Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 25 kvě 2013 13:52

+jde za ní, když jim to všechno tak hezky nese nahoru+ No vidíš to, ta výhra. +pokyvuje hlavou a kouká jí na zadek, jak jde před ním+ Tak co třeba pořádnou masáž? Čeho kdo bude chtít? Hm? +navrhne s náhlou inspirací+ Nebo jeden druhýmu bude muset dělat celej zítřek sluhu, všude ho nosit a krmit ho a tak. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 čer 2013 22:30

+spí u něj spokojeně až do rána, vzbudí se vcelku brzo, tak na něj ještě chvilku kouká jak chrní a culí se, a když se začne nudit, vyleze z postele, oblíkne se, sejde do kuchyně, udělá si zabijácký kafe a toasty s marmeládou a pak se pustí do vaření, upeče tři pekáče pořádnejch buchet, tvarohový, povidlový a třetí se slaninou pro Byrona, a když má hotovo a furt je teprv půl devátý, udělá ještě poctivej hospodskej guláš, pobrečí si při krájení cibule a pak si začne dělat do zásoby domácí nudle do polívky a knedlíky k jídlu, spokojeně se usmívá, jak jí to tam bublá, ruce až po lokty od mouky, pustí si k tomu rádiu a pobrukuje si s ním+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 čer 2013 22:45

+ráno se vzbudí postel je studená a když seszna že Vici není ani v poloji ani v koupelně tak vstane a trochu s v koupelně oplachne. Pak si vezme trenky a jde se nasnidat. Už z chodby cítí tu záplavu vůni a udiveně nakoukne do kuchyně+ Ty jo Kočko. +valí na to oči+ Ty cekas nějaký hosty? +uloupne si jednu povidlovou buchtu a zakousne se do ni+ To nemůžem v životě sníst. To je boží fakt. +zahuhna s plnou pusou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 čer 2013 23:15

Ahoj. +usměje se na něj, když se objeví, a nakloní se k němu pro pusu, jenom obličejem, aby ho neupatlala od těsta+ Né, ale tak ty toho spereš docela dost, něco zbyde pro ty dva nahoře, a zbytek může Jeefes vždycky zamrazit. +pokrčí rameny a začne plácat knedlíkový šišky+ Abys mě nepomluvil, že tě nechám jíst jen fast food a pizzu. +zazubí se+ Tamty jsou pro tebe. +ukáže mu pekáč slaninovejch a uculuje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 čer 2013 00:39

Ale já mám rád fast food a pizzu. +namítne a ukradne ji kousek těsta na mlsani+ Jo? To mám speciální plech? +mlsně se olizne a jde si teda vzít. Ve chvíli kdy se do ni zakousne tak vypadá že má orgasmus+ Bohe. +zahuhna a šetření si mastný z brady+ Ty jsou dokonalý ty rozhodně musíme mít na svatbě. +a už do sebe laduje druhou+ Chceš pomoct? +zeptá se ve vzacnem okamžiku mezi slaninovejma buchtama+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 čer 2013 02:00

Já vím, že máš. Ale zdravý to moc není. +zasměje se+ Když už teda budu ženuška, tak ti můžu občas uvařit ne? +uculí se, dá knedlíky do vody a kouká, jak mu chutná+ Ukaž? +otevře pusu, aby jí dal ochutnat, a tváří se u toho všelijak+ No... je to teda poněkud pochybnej koncept. +sežvejká to a spolkne, ale další už si radši nedá a vezme si radši povidlovou+ Tak jo, udělám je na svatbu. +uculí se souhlasně+ Ani ne, už to skoro je. Sedi, bude oběd. +vyndá mu talíře a příbory,aby je dal na stůl, a když se dovaří knedle, naplátkuje je a pět mu nandá, a dá mu k tomu kopec guláše, sobě dá jen trošku, pač hubne do šatů :D +
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 čer 2013 02:19

+milostivě ji nechá kousnout do jeho slaninovejma buchty ale jenom trochu+ Zdraví? +mávne nad tím rukou+ To až pozdejc. +uculi se a pomůže ji prostrit stůl. Pak si sedne naproti ni a nanda si dost knedliku a zaleje to spoustou omáčky+ Ty nejis? +koukne na ni udiveně+ Že tys to otrávila! +zasmeje se a ukrojit si knedlík+ No na To že je to otrávený je to docela dobrý. +pomlaskava si+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 čer 2013 02:40

Teda řeknu ti, je to fakt děsný. +zaksichtí se na ty slaninový buchty+ S infarktem nemůžeš souložit. +připomene mu pobaveně, a spokojeně kouká, jak mu chutná+ Odhalils mě. Mám papriku od Žida. +zazubí se+ Ale já jim. +ukáže mu dotčeně, že má taky talíř+ Jsem na svatební dietě. Hubnu do šatů chápeš. +zahýbe na něj obočím+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 čer 2013 16:12

No jo, to je taky fakt, asi si teda dam k obedu kousek rajčete. +zazubí se na ni+ Do šatů? +furt tak na ni kouká+ A má cenu ti to vymlouvat? +zvedne tázavě jedno obočí+ Jenom prosím tě, ať z tebe ty šaty nakonec nespadnou. +usměje se+ A taky bych si o tebe o svatební noci nerad něco narazil. +uculí se+ Nehubni kočko. +dodá nakonec prosebným hlasem a kouká na ni psíma očima+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 čer 2013 17:52

Dyť bys za půl hodiny mořil, že máš hlad. +zazubí se+ Pff, od tebe to sedí, jsou ti vidět žebra i skrz tričko. +vyplázne na něj jazyk, ale pak se uculí+ Když já musím, Jeefes mě do nich včera zapnul, a bylo to jen tak tak, a sotva v tom dejchám. Moje máma asi neměla žebra, nebo nevim. +zavrtí hlavou+ Ale to bude dobrý hele, budu mít menší zadek a hubenější stehna, a třeba to bude vypadat, že mám větší prsa. +zazubí se na něj a šermuje přitom vidličkou
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house