Koupelna

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Koupelna

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 28 pro 2012 02:36

Koupelny máme dvě, jednu v každém patře:)

Obrázek

Obrázek
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Re: Koupelna

Příspěvekod Tobiáš » 05 říj 2013 20:31

Rebecca Altamirano píše:(jop zas :ss ale jenom do 12:15, to je pozitivní :P )

+přitulí se k němu jako nějaké ztracené kotě, opře si tvář o jeho hruď a usmívá se+ a sakra, no tak to doufám, že se to nebude násobit. ten náš talent na průšvihy. +zasměje se+ ovšem proti zvrhávání v tomhle stylu nemám nejmenší výhrady. +uculí se a když ji najednou zvedne, honem se ho chytne, i když ví, že by ji nepustil. V tom smyslu prošla vcelku netradičním "výcvikem" :lol: + Hmm, to se mi líbí... +zavrní a nohy mu ovine kolem pasu. obejme ho rukama kolem krku a oplácí mu jeho kousavé polibky. Pak se na okamžik kousek odtáhne a zadívá se mu do očí+ Mám nápad...+zašeptá a v očích jí zajiskří+ Vyjdi na chodbu, kde jsem ti ukazovala tvůj pokoj...+pousměje se+ ale pak běž na druhou stranu. První dveře vpravo. +znovu ho políbí a kývne příslušným směrem+ Neboj, neztratíme se. +cukne koutky pobaveně+

>> a dojde sem http://www.landofsinners.hys.cz/forum/viewtopic.php?f=53&t=1710 :pii :P

(no tak aspoň to... lách, bude se nahřívat? :smich: :smich: )

Nestraš..*zasměje se* Tak nápad...sem s ním...*a vyslechne její návod* jo..to bych mohl zvládnout, aniž bychom skončili ve Švédsku...*vydá si naznačeným směrem ke schodům, nese ji jako by nic, což až tak nepřekvapuje. Pod schody se zastaví, zablýskne mu šibalsky v očích* vyzkouším, jestli si pamatuješ minulý letecký výcvik...drž se.*špitne ji u ucha a pak se přenese bleskově nad schody, jen to zasviští, místo aby je vyběhl. Nahoře dopadne zlehka na podlahu a rozhlédne se* první napravo...*vejde dovnitř a musí se usmát*
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 05 říj 2013 21:10

(hehe, jen se držím reality, zrovna jsem vylezla ze sprchy :smich: tak jsem se nechala lehce inspirovat :lol: )

+když uvidí ten jeho výraz u schodů, tuší nějakou zradu, ale nestihne se ani leknout+ Ach bože, z tohodle mě jednou fakt trefí šlak myokardu. +opře si čelo o jeho rameno, ale musí se smát. Když vejdou dovnitř, všimne si jak se usmívá+ No moc se nesměj...třeba tě chci utopit. +přivře výhružně oči a jak má stále prsty zapletené v jeho vlasech, důrazně ho zatahá+ Letecký výcvik...tsss. +tváří se hrozně dotčeně, ale v očích jí rozpustile jiskří+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 05 říj 2013 22:30

Mě? Utopit? *rozesměje se* To mám za ten letecký výcvik, kurz potápění? To tě zklamu, mě jen tak neutopíš...vykradl jsem Titanik... *cukne koutky, zakloní hlavu a líně se snaží zbavit toho tahání, nezdá se, že by mu to nějak moc vadilo* No...a počkej až přejdeme od leteckého k seskokům...*zazubí se a líbne ji na nos*

(ach jo, taky jsem se nakazila, musela jsem si jít pustit 16. díl...vzpomínkově :D )
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 05 říj 2013 22:50

Jo Titanic...a Jacka Dawsona jsi nepotkal? +zašklebí se pobaveně a jak zakloní hlavu, hned toho využije a špičkou jazyka mu přejede přes krční tepnu+ hmm, chutnáš moc dobře....+zavrní tlumeně a zlehka mu přejede zoubky po kůži, jenom tak, aby pocítil tu tvrdost drobných špičáků+ Seskoky...moc mě nedráždi, nebo začnu čarovat...+zatváří se ještě výhružněji, ale v očích jí vesele blýská. Přestane ho svírat nohama kolem pasu a sklouzne mu těle dolů a než stačí mrknout, je bez trička+ No vida...mnohem lepší. +prohlásí spokojeně a přesune dlaně na jeho hrudní, jemně ale důrazně ho zatlačuje ke sprše a upřeně se mu dívá do očí. S tím že jsou oba víceméně oblečení si hlavu neláme a pustí vodu, takže se jí tričko okamžitě přilepí na tělo jako druhá kůže+

(láách, ono je to nakažlivýýýý :lol: :smich: kdo by to byl řekl.. :lol: :pii )
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 06 říj 2013 13:55

(no to teda...horší jak žloutenka :D :D )

Ne, nepotkal..toho ukradl už někdo přede mnou...*zasměje se* hej! žádná svačinka...*zachvěje se, když ucítí drobné špičáčky* prostě roztomilé...*neodpustí si* dobře, seskoky nebudou. *rozmyslí si to a nestačí koukat, kam se mu podělo triko. Usměje se a couvne pod jejím vedením, nespouští ji z očí. Kochá se tím pohledem, jak ji voda máčí oblečení a lepí látku k tělu, jeho výraz nabírá na dravosti, když si ji k sobě prudce přitáhne, kapky vody se mu tříští o ramena a stékají po hrudi* víš, že to tričko z tebe bude třeba strhnout, když je takhle mokré? *zapřede jí do rtů*
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 06 říj 2013 16:51

Hmm, když ne, tak ne... +zatváří se, jakoby jí vzal oblíbenou hračku (asi Deserta:D) a v očích jí vesele zajiskří+ No prima, s tebou je radost vyjednávat. +uculí se pobaveně, ale když si ji k sobě přitáhne s téměř divokým výrazem v očích, jenom trochu ztěžka polkne. Položí mu dlaně na hruď a krouživými pohyby mu přejíždí po pevných svalech, občas trochu přitlačí nehty.+ Hmm, to máš asi pravdu...tak jen do toho...+vydechne hlasem zastřeným vzrušením a oči se jí o třpytí jako rozpuštěný jantar. Nakloní se blíž k němu a špičkou jazyka rychlým pohybem překmitne přes bradavku, pak k němu s provokativním úsměvem vzhlédne, zvědavá, jestli ten slib hodlá realizovat:P+

(no tak to každopádně :P :D )
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 06 říj 2013 18:01

jak si dáma přeje...*natáhne se a jediným pohybem roztrhne triko jako by bylo z papíru. Jemně ji sloupne látku z prsou, po kterých přejede zároveň špičkami prstů. Mokrý cár látky odletí ze sprchy.* Lepší...*usměje se spokojeně a pomalu si klekne, aby ji tu provokaci s bradavkou oplatil, jemně ji žužle mezi rty a saje, dokud neztvrdne a pak se přesune k druhé*
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 06 říj 2013 18:42

Moc pěkný...+koukne na něj a zvedne koutek rtů v náznaku úsměvu+ No a tohle je taky moc pěkný pohled...+zašeptá, když si před ní klekne a tlumeně pod jeho rty zasténá. Zakloní hlavu, rukama mu přejíždí po zádech a občas mu jemně, ale důrazně zatíná nehty do svalů na ramenou. Šumící závoj vody jakoby je odděloval od zbytku světa, není schopná vnímat nic jiného než jeho a horký chtíč, sílící každým okamžikem. Tělem jí projede zachvění a má pocit, že se jí kolena pomalu ale jistě mění v rosol+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 06 říj 2013 18:56

To si budu muset klekat častěji...*zavibruje ji u prsou jeho hlas, jazykem sjede níž a obkrouží pupík, rukama sjede na zadeček a znovu na ni koukne* to mokré oblečení mě fakt štve...*vzápětí letí ze sprchy další kus oděvu* rozhodně lepší...*pochválí si výhled a okousne jí bříško, tělem se jí tiskne k nohám*
Tobiáš
Upír

Další

Zpět na Musta Tähti