Pracovna a kancelář

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Pracovna a kancelář

Příspěvekod Syriana Spinnel » 22 pro 2018 11:24

+Tak jako všeříkajícně se na ni dívá a čeká, kdy jí to dojde. Tři, dva, jedna.... A je to tady dámy a pánové. Musí se upřimně zakřenit jejímu výrazu tváře.+ Jo, řekla jsem po svatbě a vyžaduji abys mě oslovovala Její veličenstvo Syriano Lupei. +Řekne to tak vážně, že by jí to někdo cizí mohl i věřit.+ 20. listopadu. +pane jo, to už bude měsíc, dojde jí najednou a přitáhne si Gabrielovy ruce víc k tělu+. No, ale jak jsi řekla ty Gabrielovi, tak by se dalo říct i že tvůj zájem o náš vztah je nežádoucí? +zablískne jí v očích, ale dobírá si ji jen malinko.+ Hele, +Prohrábne si vlasy,+ byl to spontánní nápad +pokrčí omluvně rameny,+ ale díky že jsi mi to odsvědčila, jinak by to totiž nebylo asi platný +škubnou jí koutky. Víc jí toho vysvětlovat nechce, protože má dojem, že události posledních pár dní a týdnů by se jí nelíbily a taky nepotřebuje vědět vše.+ No jo, rozdrtila, znáš mě, stačí blbá zpráva a bouchnu... +jak eufemisticky naznačeno co provedla tomu nebohému telefonu.+
Věřím, já bych asi nedokázala bez slunce žít.. +zamyslí se nad tím.+ mám z toho upřimnou radost, kotě. +Vymaní se z objetí a přejde k velké trezorové skříni, a vyndá odtamtud přenosnou chladírnu.+ Tomu říkám výhra na všech frontách, protože nelétat je prostě věc, kterou oceňuji skoro stejně jako ty. +Předá jí ledničku a pak ji něco napadne.+
B. přijeďte s Payne na svátky. Budou tu všichni, Nicci... +po chvilce váhání dodá i+ Charlie... Přijdťe... +Vrazí jí to do ruky, protože bejt sama na Vánoce je prostě opruz.+
A buď na Dimitrije milá, +zkousne si ret.+ Ale ne zas moc +naznačí jen rtama, aby to Gabriel neslyšel+.
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 22 pro 2018 20:30

Tak to máte smůlu, mladá paní, je to moc dlouhý, to si nezapamatuju. +zašklebí se na ni, ale koutky jí cuknou+ Jo i odsvědčila? To jsou vážně věci...+zakroutí hlavou, ale musí se usmívat. Však už bylo načase, aby ten svůj vztah zlegalizovali:D+ Jo, je to jen třešnička k tomu všemu. +uculí se spokojeně; převezme si přepravku a pak na ni trochu překvapeně koukne+ No...teda. Děkuju za pozvání. +možná ji to malinko dojme+ Payne ale bude určitě s Deanem, jsou to jejich první Vánoce v jejich bytě. +pousměje se trochu+ A myslíš, že by to ostatním členům smečky nevadilo? +podívá se na ni skepticky a pak i na Gabriela+ Nemyslím, že bych tady byla kdovíjak populární. +pokrčí lehce rameny. Ne že by jí to nějak vadilo, ale mohlo by to zkazit atmosféru všem+ Pff, já jsem vždycky milá. +oznámí jí a nad tím tichým dovětkem se jen pobaveně uculí+ Bez obav, děti. Nezlobte tady a já vám dovezu aktuální novinky z matičky Rusi. +zasměje se a pak obejme Syr+ A gratuluju k tý svatbě. Oběma. +poví jí upřímně a usměje se na ni a pak i na Gabriela+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 22 pro 2018 21:38

Pff, jaká nehoráznost +culí se koutky jí cukají.+ Ale budiž ti odpuštěno, +mávne ledabyle rukou.+ Nám by to nevadilo a každej se s tím bude muset smířit, populární nebo ne, jsi naše přítelkyně. +Obejme ji.+ A nechci abys byla sama... +zamračí se, když řekne že Payne bude s Deanem.+ no když si to náhodou rozmyslíš, tak přijď a klidně vem i vlky, myslím, že by tu byli spokojení. +Přikývne.+ Dobře, budem čekat na zprávy. A díky. +uculí se a když jsou zase sami, otočí se ke svýmu muži, který byl podivuhodně potichu a milý.+ Za pár hodin přijede Nicci ze školy +prohrábne mu vlasy, které už jsou trochu přerostlé, než je obvykle mývá. Snaží se tím jen zakrýt obavy, které z toho shledání má.+ Kdy začalo být všechno tak těžké? +Zas se jí zmocňují chandry a všechno na ni padá, už myslela, že to ani nepřijde, ale stejně...+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 22 pro 2018 22:16

Vřelé díky, má paní. +vysekne jí dokonalý pukrle a vesele se zašklebí+ Každej je nakonec sám, honey. Někdy i v místnosti plný lidí. +pokrčí lehce rameny a pousměje se+ Uvidíme, možná se objevím...A hlášení podám. +obejme ji taky, s úšklebkem zasalutuje drze Gabrielovi a přemístí se+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 22 pro 2018 22:25

+pro jistotu nechá volný pole působnosti jen Syr a moc se nezapojuje. Vlastně se mu do hlavy vloudila poměrně zajímavá myšlenka, když upírka zmínila že by její přítomnost ostatním vlkům mohla vadit. Což je navzdory tomu, co říkala Syr, pravda. Nikdo by nejspíš otevřeně nic neřekl, ale bylo by dusno, tím si je jistý. Nechává ten nápad rozvinout, zatímco se tam holky pošťuchují a když mu pak Becca zasalutuje, s úšklebkem jí mávne na pozdrav+ Mhm...+zamručí jen a znovu si k sobě přitáhne+ Zvládneme to, neboj. +poví jí s jistotou v hlase a líbne ji krátce na čelo+ O tom jsem už taky párkrát přemýšlel. +pousměje se trochu+ Možná prostě jen přitahujeme potíže víc než ostatní. +navrhne a v očích mu zajiskří+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 22 pro 2018 22:35

Já nechci přitahovat potíže +zamrmle nesouhlasně.+ Jedinej koho chci přitahovat jsi ty. +Zapíchne mu prst do středu hrudníku.+ A co že jsi byl tak potichu? +zeptá se, protože to je prostě divný, většinou si neodpustí víc než jednu kousavou poznámku.+ myslíš? +zvedne k němu oči v naději, protože ona se vážně docela bojí. Což je divný, bát se lehce pubescentní dcery. Najednou se ozve zaklepání na dveře a dovnitř nakoukne Dave. Vzápětí za sebou zabouchne a zaklepe znovu. Syr cuknou koutky jen malinko a vtískne Gabrielovi polibek na dolíček na bradě+. Dále, +Nechá se objímat, stejně jako před chvílí, protože je to moc fajn.+ Alfo, alfo, +ukloní tak bokem hlavu Dave a zavře za sebou.+ Syr, mám ti vzkázat od doktorky, že s tebou potřebuje mluvit. +Syr se trochu napne.+ Cože? +zvedne obočí, protože čekala cokoliv, možná další útok na smečku, ale tohle rozhodně ne.+ A co se děje? +nakrčí čelo.+ Vím jen, že máš něco s krví. +pozvedne ruce ve znamení že fakt nemá tušení+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 22 pro 2018 23:19

To rozhodně děláš, lásko...+chytne ji jemně za ruku a vtiskne jí polibek do dlaně+ Něco mě totiž napadlo. +řekne s poněkud tajemným výrazem a má čím dál větší pocit, že to je docela dobrý nápad. Už jen za výraz Syr, až jí to řekne, to rozhodně bude stát:D+ Určitě. Budou Vánoce, to platí na všechny děti. A ona díkybohu pořád dítě je. +pousměje se a pak se podívá ke dveřím, když se ozve zaklepání. Nad tím, jak tam Dave vpadne, vzápětí se vrátí za dveře a počká až ho Syr pozve dál, zvedne obočí a zkoumavě se na ni zadívá. Pobavení z jeho očí ale zmizí ve chvíli, kdy se dozví, o co jde+ Jdu s tebou. +oznámí jenom stroze, vezme ji za ruku a okamžitě zamíří zpátky do nemocniční části+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 22 pro 2018 23:31

něco tě napadlo? +zvedne obočí.+ Myslím, že víš, že nejsem moc trpělivý člověk, určitě jsem se jednou, nebo dvakrát za ty roky zmínila. No táááák, +loudí to z něj.+ Jo, budou, vážně v to doufám, že to všechno bude hezký.... No co, naučila jsem ho trochu chování... +pokrčí rameny, protože už ji sralo, jak tam vždycky vpadnul bez vyzvání.+ Chce to ještě dopilovat... +pak se ale usmívat přestane. O to víc, když ji tam Gabriel skoro táhne.+ Ježiši zpomal, nebo mi utrhneš ruku. +trochu s ním škubne a tak do ordinace dojdou v klidu a ne zadýchaní jak bernardýni.+
D: Alfo, +koukne na Syr a tváří se vážně. Pak nakrčí hlavu bokem a koukne se na Gabriela.+ Alfo, +pozdraví i jeho a trochu se ošije.+
S: Tak povídej Lillian, co se děje.+
D: No... +poškrábe se v šedivých vlasech.+ Při tom posledním odběru jsem ti udělala rozbor, preventivně a ty výsledky.... +tak se na ni zadívá a lehce si zkousne ret.+ V první řadě, máš kriticky nízkou hladinu železa, a to tak, že brutálně kriticky. +Zadívá se na ni děsně vážně.+ Takže pokud chceš pokračovat v posílání krve té holčičce, nebudeš minimálně půl roku blbnout s krmením upírů. +Zadívá se na ni významně, jí ty jizvy na rukách totiž neušly. Pokud teda Alfovi ano.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 23 pro 2018 00:19

Ano, něco, co se týká naší zubatý, maličko děsivý, kámošky. +úroveň tajemnosti přímoúměrně stoupá:D No když vidí, jak jí v hlavě úplně šrotují kolečka, slituje se+ Napadlo mě, že bych ji přijal do smečky...+odpálí tu bombu, jakoby nic. A pak už nemají moc možnost to rozebírat, protože dojdou do ordinace. A tam se mu všechno ostatní okamžitě vykouří z hlavy, když poslouchá doktorku+
Krmením upírů? +řekne velice tiše a zvedne obočí. Že se čas od času podělí s Bí mu víceméně nevadí, ale množné číslo se mu vůbec nelíbí+ Zdá se, že mi něco podstatnýho asi fakt uniklo. +zadívá se jí velice zkoumavě a vyčkávavě do očí+ Ještě něco o zdravotním stavu mé ženy, nebo je to všechno? +zeptá se doktorky, ale dívá se jenom na Syr+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 23 pro 2018 00:35

+Momentálně má štěstí, že ji vleče, protože by se jinak zastavila a čuměla na něj jak na svatej obrázek.+ Já jsem tě asi špatně slyšela?.... +vypadá šokovaně, překvapeně.... A asi jí to zatím uplně nedochází, co si pod tím má představit.+
Eh... +Sedne si tam někde. Co k tomu dodat, možná si Lestat loknul víc, než bylo potřeba, ale rozhodně to doktorka nemusela takhle... A pak jí dojde, že to určitě udělala schválně.+ Dobře, +zvedne ruce na znamení vzdání se.+ Žádný krmení... +přikývne a Gabrielovu propalujícímu pohledu zatím zvládá odolávat tím, že na něj nekouká.+ Takže říkala jsi v první řadě. je ještě nějaká další? +Hlas se jí zachvěje jen málo.+
D: +zaklapne tam nějaký desky a ano, řekla to schválně. Gabriel by měl vědět, jak si jejich alfa devastuje tělo. A opravdu to není sranda.+ Ano, je i v druhý řadě. +Dlouze se nadechne a pak odpálí tu bombu doktorka.+
Je tady abnormalita v krevních buňkách. Budu potřebovat důkladnější vyšetření, abych si byla jistá, ale... +zadívá se na ně, ne moc šťastně.+ pravděpodobně jsi těhotná.
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti