Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Vanessa » 19 úno 2014 19:39

+trochu se zastydí, jakou jí dal výchovnou lekci, ale usmívá se+ Zasloužím +přikyvuje horlivě+ Slibuji, že budu hodná a že se už nebudu litovat +uculí se a nechá se odtáhnout na parket, než jim ta písnička dohraje+ Skyfall je taky dobrá. Ale u téhle se mi hrozně líbí ten text +položí mu ruce na ramena a začne s ním pomalu ploužit po parketu, po chvíli zavře oči a vychutnává si melodii písně, její text, jeho blízkost+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 20 úno 2014 00:05

+pousměje se a je rád, že se neurazila, tak ji taky obejme, jen tak a nic neříká a užívá si tu písničku s ní a klidně tančí, docela mu to jde a když písnička skončí, tak se na ni usměje+ Bylo to fajn. +řekne potichu s úsměvem+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 20 úno 2014 00:31

+když písnička dohraje, pomalu otevře oči, jakoby zrovna procitla z krásného sna a pak se na něj mile usměje+ Bylo to skvělé...díky +vrátí se spolu k baru a objedná si colu, když si ji předtím vylila+ Můžu tě za ten nádherný ploužák pozvat na něco ostřejšího? Co máš rád? +zeptá se ho s úsměvem, když vidí, jak tam Jacob celý večer ucucává colu+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 20 úno 2014 15:30

+usměje se+ Tak jo. +přikývne s úsměvem a odvede ji k baru+ Dám si Malteco, co ty? Nějakej koktejl? +tipne si+ Já jenom tak hádám, řekni mi, jestli jsem se trefil. +zavolá k nim barmana a s úsměvem ji sleduje+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 20 úno 2014 16:17

Malteco? Co to je? +objedná mu to u barmana+ Jo, trefil +uculí se+ Dám si nějaký míchaný koktejl. Nealko. Jako muslimka nesmím alkohol +začte se do nápojového lístku+ I když...si už vlastně jako muslimka nepřipadám +koukne na něj, není si jistá, jestli mu už říkala, čím je a pokud ne, tak mu to říká teď+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 20 úno 2014 20:00

To je rum. +vysvětlí jí to klidně+ Dost dobrej, ale ne tak moc, aby ti udělal díru do peněženky. +zasměje se+ To je na tobě. +pokrčí rameny+ Pro mě byla víra vždycky spíš o víře a o bohu, než o nějakých zákazech. Ale nevím, jestli jsem zplnomocněn o tom mluvit jako teoretický nevěřící. +usměje se na ni+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 20 úno 2014 21:14

Vlastně... já jsem nikdy nepřišla na chuť tomu jejich náboženství. Nesnášela jsem to, jako bych podvědomě věděla, že tam nepatřím. Ale byla jsem k tomu donucena +poprvé v životě se trochu rozpovídá+ Víš co? Udělám první velký razantní krok +svá slova zdůrazní vztyčeným ukazováčkem+ Nikdy jsem ještě nepila alkohol a já to dnes poprvé poruším. Tak +uculí se rošťácky a objedná si Piňa Coladu s Bacardi. A se zájmem pozoruje, jak ji barman připravuje+

https://www.youtube.com/watch?v=GYb-vcn4OhM
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 20 úno 2014 22:16

No, tak pokud tam nepatříš, tak tam... nepatříš. +zakončí to poněkud kulhavě, ale s úsměvem+ Tak dobře, ale nepřežeň to. +varuje ji a myslí to dobře+ Abych tě odtud nemusel táhnout na zádech. Ne že bych tě neunesl. +pousměje se rošťácky+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 20 úno 2014 22:50

+barman položí před ně skleničky s objednaným pitím a Vanessa začne zkoumat tu svoji+ Voní to krásně...vypadá to krásně...ještě jak to bude chutnat +dumá+ Tak to by byla fakt pecka, kdybych se dnes opila +rozesměje se+ Vůbec nevím, jak bych se chovala, nebo jak bych to snášela. Ale neboj, nést mě domů nebudeš muset...jenom to ochutnám +mrkne na něj a vezme si svoji skleničku do ruky+ Tak jak se to u vás říká... na co si připijeme?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 20 úno 2014 22:54

chutná to taky parádně, to se neboj. +usměje se na ni a chytne svou skleničku+ No... +zamyslí se+ Co takhle na další setkání, když mě teda zítra opustíš? +usměje se na ni, přiťukne si s ní a napije se, načež se zatváří spokojeně, jakože je ten rum vážně dobrý+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum