Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 říj 2013 23:46

Já raději papriku, ale jak je libo. +pousměje se a s chutí spořádá krajíc chleba a natáhne se hned pro druhý+ Hlavně mu neříkej, že za to můžeme my. Co kdyby se mi chtěl pomstít a nasypat mi něco do čaje až někdy přijdu na návštěvu? +zakoulí očima+ Já vím, ale nemusím váš zatahovat do všeho. +pousměje se+ Ne, nebudu. Máte volno dokud se nám někdo neozve, takže dělejte co jest libo. Jen prosím tě, kdybys chtěla do města, tak vem sebou alespoň Samuela, ano. +zatváří se omluvně, ale nechce aby se po kraji toulala sama, když to tam nezná+

Jenom dobrý? +vykulí na něj oči a pak se vesele zazubí+ To víš, potrpíme si na to. Snižujeme tak riziko plísně na stěnách. +zasměje se tiše a zavrtá se mu nosem do hrudníku nechávajíc si pro sebe, že jí napadlo jiný vlhko, který by mu časem určitě mohlo scházet :D+ Dala bych si něco k jídlu, ale jsem naprosto neschopná byť jen pomyslet na to že bych měla vstát. +zazubí se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 19 říj 2013 00:14

(fuj paprika na chlebu :D)
No nejradši šunku, ale člověk musí učinit oběti. +zasměje se+ Jeefes by to učinil s grácií, to se neboj, a určitě by tě rovnou někam zakopal. +zazubí se+ Můžu do města? +vykulí oči+ Já se chtěla podívat jak velkou máte zahradu, ale do civilizace se kouknu ráda. +usměje se+ Máte nějaký hospody? +zajímá se nenápadně+

Parádní. +usměje se spokojeně+ Jen potřebuju na záchod. +vyhrabe se z peřin a poklusem si dojde, protože je mimo postel celkem chladno, a nerad by, aby se to nějak projevilo :D+ Já myslím, že to ještě chvilku vydrží. +přikývne, když se vrátí+ A nebo... +zamyslí se strašně usilovně, a zamumlá kouzlo; chvilku se nic neděje a pak k nim pootevřeným oknem přiletí půl pecnu chleba a zavřená láhev mlíka+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 říj 2013 00:23

(náhodou moc dobrý :D a co teprve když se másla dá česneková pomazánka :D )

Pravda. +zazubí se vesele a napije se čaje+ Tak to pěkně děkuju. Myslím, že si asi návštěvy u vás odpustím. +tváří s strašně tragicky+ Jistě, ale ne sama. Předpokládám, že víš, že máš splynout z davem, dávat si pozor na kapsy a být prostě nenápadná. +pousměje se+ Jistě, že. Ve městě jsou trošku jiné, než ta ve které jsme byly. Hlavně jsou víc narvanější, takže hrozí že se někdo každou chvíli porve, ale některý jsou hodně útulný. +pokývá souhlasně hlavou+ Možná by ti mohlo chutnat naše pivo. Je trošku jiné než vaše, ale dobré.

No proto. +zasměje se vesele a zlehka ho líbne na tvář+ Tak jdi. +pousměje se a na chvíli se sama rozvalí na posteli a jen si tak hoví, než se vrátí zpět. a to ona by ho ráda zahřála :D+ No páni... +vykulí očka, když k nim přiletí jídlo a posadí se nehledíc na to, že jí deka sklouzne z hrudníku+ Doufám, že Hannah nedostala infarkt, když jí ten chleba odletěl z kuchyně. +zazubí se vesele a zvedne mu deku, aby si k ní jakože ještě přilehl+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 19 říj 2013 00:44

(to je pak rodeo! :D)

ále, on je hodnej, my ho s Byronem pěkně terorizujem a furt nás ještě neotrávil, tak bych se nebála. +zazubí se+ Když já ho furt otravuju, on má určitě taky svý povinnosti. +povzdychne si+ Ale zeptám se. +uculí se potom, dojí svůj dřevorubeckej krajíc, a namaže ještě dva velký a obloží je vším možným, protože s jídlem se přesvědčuje nejlíp+ Jasně, já taky nestojím o žádný potíže. +přikývne+ Tak dík. +usměje se, vyskočí, a jde přesvědčovat, a když najde ten správnej pokoj, vleze dovnitř a rovnou skočí na postel a culí se jak malá holka+

No já hlavně doufám, že ho nepůjde sledovat. +zasměje se a kousek střídky si zcela nekultivovaně utrhne+ Akorát ho máme suchý, doufám, že to přežiješ. Pořádný jídlo si můžeme dát později. +usměje se a převalí se na břicho, aby si nedrobil na hruď, a vesele drobí do postele, a jak na ni tak kouká, blýskne mu v očích nápad+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 říj 2013 00:52

( :D a co teprve když má ta česnečka grády :D )

Jo to si jen myslíte. Třeba vás bude pomalu trávit několik let, aby ho pak nikdo nepodezříval. +pokyvuje vážně hlavou, ale pak se na ní vesele zazubí+ Pokud vím, tak se spíš celý dny bude nudit. Jakmile je tady, tak má něco spíš jakože dovolenou. +pousměje se a výmluvně pokrčí rameny a jen se pro sebe culí, když vidí, že Vicky maže chleby navíc+ Není vůbec za co. Už si to. +zamává jí na rozloučenou a ještě do sebe vpraví další krajíc a pak se odebere trochu vyspat+

+Samuel si hezky pochrupkává s posteli a dokud se postel nezhoupne není si vědom toho, že už není sám. prudce otevře oči a vyletí do sedu rozhlížejíc se divoce kolem sebe+ Vicky? +pousměje se zlehka+ Co tady děláš? +zatváří se poněkud zmateně a přitáhne si víc deky do klína+ Kolik je vůbec hodin?

To snad ne. +zavrtí nad tím na oko zděšeně hlavou, ale pak se tiše rozesměje+ To vůbec nevadí. Zabrání to tomu abych umřela hlady a odtrhne si od něj kousek chleba, opře si polštáře o pelest a opře se o ně zády+ Tak co budeme dneska dělat? +koukne na něj zvědavě, ale taky podezřívavě když vidí jak se tváří a raději si do úst strčí kousek chleba, aby neměla poznámky+ Mohl bychom se jít projít třeba. +navrhne a smete si z hrudníku pár drobků chleba, který si otrhává a kousky strká do úst+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 19 říj 2013 01:07

Uh, nech toho, už takhle z něj mám občas strach. +zazubí se+ Dobrý ráno. Teda skoro poledne. +uculí se na něj+ No, říkal jsi, že můžu přijít, až se budu nudit, ne? +natáhne se na záda+ A přináším dary jídla. +zazubí se+ Neferet říkala, že se mnou máš jít do města. Prej nesmím sama. +sdělí mu vážně+ A nechce se mi sedět celou dobu tady. Takže! +postrčí mu talíř s chlebama+ Mě musíš doprovodit. +udělá oči+ Máš něco na sobě, že jo? +znejistí poněkud, když tam tak šaší s dekou+

No to bych nemohl dovolit, že. +uculuje se a ukusuje kousky kůrky+To bychom taky mohli, rád bych se podíval po zahradě. Jak je to tu velké, a tak. +pokrčí rameny+ Něco se najde, neboj se. +zazubí se, jako by snad měl na mysli něco naprosto konkrétního+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 říj 2013 18:53

Uhm... +vypadne z něj inteligentně jak vzpomíná+ Dobré ráno. +zazubí se na ní nakonec, když tu informaci zpracuje+ V tom případě buď vítána, zejména když neseš takové dary. +zazubí se na ní vesele a s chutí se vrhne do jídla, což znamená že při jejím sdělení se zakucká a málem se udusí+ Vážně ti dovolila jít do města? +vykulí na ní oči a chce protestovat, jelikož si myslí, že je to pro ni poměrně nebezpečné z jeho pohledu, ale nakonec si povzdechne a zakousne se do chleba+ Tak jo, když ti to Nef dovolila, tak půjdeme. +pokývá nakonec souhlasně hlavou+ No, nemám. +zazubí se na ní vesele, když se tak ptá jestli má něco na sobě a dál s chutí konzumuje chléb+ Tohle je ovšem skvělá snídaně. +pokyvuje si potěšeně+

To ale není vůbec žádný problém. Udělám ti soukromou prohlídku. Chceš? +zazubí se na něj vesele a trhá si kousky chleba, který si strká do úst+ No to já se vůbec nebojím. +protáhne a koukne na něj zkoumavě jakože co se tak zubí+ Nějaký konkrétní nápad? +zajímá se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 19 říj 2013 19:42

Náhodou už je pomalu poledne. +zazubí se+ No jasně. Půjdem kouknout po trzích a do hospody. +uculí se a vypadá to, že se těší, až vypadne někam mezi lidi+ Dám si pozor, aby mě nikdo neokrad, a nebudu se s nikým prát, slibuju. +uculuje se+ Oh. +zasekne se teda taky+ Tak prosím tě nevstávej. +zazubí se+ tak se obleč, a vyzvedni mě u mě? +usměje se+ Mám si brát nějaký zbraně? +zvedne ještě obočí+

No jistě že chci. +usměje se, a když má pocit, že už se najedla dost, vezme jí bochník a odloží ho na stolek+ Celkem konkrétní. +připustí pobaveně, přikulí se k ní a přejede jí rukou po těle pod peřinou, nakloní se nad ní a políbí ji přesně na citlivé místečko na krku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 říj 2013 19:54

Opravdu? +koukne nedůvěřivě k oknu, jako by nebylo vůbec možný, že by spal tak dlouho+ Trzích? Hmn... to je dobrý nápad. Ve městě je teď jejich čas. +pokývá souhlasně hlavou+ Nenápadná a tichá? To umíš? +koukne na ní nedůvěřivě, než se vesele rozesměje+ Tak jo, půjdeme. +pokývá souhlasně hlavou+ Nemám? +vypadá strašně smutně+ Mě by to vůbec nevadilo. +uculí se, když významně zavlní obočím+ Dobře. Dej mi tak pět minut a budu tam. +pokývá souhlasně hlavou+ Dýky máš? Ty budou stačit. +pousměje se+

Hele to je můj chleba. +protestuje, když jí vezme její jediný ranní jídlo, ale veškeré protesty jí přejdou ve chvíli, kdy se k ní přišoupne a s tichým zamručením nakloní hlavu na stranu, aby měl k tomu místečku dobrý přístup+ Copak to děláte, pane? +zajímá se jako by neměla ani tušení, ale jednu ruku mu obtočí kolem krku a druhou mu sklouzne po zádech na kříž a bok+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 19 říj 2013 20:24

Mohla bych nakoupit nějaký suvenýry třeba. Nebo se jen tak kouknout. +usměje se+ No jistě, já jsem ztělesnění klidu a ticha. +zazubí se+ Super. +zakření se vesele a sleze z postele+ Ale mě by mohlo. +vyplázne na něj pobaveně jazyk+ Tak jo, jen dýky. +přikývne, a odtáhne k sobě do pokoje, trochu tam postele postel a obleče si něco teplejšího a nenápadnýho, napíše vzkaz Byronovi a čeká+

Já? +uculí se, jakože on nic+ Já si tě plánuju vychutnat. Tvoje tělo a tvoji vůni, tvoji kůži, tvoje vzdechy. +zašeptá jí do kůže a jeho dech se na ní horce sráží, a zatímco se nedívá, z brašny se mu kouzlem vyplazí dva tenký provazy, (ty má s sebou v rámci kápézetky, ne na spontánní bondáž :D), rychle se jí ovinou kolem zápěstí a připoutají je k pelesti, ne příliš těsně, aby ji to neškrtilo, ale dost pevně, aby se nemohla sama vysvobodit, pokud by tedy nepoužila vlastní magii+ Věříš mi? +podívá se na ni přímo, aby nezačala panikařit, a jeho ruka jí sklouzne po ňadrech a po boku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor