Všude možně okolo

Moderátor: Victoria

Re: Všude možně okolo

Příspěvekod Victoria » 24 čer 2013 21:20

Dobrý, ne? +zazubí se, a zas ty fotky schová, odtrhuje si prstama kousky vaty a cpe se, a když se slepí, loupne po něm pobaveně okem+ No to já doufám, že ještě dýl. +uculí se a taky mu dá pusu+ Pojď, vezmem si to na ruský kolo. +čapne ho neupatlanou rukou a vede ho rovnou k atrakci, vleze si do jednoho vozíku a sotva se odlepí od země a začnou stoupat, klekne si na sedadlo, nakloní se přes okraj, a kouká dolů, jak se světla zmenšujou, a pak se na něj uculí a natáhne se pro pusu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 čer 2013 21:25

+Byron svou vatu ji rovnou pusou takže je zachvilku upatlanej až za ušima a má po puse žlutý fleky a sem tam nejakej zelenej jak ji trochu vaty uji+ No jestli se teď polibime tak asi na pořád protože tedka děsně lepim. +zasmeje se a vleze na ruský kolo+ Tak jo ale pak půjdem na autíčka a do domů hrůzy. +kouká taky dolů a oči mu jen svitej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 čer 2013 22:06

No to je ztracený, protože na ruským kole mi pusu musíš dát, to je pravidlo. +uculí se, přisedne si k němu zpátky a strčí mu svoji vatu+ Drž. +zaúkoluje ho a pustí se do čištění, soustředěně mu jazykem olíže rty a kůži okolo, a potom i tváře a lícní kosti, až je celej oslintanej, ale už nelepí, a pak si vezme tu slíbenou pusu+ Tak. +uculí se spokojeně a vezme si zpátky svoji porci+ No jasně, půjdem kam chceš. +přikývne+ Řekni mi něco, co o tobě vůbec nikdo neví. +koukne na něj a stulí si nohy pod sebe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 čer 2013 22:25

+podrží ji její vatu ale jak ho začne olizovat tak on se začne ksichtit a kroutit+ Ale fuj. Mami nech toho. +zasklebi se na ni ale pusu ji nakonec dá i když si potomotre pusu a tvář do podolku trička+ Nikdo? To je těžký Kočko já nemám moc tajnosti. +zasmeje se+ Ale mužů ti říct že když mi bylo pět tak jsem chtěl bejt baletak. Ale opovaz se to někomu říct! +varuje ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 čer 2013 23:50

Tss. Prej mami. +vyplázne na něj jazyk a najust mu olízne ještě ucho+ Když ti strkám jazyk do krku, tak ti moje sliny nevaděj. +zaksichtí se, ale pak mu ukradne kus vaty a spokojeně se u něj uvelebí+ Ne? Já mám děsně moc tajností. +zakoulí na něj očima+ Teda před tebou už moc ne. +připustí+ Tyjo. No byl bys rozhodně nesmírně graciézní labuť. +zazubí se a tiše se pohihňává, jak si ho představuje v punčocháčích+ To by mi strach a úcta nedovolily. +slibuje pobaveně, a když dole zastaví, už má vatu skoro spucovanou, tak můžou jít normálně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 čer 2013 00:45

Nee v krku mi tvuj jazyk nevadí. +zazubi se na ni+ No jasně protože mě je úplně jasný že ty máš syndrom tajemnyho hradu v karpatech. Prostě ses děsně tajemná. +zazubi se na ni a zuby stáhne vatu že spejle a tu zahodí+ A tedka autíčka! +zaveli a táhne ji k autodromu+ No jasné že jsem byl. Ale jednou shodil televizi když jsem to nacvicoval a pak jsem toho radši nechal. +přizná+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 čer 2013 01:34

+radši to honem vyzkouší, jestli nekecál, a pořádně ho políbí+ mám takovej pocit, že ze mě máš humor, muži můj budoucí. +přimhouří podezíravě oči+ Nááhodou, jsem ti už všecko důležitý práskla. +zazubí se na něj+ Teda kromě toho, že jsem jako malá kreslila na zeď za skříň komiksy, a když jsem bydlela sama v paříži, chodila jsem do knihovny a strkala do svejch oblíbenejch knížek vzkazy. +uculí se+ Jestli chceš baletit, tak klidně můžeš, dole u piana je místa dost. +hihňá se trošku, nechá se dovíst k autíčkům a hnedka letí do jednoho červenýho, co ji oslovilo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 čer 2013 16:58

To mám, ale jenom trošku. +zazubí se na ni vesele+ Protože jako své budoucí ženy si tě samozřejmě děsně moc vážím a vůbec. +přikývne ale nakonec strašlivě vážně+ Bohužel ti musím prozradit, že moje kariéra baleťáka skončila, když jsem si přerazil palec na noze, když jsem zakopnul ve svým rozbordeleným pokoji o popruh báglu. Takže s baletěním je konec. +pokývá chmurně hlavou a vleze si do modrýho+ Připrav se na souboj! +zavelí a rychlostí větru se rozjede+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 čer 2013 17:35

No jenom jestli. +zazubí se a ještě mu dá pusu, než se autíčka rozjedou, a pak ho naprosto nemilosrdně stíhá a když ho dožene, v plný rychlosti to do něj napere z boku, div si nepřekousne jazyk, a směje se na celý kolo, rychle vycouvá, a zatímco se Byron vymotává od kraje, kam ho zatlačila, narve to do něj ještě jednou zezadu, honem ujíždí pryč a škodolibě se uculuje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 čer 2013 17:48

+pobouřeně vykřikne, když do něj tak vrazí a hned ji začne stíhat a taky ji zatlačí ke stěně a jak ji tam má přimáčklou, tak se nakloní a dá jí rychle pusu, než se rozesměje a vezme čáru přes celou plochu autodráhy až na druhou stranu a provokativně se na ni culí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner