Cizí země

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Cizí země

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 led 2013 17:30

+na tváři jí rozkvete dokonalý úsměv+ No neříkej, to by bylo opravdu příšerný, kdybych ji už v životě neviděla, že? +pohodí si kamenem v dlani+ Tak jí ho dáme, když nám řekne, jak se odtud dostat, co? +přikývne a vydá se zpátky do knihovny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 10 led 2013 18:51

Dobře, dáme jí ho. Ale jen za předpokladu, že ten krystal skutečně neslouží jako spojnice s naším světem. Už mě kolikrát napadlo, že ta ženská ten kámen potřebuje, aby se mohla vrátit zpátky. Nerad bych tady pak zůstal trčet navěky. Vždyť ani nevím, jestli jsme ve stejném časovém období jako u nás. Čert aby se v tom vyznal +mrmlá si cestou do kláštera+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 led 2013 12:09

U všech bohů, nestraš. +koukne na něj vyděšeně+ Ještě jedna Lafayettová by nám fakt chyběla do rodiny. To by byl ten blázinec už fakt kompletní. Myslím, že s Phillipou by si báječně rozuměly. +Wenai dofuní až na vršek schodů do kláštera+ Tak... Jdeš se mnou? +koukne na něj odhodlaně+ Nebo to mám vyřídit jako ženská s ženskou? +prokřupe si klouby na rukou+ Ne, ne to byl vtip. +uculí se, když vidí jak se tváří+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 11 led 2013 13:44

Jistěže jdu s tebou, přece tě v tom nenechám. Ale vyřiď si to s ní sama, ať je to v rodině. Nebudu vám radši do toho zasahovat... dokud to nebude nutné +ušklíbne se lišácky+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 led 2013 17:22

No tak dobře. +prikyvne, odhodlaně se nadechne a vejde do knihovny+ Takže, draha teticko, já ti dám ten tvuj drahokamy když mi rekneš jak se odtud dostat zpátky domů. Jsme přece jenom jedné krve tak si snad nebudeme dělat naschvály.

Ale... +usměje se na Wenai+ To jistě ne. Pujdeš přes největší mohylu, až dolů. Tam se otocis a vyjdes doma. +řekne a natáhne ruku pro klenot+

Hm... Tak sbohem. A užij si to. +dá ji drahokamy a otočí se k Tonymu+ Tak půjdem konečně domů. Snad jsme nezmeskali moc času.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 11 led 2013 17:59

+stojí v povzdálí, připraven zasáhnout, kdyby se zase něco semlelo, ale nakonec výměna proběhne úplně bez problémů+ Dojemné +neodpustí si poznámku a zvedne ruku před obličej, kdyby ho Wenai chtěla praštit+ Domů? Ale já bych se ještě rád dozvěděl, jak to dělají ti mniši s tou hibernací. Je to úžasný objev, který bychom.... hej, Wenai... počkej na mně! Sakra! Zatracená holka fakt už! +rozeběhne se k mohyle, ve které mu Wenai zmizela+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 led 2013 18:06

(co? co? wenai někam šla? neotočil tady někdo dvě stránky najednou?)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 11 led 2013 18:14

(aha, ona ještě nevyrazila? Ok, tak bez té poslední věty :D )
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 led 2013 18:15

+koukne se na něj nadmíru znuděně+ No tak jak chceš... +pokrčí rameny+ Klidně běž bádat a zkoumat a tahat z mnichů jejich tajemství, já si zatím půjdu promluvit za tím pěkným.... +v očích se jí blýskne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 11 led 2013 18:39

(tak takhle to je)

Aha, je mi to jasné +uculí se+ Tak jen běž a užij si to. Pak si tě vyzvednu. Nebudu pospíchat +mrkne na ni šibalsky a vydá se hledat představeného kláštera+
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí