od Smečka » 21 led 2019 21:41
No proto co? +zvedne obočí v jasné výzvě a v hrudi mu lehce zarezonuje zavrčení. Ještě pořád je tady totiž víc doma než upířice.+ To teda sakra jsem! Gabriel ten jenom rozhodí úkoly, a co udělá Will? přehodí to na mě, pořád jen Dave to, Dave tamto, do toho Syr Davide..... a jednou se chci koukat na hokej, když je prázdnej barák a ty mi do toho furt mrmleš. +bručí tam.+ gooool +zařve najednou nadšeně a vypadá že z toho má typicky chlapskou radost, kterou prostě ženský nikdy nepochopí, asi jako by ten goool dal sám.+ Hmmm, jo, to je přesně Rollo, +přikývne a nepřestává koukat na obrazovku.+ Věř mi, chtěl jsem ho z Hawka zastřelit rovnou, když před Syr prchali s celou smečkou, ale měl jsem jasnej příkaz.... A Gabriel by byl naštvanej. +pokrčí jenom rameny.+ Ale ano, to co si dovolil je prostě nepřijatelný, nejen že porušil všechny mírové dohody které s naší smečkou uzavřel +teď se dívá jen a výhradně na B. nějakej hokej je mu šumafuk,+ ale taky se odvážil podmanit si naši Lupu, chtěl ji k sobě připoutat, a já vůbec nemám tušení, jak se tý ženský povedlo tomu odolat, zvlášť, když vezmeš v potaz, že naorzdíl od Gabriela je Rollo vlkodlak. Její druh. A stejně... to zvládla. +Zavrtí znovu nechápavě hlavou.+ Jenomže... +poučí ji klobáskou, teda asi milionstoosmou po té první.+ Nemůžeš tam jen tak mírnyx týrnyx nakráčet a sejmout ho. Ani ty ne, v tvým postavení. Co pak s nimi? +rozhodí trochu rukama,+ nejsme vlkodlaci a rozhodně si nemyslím, že jsme připravení se jich všech ujmout, jeden, dva možná deset, ale celá smečka? +Opře se rukama o kolena a nahne se dopředu.+ Navíc, takhle to ve smečce nefunguje, nikdy by to nepřijali, a byli by jen problémy, i když asi drtivá většina jeho smečky ví, jaký je jejich alfa zmrd. +