Obývací pokoj

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Victoria » 29 pro 2013 14:44

Noo, úplně náhodou vím, že Collette nedávno porodila druhý dítě, takže stopro budou křtiny. +uculí se+ Ale spíš by to asi na začátek chtělo něco menšího? Nějakou malo koktejlovou akci, nebo něco. +zamyslí se+No hlavně okouzluj s mírou, ať si nemyslí, že mu jdeš po penězích. +zasměje se+ Možná až po nás. +nakrčí obočí+ Jasně že ne, v Paříži jsou tuny turistů, a některý ženský si tam klidně jezdí z Ameriky pro spoďáry. +zavrtí hlavou+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 29 pro 2013 17:07

To je ovšem dosti prohnané. +zazubí se na ní vesele+ Hmn, jo. Nejspíš ano, ale pokud se nic jiného nenaskytne, tak nač pohrdat křtinami. +uculí se+ Je mi to naprosto jasný. Peníze nejsou to, co by mě zajímalo. +zasměje se+ Dobře, tak já dorazím tak půl hodinky po vás? Nebo chcete víc času? +pokývá zamyšleně hlavou+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 pro 2013 19:07

No jistěže je. +zazubí se+ Já vím, ale vzhledem k tomu, že je starší než já a pořád ještě svobodnej, tipuju že je asi na zlatokopky celkem zvyklej. +zasměje se+ Chvilku po nás. +přikývne a napíše jí na lísteček adresu+ Co bych si s ím takovou dobu povídala prosím tě. +uculí se+ Tak já teda půjdu. +přikývne a vstane+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 29 pro 2013 19:12

Jasně, chápu. Dám si pozor na to, abych nevypadala jako zlatokopka. +zazubí se na ní vesele+ Dobře, tak jo. +pokývá s úsměvem hlavou+ Co já vím? Třeba si toho máte tolik co říct. +culí se vesele+ Děkuju. Opravdu, moc děkuju. +usměje se na ní opravdu vážně+ Dobře, já bych stejně měla jít zase pracovat. +zazubí se vesele+ Takže zítra. Snad to alespoň k něčemu bude. +pousměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 pro 2013 20:20

No ještě neděkuj. Netuším, co z toho vyleze. +pousměje se+ Tak zítra. +přikývne, vezme si bundu, rozloučí se, a přemístí se domů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 29 pro 2013 20:25

Ne, děkuji už jen za tu možnost. +usměje se na ní+ Zítra. +pokývá souhlasně hlavou, rozloučí se s ní a jen sleduje jak mizí, než se odebere k sobě do pokoje aby zamyšleně vybrala oblečení do kavárny, šperk a pak zamíří ještě pracovat+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 02 dub 2014 23:06

Pokud se ti ulevilo. +pokrčí zlehka rameny, že jiný efekt to stejně nemělo, ale pousměje se na ní+ To ale stejně neřeší fakt, že omluva něco takového nenapraví. +zavrtí nad tím hlavou+ Ale to je jedno, i kdyby se omlouvat chtěl, k Jasmine ho nepustím. +zamračí se. odvede jí chodbou do obýváku a hned zamíří ke skříňce s pitím+ Jak jsem řekla. Nemůžeš za to, co dělá tvůj bratr. +pousměje se a nalije jí sklenku něčeho dobrého+ Tak povídej. Jak si s Byronem žijete? +zajímá se, když se usadí naproti ní+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 02 dub 2014 23:34

Nemyslím si, že by to zrovna teď chtěl zkoušet. +pousměje se trochu hořce, a spálí si hrdlo vysokoprocentním alkoholem+ Ale jo, dobrý. Byron je zlatej, máme se fajn. +usměje se+ Mám spoustu práce okolo čajovny, chceme to tam dát do konce dubna dohromady. a udržování bráchy v chodu, pomáhám Jeefesovi s Van, a tak. +pokrčí rameny+ Jak se máte vy? +zeptá se, a rovnou si doleje skleničku+ Neslyšelas něco o Samuelovi? +vzpomene si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 02 dub 2014 23:45

Jo teď ani nikdy jindy. +ušklíbne se+ Ale škoda, mám čerstvě nabroušený nože. +protáhne naprosto nevinně a upije ze sklenky+ Neplánujete náhodou nějaký ten přírůstek do rodiny? +zajímá se vesele+ Koupili ste čajovnu? Páni, to je skvělé. Potřebovalo to tam pevnou ruku a znovu trochu oživit. +pokývá s úsměvem hlavou ostentativně ignorujíc zmínku o Van a vše co s tím souvisí+ Ale jo jde to. Unesli mě, mučili a sestra je na dně... ale žijeme, takže bych řekla, že se máme celkem dobře. Už bylo i hůř. +usměje se hořce a s doplňováním sklenky nezůstane pozadu+ O Samuelovi? Co že sis na něj tak vzpomněla? +zajímá se s pousmáním+ Ale ano slyšela. Vídám se s ním teď poměrně často. Jasmine žije s jeho smečkou a on si hraje na adoptivního bratra. Nutno podotknout, že mu to jde skutečně skvěle. +pousměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 03 dub 2014 20:39

No, to nemůžu slíbit, co se mu vylíhne v hlavě. +pousměje se trochu+ Tyjo, proč se furt každej ptá na děti? +uculí se+ To do toho mám praštit jenom proto, že jsme se loni vzali? Až budou, tak budou. +zazubí se, a pokrčí rameny+ No jo, už to vypadá, že budu muset začít chodit do práce. +zakoulí očima+ Ale ještě je na tom spousta práce, musíme to trochu dát do kupy. +upije ze svý sklenky+ Páni, to se taky nenudíš. +zazubí se+ Kdo tě unesl? +zajímá se+ Nevim, vzpomněla. +usměje se+ Jak jsem se přemístila před barák, v blátě tam byly nějaký vlčí stopy. Jo, tomu věřím, že mu to jde. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor