od Alexandra » 15 pro 2013 00:55
Nepřiměřeně stísněné, ale já jsem zvyklá být odsouvaná do přístěnků na košťata. +neodpustí si, a Chrisovu varovnému pohledu se okázale vyhne, ale vážně to vypadá, že má trochu snahu se nepohádat, a demonstruje to tím, že na otázku jen zvedne obočí ve stylu "to myslíš úplně vážně?", a nahlas nic neřekne+ Kde je alkohol? +rozhlédne se,a Jeefes jí promptně přihraje sklenici horkého svařeného vína, které voní vánocemi, takže se posadí, nabere si stoh časopisů, a začne jimi listovat, přičemž upíjí a okázale je ignoruje+
Ty budes s náma cekat na jezíska teto? +dojde k ní zaujatě Van a opře se loktama velice dospěle o křeslo; Alex k ní rozmrzele zvedne oči a chvilku to vypadá, že něco odsekne, ale pak složí časopis do klína a vážně na malou zahlíží+ To bychom se načekaly, ten přece chodí v noci, a jenom když všichni spí. +pousměje se trochu, a zase se schová za noviny+
Jsem rád, že jsi přijela. +usměje se na ni Chris a pohladí ji po paži, a prostě se vážně snaží, pak si Van vezme zpátky na klín, a pustí jim další pohádku, nejspíš Krásku a zvíře od Disneyho, a občas si uzme něco z cukroví od Jeefese+