukne na ni zamyšleně, jak tam tak jenom sedí a pak se pousměje+ Ty taky krásně voníš. +pošeptá jí do ucha+ A krásně chutnáš. +přejede jí rty po kůži+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 dub 2014 23:09

Nic. +pokrčí rameny a pohladí ho rty po krku+ Jenom je mi s tebou fakt hezky. +usměje se, vezme ho za ruku, a palcem ho po ní lehce pohladí+ Jo? Jako cigára a zaschlá sůl? +zazubí se pobaveně, a děsně nenápadně se k němu přisune blíž, takže mu líp došáhne na krk, olízne mu trochu tý slaný chuti z kůže, a pak ho jemně vezme za bradu, natočí si mu obličej blíž k sobě a políbí ho, jenom tak zlehka, otírá se mu tváří a nosem a rtama o kůži, a je z toho piva a trávy taková celá vláčná+ Ty taky parádně chutnáš. +uculí se, olízne mu spodní ret, a spiklenecky mu pošeptá do ucha+ Hele. Už jsi to někdy dělal v písečný pevnosti? +zeptá se děsně vážně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house