Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Styx Lupin » 14 led 2017 12:19

V: +sevře v náručí Styx a dlouze ji objímá+ Jsem ti vděčná, že mi to nevyčítáš, i když vím, že s tím nesouhlasíš +šeptá jí konejšivě do ucha+ Nemusíš mít strach, s Enzem se nikdy nesetkáš. Tedy, pokud se sama nebudeš chtít s ním někdy seznámit +zažertuje+ Vy mi tu morálku kazíte už pár let. Co vás mám, porušila jsem už asi tisíc zásad a zákazů +zasměje se na Remuse+ Letos jsem si v Paříži opět ozdobila stromeček. Vánoce mi přijdou hrozně krásné +pochlubí se jim+ No, jelikož v Sýrii teplé oblečení nepotřebuji a do Paříže jsem to už nestihla, budete mi muset půjčit něco teplého na sebe. Který z vás se obětuje? +uculí se na ně+

S: +stiskne Remusovi ruku, aby věděl, že to zvládne+ Je to tvůj život, a do toho ti já kecat nehodlám, ať už si o tom myslím cokoliv +usměje se na Vanessu a konflikt je zažehnán+ Myslím, že to nehrozí. Oboustranně +zavrtí hlavou, že o setkání s Enzem opravdu nestojí+ Templáři a assíni bok po boku? To by se přepsala staletá historie +rozesměje se a jak Styx, tak Vanessa rozhodně Remusovi nebudou přidělávat starosti tím, že ve válce s radikály už za své řády dávno bojují – přece si Remus nemyslel, že takové bojovnice budou v práci sedět v kanceláři u počítače :D+ Remus ti může půjčit leda tak rukavice. Do všeho ostatního se vejdeš dvakrát +zasměje se, už to má vyzkoušené+ Pojď, vybereme něco z mého šatníku, nemám obavy, že by ti to nebylo. A až se vrátíme, pomůžete mi vy dva s obědem +vezme Vanessu nahoru, aby si vybrala něco teplého na sebe+

+když vyjdou ven za Remusem, obě jsou tak zachumlané, že jim je zpod čepice a šály přes pusu vidět jenom rozesmáté oči+ Tak jsme moc zvědavé, jestli nás teď rozeznáš od sebe +zasměje se buď Styx, nebo Vanessa a ta druhá mu se smíchem uštědří pecku sněhovou koulí do ramene+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 14 led 2017 17:05

Kazíme tě velice rádi. +zasměje se+ A u nás jsi na Vánoce vždycky vítána. +pousměje se+ No, řekl bych, že se Styx budete mít asi stejnou velikost... ale já to budu mít o to těžší vás v tom sněhu na dálku poznat. +rozesměje se+ Hlavně, když spolu budete šťastní. +pousměje se, ale má tak trochu předtuchu, že to ti dva budou mít hodně těžké, a jeden z nich nakonec bude muset zradit to, v co věří. to sice ano, ale jedna věc je chodit do jednorázových akcí a druhá je táhnout do války a trávit týdny někde na frontě :D Ale Remus si obecně radši moc nepředstavuje co tam dělají :D+ A kruci. +poznamená, když se sejdou zase venku, a hnedka je od sněhu+ Jen počkejte. +zasměje se, a už si uplácává koule a ostřeluje je obě najednou, na střídačku+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 14 led 2017 20:54

+celé dopoledne blbnou ve sněhu, koulují se a válejí se v měkkých sněhových peřinách a za chvíli všichni vypadají jako sněhuláci, ani ty červené nosy jim nechybí. Romulus se s nimi taky pěkně vyřádí+ Kdo má odvahu svézt se se mnou z kopce? +pobídne je Styx, sedne si na sáňky, na které se v pohodě vejdou všichni tři a čeká, jestli si někdo za ni přisedne+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 14 led 2017 22:31

+směje se div ze stromů nepadá sníh a se Styx se jim podaří zahrabat Vanessu do sněhu. Když pak holky zase nahází sníh za límec jemu, s křikem se brání, ale není mu to moc platné. Na sáňky nasedne za Styx a Vanessa zase za něj a už se řítí z kopce+ Spíš kdo pak bude mít odvahu vytáhnout ty saně zase do kopce. +zasměje se a doufá, že se dole vyklopí jen něžně+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 15 led 2017 03:03

+jak sviští na saních dolů z kopce, holky vřeštějí jak opice v pralese a Styx má chvílemi co dělat, aby se v té rychlosti dokázala vyhnout stromům a sem tam nějaké té srnce, co se jim vyplašeně připlete do cesty+ Víte někdo, kde to má brzdy? +volá na ně dozadu se smíchem, když zahlédne před sebou něco jako přírodní skokanský můstek+ Všichni narovnat nohy a brzdit patama! +ozve se zezadu Vanessa a jako na povel ji všichni poslechnou a brzdí, až jim od sáněk víří mračno sněhu+ Pozoor! Přistáváme +vykřikne Styx a to už jejich sáňky letí pár metrů vzduchem a když ladně dopadnou na zem, převrátí se a všechny pasažery bezpečně vyklopí do hlubokého sněhu+ To byla parádní jízda +směje se Styx, zapíchlá v závěji a ohmatává si tělo, jestli nemá někde něco zlomeného+ Jste celí?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 15 led 2017 18:47

pozor! +vykřikne občas se smíchem, když má pocit, že se neovladatelně řítí proti stromu a Romulus za nimi běží z kopce a vesele štěká, s mokrou srstí vypadá poněkud zplihle. Instinktivně Vanessu poslechne, zaboří paty do sněhu a brzdí co to jde, ale moc platné mu to není+ Merline! +hlesne, smrt v očích, a vzápětí skončí hlavou v závěji. Kopne nohama, aby se vyprostil, vyplivne trochu sněhu a směje se+ Nevyklopili jsme někoho? +rozhlédne se trochu udýchaně, osahá si žebra a kontroluje spolupasažéry+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 15 led 2017 20:22

+Vanessa padne naznak do sněhu a mává rukama a nohama jako motýlek, Styx se snaží vytáhnout Remuse za nohy ze závěje+ Jsme všichni +chvíli se smějí jako paka, takže je jasné, že nikomu nic není+ Taky máte takový šílený hlad? +zakručí Styx v žaludku hlasitě, jako by někde praskala pod tíhou sněhu větev+ Kdo bude poslední u srubu, vaří oběd! +vydrápe se rychle na nohy a rozeběhne se do kopce, jako by měla za patama stádo divočáků+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 16 led 2017 01:03

+najde je obě po smíchu a musí se uculit, jak se obě rozdováděly, a všimne si, že se každá smějí maličko jinak+ Jako vlk. +přisvědčí a vyhrabe ze sněhu i saně, a než se stihne rozkoukat, obě si to metou do kopce+ divoženky bláznivé. +zasměje se pro sebe, popadne sáně, hvízdne na Romuluse, a už se žene do kopce za nimi, naštěstí má výhodu delších nohou+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 16 led 2017 21:42

+když vyběhne až nahoru celá udýchaná, otočí se, kde jsou ostatní a vtom ji přepadne náhlá nevolnost. Opře se o nejbližší strom a několikrát se zhluboka nadechne+ Styx... je ti něco? +to už k ní přiběhne Vanessa a s obavami ji sleduje+ Pojď, sedni si +pomůže jí a Styx si vděčně kecne na zem do sněhu+ Nic mi není... jenom se mi na okamžik zamotala hlava. Asi jsem se trochu přecenila. Už je to dobré +uklidní ji+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 21 led 2017 16:10

+drží se těsně s Vanessou, což mu docela zvedne náladu, když je to trénovaná asasínka a on navíc vleče saně :D, a nahoře jsou jenom těsně po Styx. Nejdřív si říká, že je asi zchvácená z toho běhu, ale když vidí, jak se tváří, úsměv ho přejde+ Jsi v pořádku? +skloní se k ní s obavou+ Asi ses uhnala, je to pěkný kopec... +chytne ji za ruku a nenápadně jí na zápěstí změří tep+ Už se ti vrací barva... pojď dovnitř, ať si odpočineš. A trochu se najíš. +pomůže jí na nohy a je připravený ji podpírat+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri