Bazén

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Bazén

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 pro 2012 16:05

Krytý bazén v letohrádku.

Obrázek

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Re: Bazén

Příspěvekod Byron » 22 kvě 2013 19:59

Klidně se svlikni. +uculi se na ni+ Kdyžtak zamk... Nem. +v půlce slova se otevřou dveře a vleze jim tam parta lidí co si vůbec nemyslí že ve společnosti by nebylo vhodný se svliknout a hned to udělají+ Tak nic. +zazubi se na ni+ Ale ještě je tady sauna. +svlikne se taky úplně a pak s rozbehem a s křikem ji chytne do náruče a skočí do bazénu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 kvě 2013 20:20

Můžu, jo? +uculí se+ A nebudeš mě osahávat? +zazubí se na něj a sundá si podprsenku, a už si odepíná punčochy, když tam vrazí všichni ty lidi, který se s tím očividně nežinýrujou, tak teda jenom pokrčí rameny a svlíkne si zbytek, načež stihne akorát zaječet a vzápětí už je pod vodou, a když se vynoří, prská všude vodu a cáká kolem sebe+ Sauna? Tak tam teda nemůžem. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 kvě 2013 20:27

To si eda piš že tě budu osahavat. +zasmehe se když se vynoří z vody+ Proč nemůžem do sauny? +podivil se a pak ho napadne jeden z jeho jakjinak než geniálních nápadů+ Hej všichni dáme si zápas! Ty budeš se mnou. +usměje se na Vici a hned ji podepluje a vynoří se s ni na ramenou. Ostatní taky udělají dvojice a Byron hned zamíří k nejbližší+ Neser se s nima Kočko! +směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 kvě 2013 20:39

Zalízt do malýho uzavřenýho horkýho prostoru, kde budem celý zpocený a lesklý? Odtama už bysme se nedostali. +zazubí se a stihne akorát vyjeknout, než se ocitne ve vzduchu a chvilku na něm balancuje, než najde rovnováhu+ Tak mě drž, zmasíme je. +zazubí se na něj a hned se tam do nějakýho páru pustí, jdou do toho s vervou, takže jim ani netrvá moc dlouho, než je shoděj, a smějou se u toho jak sjetý veverky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 kvě 2013 20:57

No jistě. To je můj sen. +zazubi se na ni a co chvíli si lokne vody jak je na něm což mu ovšem vůbec nevadí a taky se cvokle směje když je shodí+ Nevadí nevadí. Vítězí budou tak stedri že nás pozvou na vytezny brko. +směje se a skutečně se tak stane tak zachvili sedí všichni na břehu a pokurujou. Byron vypadá ospalé rozhodně se uculuje a mhouri oči+ To byli dokonalý narozky Kočko. Fakt díky. +prituli se k ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 kvě 2013 21:20

Takže k Vánocům chceš saunu, jo? +uculí se a dá mu pusu, a pak si tam sedne k ostatním a posílá brko dokola, cachtá si nohy v bazénu a spokojeně se culí+ Jo? To je moc dobře. +usměje se, opře si mu hlavu o rameno a přitiskne ho k sobě, a tak nablble a zaláskovaně se culí, a je jí u něj hezky+ Mám tě fakt moc ráda. +usměje se na něj a dá mu pusu na tvář+ A myslím, že tvejm kamarádům se líbím. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 kvě 2013 21:28

Jasné že se jim libis. Oni ví že kdyby ses jim nelíbila tak si to s nima vyřídím. +zazubi se na ni leží ji v klíně a spokojeně pokuruje+ Já myslím že nepotřebujeme saunu aby sme o my dva rozjeli ve velkým. +zazubi se na ni a pohladi si žaludek+ Ty jo ale nějak mě začíná dohánět zrava. Nepůjdeme se nažrat? +navrhne jim s uculem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 kvě 2013 21:39

No jo, ty seš můj rytíř na bílým koni. +zazubí se a probírá se mu prstama ve vlasech+ Jo? Tak jo, a na noční loupeže jídla se oblíkáme nebo ne? +uculí se na něj, nechá se zvednou a jde s ním a s ostatníma zpátky, a sotva otevře dveře do obýváku, schytá to pudingem mezi prsa, ani nestihne zalapat po dechu+ No teda, tady to žije. +poznamená akorát, nabere si trochu prstem, aby ochutnala, a pak se podél zdi doplíží ke stolům s jídlem, aby taky měla munici, a střídavě střílí a cpe si jídlo do pusy, a div se smíchy neudáví+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Zpět na Letohrádek