od Vanessa » 05 led 2017 23:23
V: +Aiša pobaveně sleduje tu nevyřčenou otázku v jeho očích a dává si načas, než promluví+ Bylo to... ďábelské a zábavné +poznamená, když se jí trochu zklidní dech+
E: +usměje se+ Stejnou měrou?
V: +zamyslí se nad tím+ Myslím, že ano. Mám jenom jednu výtku.
E: Vážně? +zatváří se udiveně a trochu ublíženě+ Jakou?
V: Že jsem to nezažila dřív.
E: Mohla jsi, už dávno. Bránila ses tomu. Byla jsi jako divoká kočka zahnaná do kouta +hraje si s pramenem jejích blonďatých vlasů+
V: Nemohla. Nenáviděla jsem tě.
E: Minulý čas? +ušklíbne se pobaveně+ Takže teď už ne?
V: +schválně neodpoví, jen mu hledí upřeně do očí+ Myslel jsi vážně, cos mi řekl těsně před tou přeměnou? Že mě miluješ?
E: Smrtelně vážně +stejně tak se u toho i tváří+ A vím, že ty mě taky +dodá šibalsky+
V: Ts, aby ti neprasklo to tvoje nafouknuté mužské ego +rýpne do něj, ale jeho odhalení mu nevyvrací+
E: To nemá s mým egem nic společného. Poznal jsem to. Už v té džungli +pohladí ji hřbety prstů po tváři+ Máš krásně jemnou pokožku...
V: Začínám mít podezření, že tu leteckou nehodu jsi způsobil schválně +ušklíbne se na něj, ale když ji Enzo začne hladit po tváři, tak zmlkne, jaksi jí dojdou pohotové odpovědi+
E: A zabil jsem pilota, abychom tam byli úplně sami +musí se uculit té její konspirační teorii+ Vlastně jsem rád, že se to stalo. Nebýt toho neštěstí, nikdy bys mě nevyslechla. A nikdy bys mě nepustila tak blízko k sobě +pevně ji obejme kolem pasu, jako by se chtěl ujistit, že se mu to s ní jen nezdá+
V: +musí uznat, že má holou pravdu+ Byl to osud +pokrčí smířeně rameny+ Ale musím tě varovat, Enzo. Bude to hodně divoký vztah +uculí se pobaveně+
E: Zvládnu to. Nejsem moc romantický typ +usměje se a přitáhne si ji do náruče+ A teď už spi, Aišo. Máš za sebou hodně náročnou noc +políbí ji na čelo+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.