Nemysli si, že jsi až tak jedinečný. +ušklíbne se pobaveně, ale víc do toho nešťourá+ To si myslím taky, proto o žádný obchod s tebou nestojím. A jak jsem řekla, tvoje pohnutky, minulost, názory...+mávne zlehka rukou+ ...mě nezajímají. Stejně tak, je mi jedno, co si o mě myslíš...jen se zkus zamyslet, co asi mohla dělat šestnáctiletá holka, když stála před pět tisíc let starým upírem, který projevil zájem pořídit si novou hračku, hmm? +v očích tvrdý a studený výraz+ Mohla jsem se jenom podřídit a snažit se přežít tak dlouho, než jsem se od něj a i všech ostatních, dokázala odstřihnout. +ušklíbne se a pokrčí rameny+ Ty ale vidíš všechno jen černě, nebo bíle. Nic mezi tím, takže všechny ženský jsou podle tebe děvky. A upírky rovnou tuplovaný. +zavrtí mírně pobaveně hlavou+ O to ale nejde...Laskavost...víš, já si myslím, že Seth tě prostě chtěl využít pro svý vlastní intriky. Tak jak to má a vždycky měl ve zvyku. Bezpochyby věděl o tvým postoji k upírům obecně a usoudil, že by mohl krásně zabít dvě mouchy jednou ranou. +zadívá se na něj upřeně+ ..jednak tím, že ti pošle pozvánku na tu aukci, zbaví se svého dluhu vůči tobě. A za druhý...počítal s tím, že až se my dva potkáme a ty zjistíš, co jsem zač, bez váhání mě zabiješ. +dokončí věcným tónem, jakoby mluvila o počasí+ Bylo tu samozřejmě riziko, že tu aukci nevyhraju a tím pádem se nepotkáme...i když...+uchechtne se pobaveně+ ...i já bych pátrala, kde je jí konec. +sklouzne pohledem na katanu na stole+ Měl to ve všech ohledech moc hezky vymyšlený, to se mu musí nechat. +prohlásí s částečně obdivným úsměvem+ Na tobě teď je rozhodnout se, co s tím...+podívá se na něj se zájmem a přestože se tváří klidně a vyrovnaně, netroufá si odhadnout, jak se tenhle psychopat zachová. +
(uff, tak doufám, že mu to podala dostatečně tak, aby mu došlo, jak ho Seth využil
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
vlastně si ho najal na něco, za co si většinou nechává platit, aby to udělal gratis
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
a to myslím, docela naštve
![výprask :vyprask:](./images/smilies/palka.gif)
)