Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2016 11:36

+kdyz tu naaahle zazvoni telefon a je to kazisuk vicky! :mrgreen: +
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 21 říj 2016 21:40

+hezky se tam uvelebí a je mu tak pěkně, jako už dlouho ne.+ To jsem rád, že sis na ni vzpomněla. +usměje se něžně+ No jo, Charlie. +trochu si povzdechne+ Taky bych ho docela rád viděl. Dobře se s ním chlastalo. +pousměje se, když si vzpomene na ty jejich soukromý pitky:D+ Bude moc ráda, že tě uvidí. +usměje se na ni pohladí ji po stehně+ Jo, taky doufám...+povzdechne si, ale je mu z toho docela těžko. Zrovna chce říct Syr, že tam půjde s ní, když začne zvonit její mobil+ Zdá se, že nejsem jediný, kdo po tobě touží. +uculí se na ni a poškrábe ji na bříšku strništěm+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 23 říj 2016 14:51

To mě vůbec nepřekvapuje. Naučil mě pít +culí se.+ Myslíš? +chystá se k němu přitulit a trochu víc intimně si pohovořit, když se zas ozve mobil+. vážně, přísahám, že někdy mám chuť ten přístroj rozcupovat na kousíčky. +Povzdychne si, a když pak ale vidí kdo volá, tak se netváří tak trpitelsky.+

S: Haló? Vicky, čau, co se děje?
V:Jak to jde, už je ti líp?
S: Jasně, citím se skvěle. A ty jsi v pohodě?
V: Tak super! Jasný, spravil to pořádně dlouhej spánek. Takže žádný nečekaný výpadky paměti? Já jen volám... co děláte o víkendu? +se trochu vytáááčí no :D+
S: Ani nevíš, jak jsem ráda, že to slyším, dělala jsem si starosti. Hmm, no víš, teď jsme vstávali, ale zatím dobrý. +je slyšet že se usmívá.+ Hmm... o víkendu? +koukne na G...+ myslím že nic nemáme. Potřebuješ něco Vicky?
V:To nemusíš, myslím, že jsme to zmákly. +uculí se pyšně+ Noo, totiž jde o to, že asi tak za měsíc budeme mít s byronem čtyři roky od seznámení, a chtěli jsme to trochu oslavit. +okusuje si ret+ Ale nechci nechávat Sophii celou noc s Payne, je to taky ještě děcko. +pousměje se+
S: Ještě jednou ti moc díky. +řekne to po miliontisící a pak chvilku tiše poslouchá.+ Páni, už čtyři roky? To musíte oslavit! +Probírá se Gabrielovými vlasy na svém břiše.+ Jasně, to chápu. No, my ji moc rádi pohlídáme, pokud teda Byron nebude proti. Bude to supr.+Zní nadšeně.+
V: Byron není proti ani náhodou, taky se těší na dlouhej spánek a... ehm, pozdní vstávání a takový věci. +uculí se+ Doufám, že by to Gabrielovi nevadilo, ona je hodná, teďka jí ani zuby nerostou. +usměje se+ Fakt byste chtěli? To by bylo děsně supr! +nadchne se+
S: Tak v tom případě není co řešit. Vy si užijete volno a flákání a my si budem hrát.+ Gabrielovi? +koukne na něj...+ ehm, kdybys věděla jak se teď tváří, ani by ses neptala. Ten úsměv mě asi oslepí, věř mi. +Poslouchá jak je z toho happy.+ Jasně že jo, kdy vás máme očekávat?
V: ježiš tak to bych byla moc ráda, díky! +culí se že je to slyšet+ No tak v pátek? Kdykoliv se ti to hodí, hodinu už přizpůsobíme. +signalizuje na Byrona zvednutý palce+
S: +Musí se smát.+ Nemáš zač, prosim tě. Jasný v pátek, kdykoliv se ti to hodí, budu doma celý den, vlastně všichni tu budem. Přemístíš se? pošlu ti smskou naši přesnou polohu, ať nebloudíš po rumusnkých lesích. Bude to super.
V: Tak já ti ještě napíšu přesnej čas, až se s Byronem dohodnem na programu. Jo, no vidíš, to by bylo super. +zazubí se+ Díky moc! Vytrheš mi trn z paty. Tak zatím, kočko. +usměje se+
S: Určitě! Tak jo, mějte se vy dva! +típne telefon a položí ho na stoleček a zas sklouzne do postele....

No zlato, zdá se že máme na víkend program, nevadí ti to?
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 23 říj 2016 22:23

+poslouchá a svým vlčím sluchem slyší velmi dobře všechno podstatný, i nepodstatný:D a tak si tam pohodlně hoví a zubí se na ní, takže je jasný, co si o tom myslí+ Jasně, že mi to nevadí, bude to sranda. +ujistí ji a pak ji přitáhne k sobě+ A navíc ti pomohla najít vzpomínky na nás a za budu Vicky stejně do smrti vděčný. +pousměje se a políbí ji na rty+ Tak pošli ty naše souřadnice, ať nebloudí. +uculí se pobaveně+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 24 říj 2016 09:28

Jo, jo.... +Rychle naklove smsku se souřadnicemi a odešle ju Vicky.+ Budu to tu trochu muset přizpůsobit pro mimino.... +dívá se po pokoji, uvelebená v jeho náručí. A během pár vteřin začne pochybovat o tom, že je schopná se postarat o dítě, teda tak pidi dítě, vždyť ještě nemluví, a ani jeden z nich miminštinu neovládá....+ zlato, umíš se postarat o škvrně? +v hlase jí zní možná malinko panika.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 28 říj 2016 15:35

Jo, to asi budeme muset. +rozhlídne se tam taky. A možná by se začal taky trochu obávat, ale když pak vidí, jak se zatváří nejistě, rychle vlastní pochyby skryje+ Hej, no tak. Zvládneme to. +koukne na ni vážně+ A kromě toho, ty se přece o malý dítě postarat umíš. +připomene jí něžně a pousměje se+ Nezáleží na tom, že si to nepamatuješ. V podvědomí to určitě pořád je. +ujistí ji s jistotou v hlase+ Tak si nedělej starosti, jo? Zvládneme to. +pohladí ji po tváři, pak se skloní a políbí ji na rty+ Budeme skvělý chůvy. +pousměje se jí do rtů, když se odtáhne a zadívá se jí do očí+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 30 říj 2016 10:33

Jo? +se na něj podívá trochu s pochybama, ale když vidí jak je v pohodě, se zase uklidní.+ Jasně, my to zvládneme v pohodě +utvrdí se v tom.+ Nějaký pidi človíček nás nerozhází (hahahaha). Vlastně je to dobře, že tu Sophie bude, aspoň si to můžeme natrénovat, kdyby náhodou +úsměv jí zas trochu pohasne, jak myslí na Maryku.+ Lásko? +přejede mu prsty po trapézových svalech přes rameno až na bicáky.+ Půjdem se proběhnout po lese? docela ráda bych se přeměnila, aby se to vyhojilo a taky.... chybí mi les.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 05 lis 2016 23:16

Určitě. +přikývne souhlasně a usměje se+ Přesně tak, jsme velký, drsný, zlý vlci a šéfujeme největší smečce lugaru v Evropě a i značné části Asie. +zatváří se dokonale povýšeně vládcovsky a v očích mu zajiskří+ Jo, to máš pravdu. +zvážní zase a chvilku se odmlčí+ Takže chceš...pokud to dopadne...+ozve se po chvíli a krátce stiskne rty+ ...chceš se toho malého ujmout? +řekne nakonec a zkoumavě se na ni zadívá+ Ovšem, lásko. +usměje se pak něžně, nakloní se k ní a políbí ji krátce na rty+ Moc rád se s tebou proběhnu. +zašeptá a políbí ji dlouze a důkladně+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 06 lis 2016 09:49

+Koutky jí nepatrně cukají, ale snaží se udržet vážnou tvář, když tak vyjmenovává své královské ctěné vlastnosti.+ No, já jsem jí to slíbila, pamatuješ, říkala jjsem ti o tom. Slíbila jsem, že se o to mrně spolu postaráme.... +povzdechne si.+ Vím, že to byl neuvážený slib, ale... vzhledem k jistým okolnostem, které vylučují možnost..... jo, ráda bych se ho ujala. +koukne na něj s nadějí v očích, že by to pro ně mohl být další krok, nebo posun někam dál.+ tak pojďme. +A s tím vyběhne z pokoje francouzskými dveřmi k lesu, kde se promění a běhají tam spolu dlouho předlouho.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 06 pro 2016 09:12

Gabriel píše:+podá malou opatrně Syr a pak s úsměvem pozoruje, jak se jí voda očividně líbí+ Myslím, že si oba vedeme skvěle. +řekne když přijde s malou k němu a polibek jí stejně něžně oplatí+ Jsme prostě skvělej tým. +pousměje se a políbí na čelo i Sophi+ Dobrou noc, princezno. Sladké sny. +pohladí ji po vláskách a pak znovu políbí Syr+ Za chvíli přijdu za váma. +ujistí ji a když s malou odejde, trochu to tam poklidí a zamíří za nimi+

Ten nejlepší +s úsměvem a malou v náručí odkráčí do ložnice, kde je příjemně ztemnělé, i když není zatáhlé okno, venku to totiž vypadá že brzy vypukne sněhová bouře.+ tak piškotku, jak to vymyslíme.... +chvilku s ní přechází po pokoji, nakonec si s ní sedne do houpacího křesla, malou o sebe opře a přehodí přes ni dečku a houpe se s ní, dokud prcek neusne. Přitom prožívá něco jako svou vlastní emocionální bouři, protože ten pocit je.... je nepopsatelný. Nepřítomně, pohroužená do myšlenek hladí malinkou po zádech, dokud uplně tvrdě neusne.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti