od Victoria » 21 kvě 2013 22:53
Nejsem sama, mám kamarády a jsou na mě fakt děsně hodný. +zazubí se a poněkud dychtivě mu oplácí polibky, div mu nevleze pod tričko, a když s ní tak prskne o gauč, akorát vyjekne a pak se poměrně cvokle rozesměje, ale drží, opře si obličej o lokty a kinklá nohama ve vzduchu, a trochu sebou šije, jak ji jeho vlasy lechtaj na zadku+ Ale já nejsem lakomá. +zavrtí hlavou, že si klidně taky můžou šňupnou jestli chtěj+ Ale asi si budete muset zamluvit nějakou jinou část, protože zadek je majetek tady pana Seebohma a ten by vás vyzval na souboj. +sdělí jim vážně a pak se zahihňá, položí se Byronovi přes klín a tak sjetě se na něj culí+
No to pochopitelně. +uculí se Lamora+ Ale obávám se, že společnost by pohoršilo, kdybych se tady veřejně intoxikoval tebou. +zasměje se a aspoň ji hezky políbí+ Tak jo. +souhlasí s tím a vezme si co mu řekne, a jednu taky strčí mezi rty jí, a za chvilku je jak veverka na speedu, šije sebou na křesle a nemá nikde stání, a poněkud překotně jí něco vypráví o altánu, co jí postaví na věží se skleněnou zahradou, a tak nějak zrychleně u toho přechází kolem dokola+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.