od Dean » 08 pro 2018 16:16
jo, ještě se třeba třikrát přestěhujem, než se usadíme někde napořád. Myslím, že bysme si to měli ušetřit na potom. +uculí se+ No to doufám. +zvedne koutek, rozhodně by se cítil dost blbě, kdyby nájem platila jenom ona+ No... +zarazí se taky trochu, vlastně chtěl vypadnout brzo, aby se vyhnul přespání, ale teď si není jistej+ Ještě chvilku mám. +usměje se, koukne na mobil, kolik je hodin, a posune se k ní, aby viděl do notebooku. Takhle zblízka mu voní až se mu stahuje krk, ale nedokáže se přimět ji políbit+ Mhm. +zahmká souhlasně, ačkoliv si není přesně jistej, co zrovna řekla, protože místo na monitor se dívá na její rameno, ze kterýho spadl svetr, sleduje tu malou pihu, co na něm má, a rychle polyká náhlou paniku, co ho zaplavila. Trochu se kousne do rtu, opatrně se nadechne. Všechno to víno možná nebyl dobrej nápad, cítí, jak se mu točí hlava, a ne tím dobrým způsobem+ Já už musím. +vyhrkne a vstane+ Zapomněl jsem, že... Jade mě ještě chtěl vidět. Kvůli akci. +plácne první výmluvu+ Můžeš... mi ty inzeráty, co se ti líbí, poslat na FB? +dodá ještě, cítí, jak se mu potí ruce. teď by ji měl políbit na rozloučenou. Místo toho ji tak napůl nervózně obejme+ promiň. +usměje se omluvně, oči má trochu vyplašený, ale je to asi to nejupřímnější, co dneska řek+ Zavolám ti. +dodá ještě přes rameno, vycouvá z bytu a venku se přemístí pryč, dřív než za ním stihne vyběhnout+