Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 21 lis 2013 16:00

+vezme si kalhoty, trikem se neobtěžuje, stejně ho má Vici a začne dělat svýho draka+ No já tě teda do vody nestčím, protože pak bys mě do ní strčila ty a mě by se to vůbec nelíbilo. +zazubí se na ni a pečlivě lepí papír k tyčkám+ Ale můj! Můj bude šílenější, abys věděla. +se špičkou vyplazenýho jazyka, jak se soustředí začne na draka kreslit šílené veledílo sestávající se z pěti čar+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 lis 2013 16:10

+kreslí obrysy svýho draka a dělá že u toho vůbec nepokukuje Byronovi po holým hrudníku+ To si piš, že bych tě stáhla s sebou. +zazubí se, rozmíchá vodu v kelímku a začne se kreativně vyjadřovat štětcem, zastrkuje si různě vlasy za uši a děsně se soustředí, takže za chvíli je od barvy až po lokty, Byronovo triko je nepoužitelný, a obličej má samou šmouhu, ale s drakem je spokojená, je velice barevnej a poněkud surreaistickej+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 lis 2013 16:24

+Byron je s výzdobou svýho draka hotovej celkem rychle, tak mu začne vázat mašle na ocas+ Ta dááá. +zazubí se na Vici+ Drakunda. +ukáže na draka, kterej tak fakt vypadá+ Ty seš kouzelná. +zazubí se na ni a dá jí pusu+ A tvůj drak taky. Ale můj je lepší! +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 lis 2013 16:45

+dokončí pár prudce uměleckejch tahů na svým drakovi a taky mu uváže ocas z barevnejch mašlí+ Drakunda. +vykulí oči a lehne v záchvatu smíchu+ Já se z tebe fakt zblázním. +směje se, a vyhrabe se z odstřižků, aby mu taky dala pusu a čárla mu štětcem na nos aby mu to nebylo líto+ To teda není, můj je vysoce uměleckej. +zazubí se, a začne se trochu víc oblíkat, přece jenom na běhání po venku jen v tričku je celke zima+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 lis 2013 16:52

+vezme si tam nějaký triko a bundu, aby venku nezmrz a ještě naposled zkontroluje svýho draka+ A stejně je lepší. +řekne tak potichu, aby ho neslyšela a nemohla mu oponovat a pak ji chytne za ruku a oba vyrazí spolu ven na příhodné místo k pouštění draků+ No, fouká hezky. +pochvaluje si Byron+ To drakunda určitě poletí vysoko. +vyplázne jazyk na Vici+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 lis 2013 16:58

+vezme si bundu a šálu, a vyběhene za ním z pokoje, chvilku zvažuje, že by mu přišlápla ocas od drakundy, ale pak si představí, jak by byl smutnej, tak to teda neudělá, proplete jim prsty a vyběhne s ním na pozemky+ to ji určitě odfoukne, v takovým větru vydržej jen solidně postavený draci. +vyplázne na něj jazyk zpátky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 lis 2013 18:09

+s radostí vyběhne do zahrady a Naoplatku se zasklebi nq Vici+ A já ji oliznu pro štěstí. +oznámí jí a hned drakundu olizne na tom místě kde není barva+ Tak. A teď poletí jako drak. A žádný kouzla já tě sleduju. +mrkne na ni a vypustí svýho draka do vzduchu a sleduje jak hezky letí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 lis 2013 18:47

Fůůůůj, teď jseš otrávenej barvama. +zašklebí se+ A já dám tomu svýmu pusu, abys věděl. +zašklebí se, a dá si záležet, aby se jí pusa povedla+ Tss, já nemusim podvádět, vyhraju úplně poctivě, abys věděl. A pak mě budeš muset celej den nosit na zádech a masírovat mi nohy. +zaksichtí se, a rozběhne se z kopce k pláž, aby drak nabral trochu výšku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 lis 2013 20:39

Na zádech já? +vyvalí na ni sokovane oči+ Při mí tělesný konstituci ty chceš abych se rozpad. +zasmeje se a rozběhne se s ni z kopce až za nima draci vlajou+ A drakunda se neliba drakunda se liza. +křičí ještě se smíchem dokud se na pláži neotočím aby se kouknul jak moc je vysoko jeho drak+ Nějak se ji nechce. +zaskledi se ale vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 lis 2013 21:01

No to abysme nikam moc nechodili. +zazubí se+ Aby ses mi nestrhal. +uculí se a pohladí ho cestou po zadku+ To bude tím, že dobře lízáš. Nechce se jí od tebe. +zazubí se na něj, a couvá po pláži pozadu, aby viděla na svýho draka, jednou dvakrát hodí dršku o kámen, ale drak k úhoně naštěstí nepřijde, akorát táhne směrem na moře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré