+Tak jako všeříkajícně se na ni dívá a čeká, kdy jí to dojde. Tři, dva, jedna.... A je to tady dámy a pánové. Musí se upřimně zakřenit jejímu výrazu tváře.+ Jo, řekla jsem po svatbě a vyžaduji abys mě oslovovala Její veličenstvo Syriano Lupei. +Řekne to tak vážně, že by jí to někdo cizí mohl i věřit.+ 20. listopadu. +pane jo, to už bude měsíc, dojde jí najednou a přitáhne si Gabrielovy ruce víc k tělu+. No, ale jak jsi řekla ty Gabrielovi, tak by se dalo říct i že tvůj zájem o náš vztah je nežádoucí? +zablískne jí v očích, ale dobírá si ji jen malinko.+ Hele, +Prohrábne si vlasy,+ byl to spontánní nápad +pokrčí omluvně rameny,+ ale díky že jsi mi to odsvědčila, jinak by to totiž nebylo asi platný +škubnou jí koutky. Víc jí toho vysvětlovat nechce, protože má dojem, že události posledních pár dní a týdnů by se jí nelíbily a taky nepotřebuje vědět vše.+ No jo, rozdrtila, znáš mě, stačí blbá zpráva a bouchnu... +jak eufemisticky naznačeno co provedla tomu nebohému telefonu.+
Věřím, já bych asi nedokázala bez slunce žít.. +zamyslí se nad tím.+ mám z toho upřimnou radost, kotě. +Vymaní se z objetí a přejde k velké trezorové skříni, a vyndá odtamtud přenosnou chladírnu.+ Tomu říkám výhra na všech frontách, protože nelétat je prostě věc, kterou oceňuji skoro stejně jako ty. +Předá jí ledničku a pak ji něco napadne.+
B. přijeďte s Payne na svátky. Budou tu všichni, Nicci... +po chvilce váhání dodá i+ Charlie... Přijdťe... +Vrazí jí to do ruky, protože bejt sama na Vánoce je prostě opruz.+
A buď na Dimitrije milá, +zkousne si ret.+ Ale ne zas moc +naznačí jen rtama, aby to Gabriel neslyšel+.